EURO 2024

Euro 2024: Ο Ντόντσιτς έβλεπε Σλοβενία - Δανία στην προπόνηση των Μάβερικς

Euro 2024: Ο Ντόντσιτς έβλεπε Σλοβενία - Δανία στην προπόνηση των Μάβερικς
PRINTSCREEN

Ο Λούκα Ντόντσιτς ετοιμαζόταν για το Game 5 των NBA Finals των Μάβερικς με τους Σέλτικς, ωστόσο την ίδια στιγμή βρήκε τρόπο κατά την διάρκεια της προπόνησης να παρακολουθεί και τον αγώνα της Σλοβενίας με την Δανία για το Euro 2024.

Το Euro 2024 βρίσκεται σε εξέλιξη. Και ο Λούκα Ντόντσιτς δεν μπορούσε να μείνει έξω από αυτή την... τρέλα. Ειδικά με την Σλοβενία να συμμετέχει στην διοργάνωση και να έχει μάλιστα και αγώνα. Φρόντισε λοιπόν να παρακολουθήσει το παιχνίδι με κάθε κόστος. Ακόμα και αν αυτό σήμαινε ότι θα άφηνε για λίγο την προπόνησή του.

Με τους Μάβερικς να ετοιμάζονται για το Game 5 των NBA Finals κόντρα στους Σέλτικς, ο All Star γκαρντ είχε μαζί του ένα τάμπλετ, με το οποίο παρακολουθούσε τον αγώνα της χώρας του, στην ισοπαλία των Σλοβένων με τους Δανούς με 1-1. Μάλιστα, όταν αποχώρησε για την συνέντευξη Τύπου, το πήρε μαζί του.

Δείτε το VIDEO:

Ζούμε τη μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου με το Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ και παίζουμε με τις καλύτερες αποδόσεις, special promos, ανανεωμένο bet builder αλλά και με football party με μια νέα προσφορά κάθε μέρα. Ευρωπαϊκό θα πει παίζουμε μαζί. Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ.
18+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |

TAGS EURO 2024 ΕΘΝΙΚΗ ΣΛΟΒΕΝΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΔΑΝΙΑΣ ΛΟΥΚΑ ΝΤΟΝΤΣΙΤΣ ΜΑΒΕΡΙΚΣ NBA ΗΠΑ NBA FINALS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ