EURO DATA ANALYSIS

Euro 2024, Σλοβενία: Ο εκπληκτικός Σπόραρ ήταν ο μόνιμος "πονοκέφαλος" των Δανών

Slovenia's Andraz Sporar, centre, celebrates scoring his side's first goal during the UEFA Nations League soccer match between Slovenia and Norway at the Stozice stadium in Ljubljana, Slovenia, Saturday, Sept. 24, 2022. (AP Photo/Darko Bandic)
Slovenia's Andraz Sporar, centre, celebrates scoring his side's first goal during the UEFA Nations League soccer match between Slovenia and Norway at the Stozice stadium in Ljubljana, Slovenia, Saturday, Sept. 24, 2022. (AP Photo/Darko Bandic) AP

Η Σλοβενία πήρε σημαντικό βαθμό απέναντι στη Δανία (1-1), με τον Άντραζ Σπόραρ να πραγματοποιεί πολύ καλή εμφάνιση και να είναι ο μόνιμος "πονοκέφαλος" για την άμυνα των αντιπάλων.

Ένα πολύ σημαντικό αποτέλεσμα πήρε η Σλοβενία απέναντι στην Δανία. Οι Σλοβένοι ήρθαν ισόπαλοι 1-1, με τον Γιάνζα στο 77ο λεπτό να απαντάει στο γκολ του Έρικσεν από το 17'. Οι Σλοβένοι είχαν... πράσινο χρώμα, καθώς βασικοί αγωνίστηκαν οι Σπόραρ και Τσέριν, ενώ στο δεύτερο μέρος πέρασε ως αλλαγή και ο Βέρμπιτς.

Μάλιστα, ο Άντραζ Σπόραρ ήταν από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές της Σλοβενίας και μόνιμος "πονοκέφαλος" για την άμυνα των Δανών. Στο γράφημα της Opta/Stats Perform μπορείτε να δείτε όλες τις τελικές και τα xGoals του επιθετικού του Παναθηναϊκού.

Euro 2024, Σλοβενία: Ο εκπληκτικός Σπόραρ ήταν ο μόνιμος "πονοκέφαλος" των Δανών
Οι τελικές και τα xGoals του Άντραζ Σπόραρ

Ο Σπόραρ είχε συνολικά στο παιχνίδι τέσσερις τελικές, τις περισσότερες από κάθε άλλον παίκτη της Σλοβενίας και μία λιγότερη από τον Έρικσεν, ο οποίος τελείωσε το ματς με πέντε. Όλες ήταν μέσα από τη μεγάλη περιοχή και μία εξ αυτών big chance. Ο επιθετικός του Παναθηναϊκού είχε 0.76xGoals και ήταν ο πιο απειλητικός παίκτης της αναμέτρησης.

Ας δούμε όμως και πού κινήθηκε ο Σπόραρ στην αναμέτρηση κόντρα στους Δανούς.

Οι ενέργειες και οι κορυφαίες επιδόσεις του Σπόραρ στο Σλοβενία - Δανία
Οι ενέργειες και οι κορυφαίες επιδόσεις του Σπόραρ στο Σλοβενία - Δανία

Ο επιθετικός του Παναθηναϊκού είχε 25 ενέργειες συνολικά. Οι έξι από αυτές ήταν στην περιοχή του αντιπάλου, τις περισσότερες μεταξύ των ποδοσφαιριστών της Σλοβενίας.

Αρκετές ήταν και οι φορές που κινήθηκε και πιο πίσω, ενώ είχε και 3/5 μονομαχίες. Μάλιστα έβγαλε και μία key pass, καθώς έκανε το γέμισμα από τα αριστερά, με τον Τσέριν να παίρνει την κεφαλιά, αλλά να αστοχεί.

Ο Σπόραρ ήταν από τους κορυφαίους του αγωνιστικού χώρου κι ας μην κατάφερε να βρει δίχτυα. Έβαλε δύσκολα στην άμυνα της Δανίας και άφησε υποσχέσεις ότι μπορεί εν τέλει να σκοράρει στο Euro.

Οι πιο απίθανες στιγμές είναι στη Stoiximan… με πριμ στο bet builder, super ενισχυμένες αποδόσεις, πριμ στο παρολί και 0% γκανιότα!

TAGS EURO DATA ANALYSIS EURO ΕΘΝΙΚΗ ΣΛΟΒΕΝΙΑΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ