ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ

Θεοδωρίδης: "Είμαστε το φαβορί"

Θεοδωρίδης: "Είμαστε το φαβορί"
θεοδωριδης

Ο πρόεδρος του Πανσερραϊκού, Πέτρος Θεοδωρίδης έχρισε την ομάδα του φαβορί για την άνοδο

Ο πρόεδρος του Πανσερραϊκού στην συνέντευξη Τύπου που παρέθεσε την Παρασκευή είπε αρχικά καλώντας τους φιλάθλους να είναι κοντά στην ομάδα: " Όλοι να είμαστε κοντά στην ομάδα. Ο κόσμος είναι η δύναμη μας. Ο Πανσερραϊκός δεν έχει να φοβηθεί τίποτε με τον κόσμο στο πλευρό του.

Ο Πανσερραϊκός είναι το φαβορί. Θέλουμε τη συμπαράσταση του κόσμου και στους τρεις εντός έδρας αγώνες το γήπεδο πρέπει να είναι κατάμεστο. Να μην πέφτει καρφίτσα. Το δημοτικό γήπεδο να θυμίσει εποχές φιέστας όταν είχαμε κερδίσει ήδη την άνοδο μας. Για την πόλη μας, για το νομό μας, για τον Πανσερραϊκό μας, να γεμίσουμε την «ερυθρόλευκη» έδρα".

Στην συνέχεια των δηλώσεών του ο Πέτρος Θεοδωρίδης τόνισε ότι η ομάδα του είναι το πρώτο φαβορί για την άνοδο: " Ο Πανσερραϊκός ήταν, είναι και παραμένει το πρώτο φαβορί. Η ομάδα που θα κάνει τα λιγότερα λάθη σ' αυτό το μίνι πρωτάθλημα, θα είναι ο πρωταθλητής και θα πάρει το εισιτήριο της ανόδου. Εμείς διδαχθήκαμε από τα λάθη μας και θα προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις να κάνουμε τα λιγότερα".

Για το ματς με τον Εθνικό την Κυριακή ανέφερε: " Την Κυριακή είναι το πιο καθοριστικό παιχνίδι. Να συστρατευθούμε όλοι μαζί. Ο στόχος μας παραμένει ο ίδιος. Να πετύχουμε την άνοδο. Ξέρω όλη η χώρα βιώνει δύσκολες οικονομικές καταστάσεις, γι’ αυτό άλλωστε και τα εισιτήρια διαρκείας είναι φθηνά.

Θέλω σ’ αυτή την προσπάθεια ο κόσμος να μη μας αφήσει μόνους. Εάν αγαπάμε την ομάδα, τον τόπο μας, όλοι να κάνουμε μία μικρή θυσία και το γήπεδο να είναι κατάμεστο".

Απολαύστε ζωντανά τη Β' Εθνική από το Conn-X TV.













TAGS ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ