ΑΠΟΣΤΟΛΗ EURO 2024

Ο Μπένιαμιν Βέρμπιτς στο SPORT24: "Ήμουν στο όριο για την πρεμιέρα λόγω τραυματισμού, ευτυχώς τα κατάφερα"

Ο Μπένιαμιν Βέρμπιτς στο SPORT24: "Ήμουν στο όριο για την πρεμιέρα λόγω τραυματισμού, ευτυχώς τα κατάφερα"
SPORT24

Ο Μπένιαμιν Βέρμπιτς νίκησε τον χρόνο τις τελευταίες ημέρες, γύρισε από τραυματισμό και αγωνίστηκε στο δεύτερο μέρος του αγώνα με τη Δανία. Διαβάστε τι είπε στο SPORT24.

Ένας μικροτραυματισμός λίγο έλειψε να κρατήσει τον Μπένιαμιν Βέρμπιτς εκτός από την πρεμιέρα της Σλοβενίας με τη Δανία. Εν τέλει όμως, ο εξτρέμ του Παναθηναϊκού κατάφερε να νικήσει τον χρόνο και να προσφέρει στο δεύτερο μέρος του αγώνα με την παρέα του Μάρκους Έρικσον, όπου η Σλοβενία πήρε το "Χ".

Ακολούθως μίλησε στο SPORT24 κι εξήγησε γιατί υπάρχει τόσο μεγάλη πίστη στα αποδυτήρια της ομάδας του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

- Πώς ήταν το πρώτο παιχνίδι στο Euro 2024; Ξεκινήσατε κάπως νωθρά, αλλά στο δεύτερο μέρος αλλάξατε σημαντικά την εικόνα σας.

"Νιώσαμε σαν στο σπίτι μας, ήταν υπέροχο και συγκλονιστικό πως τόσος κόσμος ήρθε από την Σλοβενία για να μας δει και να μας υποστηρίξει. Θέλω να τους ευχαριστήσω για ό,τι έκαναν. Στο τέλος, μόνο αυτοί ακούγονταν, γεγονός που ήταν μεγάλο πλεονέκτημα για μας. Το πρώτο μέρος ήταν άσχημο για μας, η Δανία ήταν καλύτερη. Στο δεύτερο μέρος, ηρεμήσαμε, παίξαμε πιο ψηλά και βάλαμε το γκολ που κυνηγούσαμε".

- Όλος ο κόσμος ξέρει την Σλοβενία χάρη στον Λούκα Ντόντσιτς. Πιστεύεις ότι αυτή η διοργάνωση μπορεί να γίνει η αφορμή ώστε όλος ο κόσμος να μάθει τα ονόματά σας;

"Το Euro σού δίνει τη δυνατότητα να δείξεις ποιος είσαι στο υψηλότερο επίπεδο, στη μεγάλη σκηνή. Όλες οι ομάδες είναι καλές και ποιοτικές. Το βλέπεις από τα πρώτα παιχνίδια. Εμείς δείξαμε κόντρα στη Δανία πόσο καλοί είμαστε, απέναντι σε μια ομάδα που θεωρώ πως είναι στις δεκαπέντε καλύτερες του κόσμου. Όσον αφορά στον Λούκα, ελπίζω να κερδίσει το Game 5 της σειράς και να φτάσει ως το Game 7 και να κατακτήσει το τρόπαιο".

- Βλέπουμε πόσες επιτυχίες έχει η Σλοβενία σε αθλητικό επίπεδο. Στο ποδόσφαιρο, στο μπάσκετ, στην ποδηλασία.

"Είναι εντυπωσιακό πόσο μικρή χώρα είμαστε, αλλά έχουμε τόσους πολλούς αθλητές στην κορυφή του κόσμου. Είμαστε όλοι περήφανοι. Το ίδιο θέλουμε να κάνουμε κι εμείς εδώ, να εκπροσωπήσουμε την Σλοβενία όσο το δυνατόν καλύτερα".

- Τι σου είπε ως οδηγία ο προπονητής σας, πριν μπεις στο γήπεδο;

"Με ξέρει πολύ καλά, μου είπε απλά να είμαι όπως στις δύο τελευταίες προπονήσεις. Δυστυχώς τις προηγούμενες δέκα ημέρες δεν μπορούσα να προπονηθώ όπως ήθελα, γιατί είχα έναν μικροτραυματισμό. Ήταν στο όριο αν θα παίξω ή όχι σήμερα (σ.σ.: χθες). Ευτυχώς τα κατάφερα, χάρη στην σπουδαία δουλειά που έκαναν οι γιατροί και οι φυσικοθεραπευτές της ομάδας. Μου είπε λοιπόν να είμαι ο εαυτός μου".

Ζούμε τη μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου με το Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ και παίζουμε με τις καλύτερες αποδόσεις, special promos, ανανεωμένο bet builder αλλά και με football party με μια νέα προσφορά κάθε μέρα. Ευρωπαϊκό θα πει παίζουμε μαζί. Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ.

18+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |

TAGS ΑΠΟΣΤΟΛΗ EURO 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ