ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Το γεύμα, η συμβουλή και οι απουσίες

Το γεύμα, η συμβουλή και οι απουσίες
Πλατινί, Πατέρας, Πιλάβιος, Παναθηναϊκός

Γεύμα στον Πλατινί από Πατέρα. Τεν Κάτε: "Να πάρουμε την 2η θέση". Με πολλές απουσίες στην Φυλή

Στην δίωρη συνάντηση που είχαν ο "ισχυρός άνδρας" της ΟΥΕΦΑ, ο οποίος παρακολούθησε την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την Βιγιαρεάλ και ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, το κλίμα ήταν ιδιαίτερα καλό.
Εκτός από την εικόνα του αγώνα με την ισπανική ομάδα και την παρουσία των Ελλήνων οπαδών, οι δύο άνδρες μίλησαν και για θέματα που έχουν σχέση με το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο και την βία.

Παρόντες στην συνάντηση και στο γεύμα ήταν ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Σοφοκλής Πιλάβιος αλλά και ο στενός φίλος του Γάλλου και αξιωματούχος της ΟΥΕΦΑ, Θεόδωρος Θεοδωρίδης. Τέλος παρών ήταν και ο έτερος αξιωματούχος, Πασκάλ Τόρες.

Την ελληνική πλευρά για λογαριασμό του Παναθηναϊκού, εκπροσώπησαν ο β' αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Ιωάννης Βεκρής, το μέλος του Δ.Σ. Ιωάννης Ξυλάς και ο εμπορικός διευθυντής Ανδρέας Μπέκιος.

Τεν Κάτε: "Να πάρουμε την δεύτερη θέση στα πλέι οφ"



Ικανοποιημένος από την συνολική πορεία των ποδοσφαιριστών του στο Τσάμπιονς Λιγκ, από το καλοκαίρι μέχρι την Τρίτη, που σταμάτησε από τον αποκλεισμό με την Βιγιαρεάλ, έμεινε ο Χενκ Τεν Κάτε.

Ο Ολλανδός προπονητής στην ομιλία του αρχικά αναφέρθηκε δίνοντας συγχαρητήρια: " Κάναμε μια σπουδαία πορεία και σημειώσαμε δύο μεγάλες νίκες σε Βρέμη και Μιλάνο. Δεδομένου μάλιστα ότι μόνο πέντε παίκτες είχαν εμπειρία από την διοργάνωση..."

Στην συνέχεια ο τεχνικός του "τριφυλλιού" έθεσε στους παίκτες του τον μοναδικό στόχο που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση της δεύτερης θέσης που οδηγεί και πάλι στα προκριματικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

" Πρέπει πλέον να κοιτάξουμε την συνέχεια. Και μπροστά μας έχουμε πέντε ματς στο πρωτάθλημα που πρέπει να τα κερδίσουμε. Θέλουμε να βγούμε δεύτεροι από την διαδικασία των πλέι οφ για να ξαναπαίξουμε στο Τσάμπιονς Λιγκ. Είναι πολύ σημαντικό αυτό για την ιστορία της ομάδας μας και το ξέρετε όλοι αυτό" είπε χαρακτηριστικά.

Απουσίες ενόψει Θρασύβουλου



Όσοι από τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού αγωνίστηκαν στο χθεσινό αγώνα με την Βιγιαρεάλ ακολούθησαν αποθεραπεία. Οι υπόλοιποι "πράσινοι" μετά από το ζέσταμα επιδόθηκαν σε ασκήσεις με ταχύτητες και ολοκλήρωσαν με παιχνίδια τέσσερις εναντίον τριών. Ατομικά προπονήθηκε ο Σωτήρης Λεοντίου.

Ο Άντε Ρουκάβινα αποχώρησε λίγο πριν το τέλος της προπόνησης λόγω χτυπήματος, με ενοχλήσεις στα οστά του ταρσού του δεξιού ποδιού. Οι Ζιλμπέρτο Σίλβα και Γκάμπριελ έχουν υποστεί τράβηγμα στο δεξί τετρακέφαλο.

Ο Βαγγέλης Μάντζιος έχει ενοχλήσεις στον έσω πλάγιο του δεξιού γόνατος. Ο Γιώργος Καραγκούνης έχει υποστεί αιμάτωμα στο δεξιό τετρακέφαλο και έχει ενοχλήσεις στην δεξιά ποδοκνημική. Η κατάσταση όλων θα εκτιμηθεί την Πέμπτη, με το ιατρικό επιτελείο να έχει πολύ δουλειά και τον Χενκ Τεν Κάτε να σκέφτεται ήδη τις λύσεις πέραν των προαναφερθέντων που έχει στα χέρια του.


















TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ