ΙΝΤΕΡ

Θέλουν τον Τζιουζέπε Ρόσι οι "Νερατζούρι"

Θέλουν τον Τζιουζέπε Ρόσι οι "Νερατζούρι"
Ρόσι

Τον 21χρονο επιθετικό της Βιγιαρεάλ Τζιουζέπε Ρόσι έχει στο στόχαστρο της η Ίντερ σύμφωνα με Ιταλικά δημοσιεύματα

Ο 21χρονος επιθετικός Τζιουζέπε Ρόσι πήγε στην Βιγιαρεάλ το προηγούμενο καλοκαίρι και η μέχρι στιγμής παρουσία του στους "Κίτρινους" θεωρείται απολύτως επιτυχημένη, καθώς την φετινή σεζόν έχει πετύχει δέκα τέρματα παρά τον σοβαρό τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε.
Ο Ρόσι έχει επίσης εντυπωσιάσει και στην εθνική ομάδα της Ιταλίας κάτω των 21 ετών με την οποία μάλιστα σκόραρε στο νικηφόρο παιχνίδι εναντίων της Ολλανδίας, με τον προπονητή της ομάδας να χαρακτηρίζει τον νεαρό επιθετικό σαν ένα ποδοσφαιριστή παγκόσμιας κλάσης.

Έτσι όπως ήταν φυσικό πολλές ομάδες έχουν στρέψει την προσοχή τους επάνω στον Ρόσι με την Ίντερ να είναι η πιο ζεστή στο ενδεχόμενο απόκτησης του, μιας και τόσο ο Κρέσπο όσο και ο Αντριάνο θεωρείται ότι θα αποχαιρετίσουν την Ίντερ το καλοκαίρι, ενώ ο Χούλιο Κρούζ σε λίγο καιρό θα κλείσει τα 34 χρόνια του και δεν θα μπορεί να αγωνίζεται σε όλα τα παιχνίδια.

Πάντως αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή την στιγμή διαθέτει έναν από τους πιο ταλαντούχους Ιταλούς επιθετικούς που ακούει στο όνομα Μάριο Μπαλοτέλι, αλλά αυτό δεν φαίνεται να εμποδίζει τον Μάσιμο Μοράτι από το να φέρει τον Ρόσι στην ομάδα του και μάλιστα πληροφορίες από την Ισπανία, θέλουν τον πρόεδρο των "Νερατζούρι" να έχει καταθέσει πρόταση ύψους 18 εκ. ευρώ για να τον φέρει στο Μιλάνο το καλοκαίρι.

Πρόσφατα ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής έκανε δηλώσεις που άφηναν ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα, " Είμαι ευτυχισμένος στην Ισπανία αυτό είναι αλήθεια αλλά το να γυρίσω πίσω στην Ιταλία για να παίξω σε ένα μεγάλο σύλλογο της χώρας με ενθουσιάζει σαν σκέψη".






TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ