ΠΑΟΚ

Κνολ: "Θα βελτιώνομαι συνέχεια"

Κνολ: "Θα βελτιώνομαι συνέχεια"
Κνολ

Ο Ρουντ Κνολ αγωνίστηκε για πρώτη φορά στο τουρνουά του ΟΑΚΑ και άφησε καλές εντυπώσεις

"Ηταν καλό το συναίσθημά για μένα που αγωνίστηκα τα πρώτα 45΄ μου με τον ΠΑΟΚ. Δεν δεχθήκαμε γκολ και αυτό είναι σημαντικό για μένα" είπε ο Κνολ, ο οποίος δεν έκρυψε πως χρειάζεται ακόμα χρόνο ώσπου να προσαρμοστεί πλήρως στο νάο του περιβάλλον και στις απαιτήσεις της ομάδας.

"Προπονούμαι εδώ και δύο εβδομάδες στον ΠΑΟΚ, μαθαίνω καλυτερα τους συμπαίκτες μου. Είναι σίγουρο ότι θα βελτιώνομαι από 'δω και πέρα. Θέλω λίγο χρόνο, θα πάω καλύτερα στη συνέχεια".

.
Ο Κνολ αναφέρθηκε και στον Φερνάντο Σάντος, λέγοντας: "Είναι πραγματικά καλός προπονητής. Ξεκαθαρίζει σε καθέναν από εμάς το ρόλο του μέσα στο γήπεδο. Δουλεύει με την ομάδα τις τελευταίες τρεις-τέσσερις μέρες. Αυτό σημαίνει ότι οι παίκτες θέλουν χρόνο για να καταλάβουν τον τρόπο δουλειάς του".


Όσον αφορά τους συμπαίκτες του, ο Ολλανδός αμυντικός παρατήρησε πως υπάρχειο πλούσιο ταλέντο στην ομάδα το οποίο χρειάζεται χρόνο και δουλειά για να βγει στα παιχνίδια. "Υπάρχει πολύ ταλέντο στην ομάδα και αρκετοί νέοι παίκτες. Χρειαζόμαστε χρόνο για να βγάλουμε όλοι το καλύτερο που έχουμε μέσα μας, να προσαρμοστούμε στο νέο προπονητή και στο νέο τρόπο δουλειάς. Είμαι πεπεισμένος ότι θα πετύχουμε κάτι καλό αυτή τη σεζόν".



Φιλικό με Αγροτικό Αστέρα

Ο ΠΑΟΚ θα δώσει άλλο ένα φιλικό, την Παρασκευή κόντρα στον Αγροτικό Αστέρα στον Εύοσμο, με σκοπό ο Φερνάντο Σάντος να δει αγωνιζόμενη την ομάδα του και να βγάλει κι άλλα χρήσιμα συμπεράσματα ενόψει του αγώνα με τον Ηρακλή για τη δεύτερη αγωνιστική στην Τούμπα σε δύο περίπου εβδομάδες. Η ανακοίνωση της ΠΑΕ: "Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει πως έκλεισε φιλικό αγώνα με τον Αγροτικό Αστέρα, την Παρασκευή 14.Σεπτ.2007 και ώρα 17:30 στον Εύοσμο."


Επίσκεψη στην Δ.Ε.Θ.

Συνεχίστηκαν χθες οι επισκέψεις των παικτών του ΠΑΟΚ στην 72η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης και στα περίπτερα της Citibank, της Lannet, αλλά και της Βροχίδης - Χατζής Α.Ε. Οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ μοίρασαν δώρα, προσφορά της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, καθώς και αυτόγραφα σε όλους τους θαυμαστές τους.

Δεν έλειψαν και οι εκπλήξεις, οι κληρώσεις με έπαθλα επίσημες εμφανίσεις της ομάδας, αλλά και οι συζητήσεις και φωτογραφίες με τους φιλάθλους του "Δικεφάλου" με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Σήμερα θα επισκεφθούν την 72η Δ.Ε.Θ. δύο ακόμη παίκτες του ΠΑΟΚ και συγκεκριμένα οι Τόνι Γκονζάλεζ και Στέλιος Μαλεζάς.

Συνάντηση Ζαγοράκη, Κατσαρή με Ορφανό

Συνάντηση με αφορμή την συμμετοχή του στις επικείμενες εθνικές εκλογές αλλά και πρόθεση να τον ευχαριστήσουν για τα όσα έκανε στο διάστημα της θητείας του στο Υφυπουργείο Αθλητισμού, είχαν σήμερα το μεσημέρι οι διοικούντες της ΠΑΕ και του ΑΣ ΠΑΟΚ, με τον κ. Γιώργο Ορφανό τον οποίο δεξιώθηκαν σε κεντρικό ρεστοράν της Θεσσαλονίκης.

Στην συνάντηση αυτή ήταν οι πρόεδροι των δυο διοικήσεων του ΠΑΟΚ Θοδωρής Ζαγοράκης της ΠΑΕ και Θανάσης Κατσαρής του ΑΣ μαζί με τα μέλη των δ.σ. τους. Οι πρόεδροι του ΠΑΟΚ ευχαρίστησαν για όσα έγιναν στο διάστημα της τελευταίας τριετίας για τον ΠΑΟΚ από τον Θεσσαλονικέα Υφυπουργό, ενώ συζητήθηκαν και θέματα της ομάδας, όπως οι οικονομικές ενισχύσεις για τις αναγκαίες βελτιώσεις του γηπέδου Τούμπας και κυρίως η προοπτική της μελλοντικής ανακατασκευής του γηπέδου.

Ο κ. Υφυπουργός προσδιόρισε πως η Πολιτεία δεν μπορεί να χρηματοδοτήσει την κατασκευή ενός τόσο μεγάλου έργου, υποσχέθηκε όμως πως θα βοηθήσει -στην περίπτωση της επανεκλογής του- σε θέματα που είναι δυνατό αυτό.

Ρεπό σήμερα
Αγωνιστικό ρεπό είχε σήμερα ο ΠΑΟΚ μετά τους δυο χθεσινούς φιλικούς αγώνες στο ΟΑΚΑ για φιλανθρωπικούς σκοπούς. Από αύριο η ομάδα ξαναμπαίνει στο καθημερινό της πρόγραμμα και την Παρασκευή στις 5.30 μ.μ. θα γίνει φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο τον Αγρ. Αστέρα, στο γήπεδο Ευόσμου.

















TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ