ΠΑΟΚ

Θα ζητήσει αναβολή ο Παγώνης

Θα ζητήσει αναβολή ο Παγώνης
ΠΑΓΩΝΗΣ

Την ίδια ώρα που ο αριθμός των εισιτηρίων διαρκείας από πλευράς των φιλάθλων του ΠΑΟΚ έχει ξεπεράσει τα 11.000

Στη σημερινή επαναληπτική γενική συνέλευση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, η πρώτη είχε αναβληθεί στις 21 Αυγούστου ελλείψει απαρτίας του 66% των μετόχων, χρειάζεται να παραστούν το 50% των μετόχων για να υπάρξει απαρτία. Ένα ποσοστό που θεωρείται σίγουρο ώστε να μπορέσει να ψηφιστεί η νέα αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου η οποία είναι και αναγκαία αλλά και αναγκαστική.
Από την πλευρά του ο Βασίλης Παγώνης που συνεχίζει διατηρεί στην κατοχή του 38,5% των μετοχών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ είναι γνωστό ότι δεν θα δώσει το παρών και θα εκπροσωπηθεί από το νομικό του εκπρόσωπο, κ. Αποστολά. Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες ο κ. Αποστολάς κατά την παρουσία του στη σημερινή γενική συνέλευση σε αίθουσα του γηπέδου της Τούμπας θα ζητήσει της εκ νέου αναβολή της.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι έχει το δικαίωμα για κάτι τέτοιο βάσει του κώδικα περί ανωνύμων εταιριών υπάρχει ένα άρθρο το οποίο δίνει το δικαίωμα σε οποιονδήποτε κάτοχο του 5% να ζητήσει αναβολή για μία φορά. Στην περίπτωση που συμβεί αυτό τότε ο Λάκης Οικονομίδης που έχει δηλώσει πολλές φορές ότι θα παραστεί δεν θα μπορέσει να ζητήσει να γίνουν και νέες μηνύσεις κατά του Γιάννη Γούμενου για υπεξαίρεση στην υπόθεση του Σικαμπάλα.

Στα αγωνιστικά ολοκληρώθηκε η πρωινή προπόνηση του ΠΑΟΚ στις εγκαταστάσεις της Σουρωτής (10:00), η οποία περιείχε ασκήσεις τακτικής, εξάσκηση σε σέντρες, σουτ και μεταβίβαση μπάλας, καθώς και οικογενειακό δίτερμα. Από αυτήν απουσίαζαν οι διεθνείς Χαραλάμπους (Εθνική Κύπρου), Μπαλάφας, Ηλιάδης, Κυριακίδης, Χριστοδουλόπουλος (Εθνική Ελπίδων) οι οποίοι επιστρέφουν αύριο και από μεθαύριο Παρασκευή θα μπουν στο πρόγραμμα της ομάδας.

Μόνοι τους γυμνάστηκαν και σήμερα οι Γλύκος, Γεωργιάδης, ανεβάζοντας όμως αισθητά ρυθμούς, ενώ με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του προπονείται πλέον κανονικά ο Κωνσταντινίδης. Τέλος, οι Τοχούρογλου και Βρύζας έκαναν θεραπεία.

Στην διάρκεια της χθεσινής μέρας οι τέσσερις αρχηγοί του ΠΑΟΚ (Γεωργιάδης, Κωνσταντινίδης, Βρύζας και Τοχούρογλου) συναντήθηκαν στα γραφεία της ΠΑΕ με τους Θοδωρή Ζαγοράκη και τον Βαγγέλη Πουρλιοτόπουλος και συμφώνησαν σε όλα για το νέο εσωτερικό κανονισμό της ομάδας. Συζητήθηκε τόσο το σκέλος του πειθαρχικού μέρους όπου υπήρξε εναρμόνιση με το νέο ΚΑΠ βάσει του οποίου απαγορεύονται πλέον οι διακοπές συμβολαίων όσο και αυτό των πριμ.








TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ