ΙΝΤΕΡ

Tην παραδοχή ότι έκανε μεγάλο λάθος στο ματς με την Έμπολι, με το να βρίσει τον διαιτητή και να προκαλέσει την αποβολή του, έκανε ο Γάλλος φορ

Tην παραδοχή ότι έκανε μεγάλο λάθος στο ματς με την Έμπολι, με το να βρίσει τον διαιτητή και να προκαλέσει την αποβολή του, έκανε ο Γάλλος φορ
Ίντερ-πανηγυρικό

Tην παραδοχή ότι έκανε μεγάλο λάθος στο ματς με την Έμπολι, με το να βρίσει τον διαιτητή και να προκαλέσει την αποβολή του, στην επανεμφάνισή του στους αγωνιστικούς χώρους μετά τον τραυματισμό του, έκανε ο Πατρίκ Βιεϊρά.

"Έκανα ένα λάθος", τόνισε ο Γάλλος μέσος με δηλώσεις του στο επίσημο κανάλι των "νερατζούρι" και συνέχισε:

"Είπα στον διαιτητή να πάει στο διάολο και δεν θα έπρεπε να το είχα κάνει αυτό. Μετανιώνω που άφησα την ομάδα μου με 10 παίκτες για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Ευτυχώς νικήσαμε και είμαι χαρούμενος για αυτό. Όμως σε αυτή την περίοδο της μεγάλης πίεσης στους διαιτητές, δεν θέλω να πω ότι ο διαιτητής έκανε λάθος που με έβγαλε έξω, καθώς ήταν λάθος μου".

Την ώρα πάντως που ο Βιεϊρά κινδυνεύει να χάσει τους επόμενους αγώνες της Ίντερ λόγω τιμωρίας, ο Ντέγιαν Στάνκοβιτς εμφανίστηκε ανήσυχος για τον τραυματισμό του που υπέστη στο 49', και ο οποίος αναμένεται να τον αφήσει για κάποιο διάστημα εκτός δράσης.

"Θέλουμε λίγες ημέρες να ξεκουραστούμε, αλλά χωρίς να χρειαστεί να περιμένω κάποια εκτίμηση από τους γιατρούς, θα έλεγα ότι θα μείνω για λίγο καιρό εκτός δράσης.

Είμαι όμως χαρούμενος που πήραμε τους τρεις πόντους. Αξίζαμε τη νίκη γιατί δείξαμε χαρακτήρα, επιθυμία, καθώς και το ότι δεν φοβόμαστε κανένα.

Αυτή η ομάδα είναι πολύ δυνατή σε υψηλότερο επίπεδο, και είναι δύσκολο να τη νικήσεις ακόμα και με 10 παίκτες",

τόνισε ο Σέρβος μέσος, ο οποίος μίλησε και για την προσεχή κόντρα της ομάδας του με τη Λίβερπουλ.

"Η Λίβερπουλ παίζει απλό ποδόσφαιρο και έχει έναν πανέξυπνο προπονητή που δεν παίζει με έναν αγγλικό τρόπο παιχνιδιού.

Μπορεί να μην εντυπωσιάζουν πάντα, όμως όλοι ξέρουν ότι παίρνουν αποτελέσματα σε σημαντικούς αγώνες".













TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ