ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ

Κοκότοβιτς: "Όλα είναι ανοικτά"

Κοκότοβιτς: "Όλα είναι ανοικτά"
κοκοτοβιτς

Ο Κοκότοβιτς μίλησε για τα πλέι οφ, τον ΟΦΗ, αλλά και την πορεία που έκανε ο Πανσερραϊκός από την ημέρα που ανέλαβε την ομάδα

Για την πορεία του Πανσερραϊκού, από την ημέρα που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία, για τον ΟΦΗ, αλλά και για τα πλέι οφ μίλησε ο Ντράγκαν Κοκότοβιτς.
Ο Σέρβος τεχνικός των «λιονταριών» με συνέντευξη που παραχώρησε στον «Athletic Radio 104,2», έχρισε φαβορί για την άνοδο την Κρητική ομάδα, προσθέτοντας ωστόσο πως τα πάντα θα είναι ανοιχτά μέχρι την τελευταία αγωνιστική.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Ντράγκαν Κοκότοβιτς στον «Athletic Radio 104,2»:

Για την πρεμιέρα των πλέι οφ: « Δεν θα έλεγα ότι έχω προτίμηση για το που θα είναι το πρώτο παιχνίδι. Όλες οι ομάδες θα δώσουν έξι αγώνες, τρεις εντός και τρεις εκτός. Θα ήθελα βέβαια να είναι το πρώτο παιχνίδι να γίνει στις Σέρρες αλλά όχι με τον ΟΦΗ».

Για την πορεία του Πανσερραϊκού: « Σε δεκαπέντε παιχνίδια πήραμε 30 βαθμούς και η ομάδα είχε μια σταθερή πορεία. Εκτός από τον αγώνα με τον Παναιτωλικό παίξαμε αρκετά καλά αλλά και αποτελεσματικά. Αυτό που άλλαξε ήταν η ψυχολογία και είναι φυσιολογικό όταν αλλάζει ο προπονητής να υπάρχει αλλαγή και σε αυτόν τον τομέα. Αλλάξαμε κάποια πράγματα σε θέματα τακτικής και πιστεύω ότι παρουσιαστήκαμε αρκετά οργανωμένοι μέσα στον αγωνιστικό χώρο».

Για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος: « Ο ΟΦΗ, η Κέρκυρα και ο Ολυμπιακός Βόλου ήταν οι τρεις καλύτερες ομάδες στην Β’ Εθνική. Ο ΟΦΗ έχει παίκτες που έχουν αγωνιστεί στην Σούπερ Λίγκ, πρόκειται για μια ομάδα σκληρή και οργανωμένη. Αν δεν είχε κάνει έναν κακό πρώτο γύρο, θα ήταν η ομάδα που θα έπαιρνε την απευθείας άνοδο. Στα πλέι οφ ο ΟΦΗ έχει το πλεονέκτημα για την άνοδο και από αγωνιστικής πλευράς αλλά και από βαθμολογικής».

Για τον ΟΦΗ: « Πιστεύω ότι από τις τέσσερις ομάδες που συμμετέχουν στα πλέι οφ, ο ΟΦΗ είναι ο πιο δυνατός και είναι το πρώτο φαβορί για την άνοδο. Εμείς έχουμε παίκτες που αγωνίστηκαν στην Σούπερ Λίγκ αλλά υπάρχουν και παιδιά στην ομάδα που δεν αγωνίστηκαν σε αυτήν την κατηγορία. Αντιθέτως ο ΟΦΗ έχει 10-12 παίκτες που ήταν βασικοί σε ομάδες της Σούπερ Λίγκ.

Πιστεύω ότι αδικήθηκε ο ΟΦΗ από το σύστημα των πλέι οφ γιατί έχει μεγάλη διαφορά από τις υπόλοιπες ομάδες. Το καλό είναι ότι τώρα υπάρχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Πιστεύω ότι θα ήταν καλύτερο το πρωτάθλημα χωρίς τα πλέι οφ γιατί ομάδες όπως ο ΟΦΗ αδικούνται από αυτό το σύστημα».

Για τα πλέι οφ: « Δεν πρέπει να υποτιμήσει κανένας και καμία ομάδα. Όλες είναι σκληρές ομάδες όπως ο Πιερικός και ο Εθνικός. Αυτές οι δύο ομάδες και εμείς βλέπουμε τα πλέι οφ σαν μια ευκαιρία να πάρουμε την άνοδο στην Σούπερ Λίγκ».

Για τα στοιχεία που θα κρίνουν την άνοδο: « Ο πιο σημαντικός παράγοντας που παίζει ρόλο είναι τα ρόστερ των ομάδων. Όποιος προπονητής μπορέσει να «φρεσκάρει» την ομάδα του θα έχει το πλεονέκτημα γιατί μέσα σε λίγες εβδομάδες παίζονται έξι αγωνιστικές. Εγώ θα ήθελα να ανέβει στην Σούπερ Λίγκ ο Πανσερραϊκός όμως ο ΟΦΗ έχει το πλεονέκτημα. Δεν θα πρέπει να υποτιμηθεί καμία ομάδα και πιστεύω ότι όλα θα είναι ανοικτά μέχρι και την τελευταία αγωνιστική».

"Ο Θεός κάτι μας χρωστάει..."

Όσον αφορά την κλήρωση των πλέι οφ, το μέλος της διοίκησης των «λιονταριών» Βασίλης Ανατολίτης, τόνισε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου:

« Είναι μια κλήρωση η οποία από τις πρώτες αγωνιστικές θα κρίνει πολλά. Η ομάδα μας σίγουρα την Κυριακή χρειάζεται τη νίκη και με ένα αρνητικό αποτέλεσμα του ΟΦΗ μέσα στην έδρα του Πιερικού, θα ταξιδέψει με άλλη ψυχολογία στην Κρήτη.

Ο παράγων κούραση και η ψυχολογία, είναι τα δύο βασικά στοιχεία τα οποία θα κυριαρχήσουν στις έξι αγωνιστικές των πλέι οφ. Η ομάδα μας είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση αυτό τον καιρό και με τη βοήθεια του 12ου παίκτη που είναι ο κόσμος μας, θα μπορέσει να πετύχει το στόχο που είναι η επάνοδος στη Σούπερ Λιγκ.

Εύχομαι στα πλέι οφ, το γήπεδο των Σερρών να θυμίζει εποχές Σούπερ Λιγκ, τόσο στον αγωνιστικό χώρο, όσο και στις κερκίδες του. Ο Θεός κάτι μας χρωστάει."

Τέλος, η προπόνηση της Τετάρτης έγινε υπό την παρουσία του προέδρου της ΠΑΕ Πανσερραϊκός, Πέτρου Θεοδωρίδη.

Το πρωί οι ποδοσφαιριστές ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης με ασκήσεις τεχνικής, τακτικής και δρόμους αντοχής, ενώ το απόγευμα, η προπόνηση περιείχε παιχνίδια τακτικής, δημιουργία ευκαιριών στην επίθεση, άμυνα ζώνης στην αμυντική συμπεριφορά.

Πλην των Γεωργιάδη και Παπάζογλου που ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα για προληπτικούς λόγους, άπαντες συμμετείχαν στη διπλή προπόνηση της Τετάρτης.
































TAGS ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ