ΑΕΚ

ΑΕΚ-ΠΑΟΚ 1-1

ΑΕΚ-ΠΑΟΚ 1-1
πανο
Με μοναδικό σκοπό την οικονομική βοήθεια των πυρόπληκτων της Πελοποννήσου διοργανώθηκε με την συμμετοχή των Λάρισα, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ τουρνουά συμπαράστασης στο ΟΑΚΑ. Οι αγώνες έχουν διάρκεια 45 λεπτών. Στον δεύτερο αγώνα ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 1-1. Σκόρερ οι Ουντέζε (αυτ.) και Ορφανός.
Οι συνθέσεις των ομάδων
ΠΑΟΚ: Φερνάντεζ, Σάλμον, Μαλεζάς, Μουμίν (33' Πεχλιβάνης), Κωνσταντινίδης(40' Αθανασιάδης) , Σνάουτσνερ, Ουντέζε, Μπαϊάνο, Γκονζάλες (22' Δελήμπασης), Ορφανός, Βαγγελής

AEK: Αραμπατζής, Ράμος, Ζεράλδο, Ασκάρατε, Ντιουφ, Μανού, Αμαραντίδης, Καφές, Ενσαλίβα, Μπλάνκο, Σέζαρ
Με μια ματιά


Με Μανού, Μπλάνκο και Ελ Χατζί Ντιουφ, στην αρχική ενδεκάδα εμφανίστηκε η ΑΕΚ, ενώ ο Φερνάντο Σάντος άλλαξε αρκετούς από τους ποδοσφαιριστές που χρησιμοποίησε στο πρώτο 45λεπτο κόντρα στην Λάρισα.

Οι γηπεδούχοι, είχαν τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα, ενώ στα πρώτα δέκα λεπτά ήταν ιδιαίτερα κινητικοί κλείνοντας τον ΠΑΟΚ στα καρέ του. Με πολύ καλές συνεργασίες και ακόμα καλύτερες μεταβιβάσεις από Καφέ και Ενσαλίβα, προς Σέζαρ και Μανού, που κάλυπταν τις δύο πλευρές η ΑΕΚ κατάφερνε συχνά-πυκνά να φτάνει στην περιοχή του Φερνάντεζ, τον οποίο απείλησε κυρίως με τον Μπλάνκο.

Ο Αργεντίνος έδειξε πως έχει πολύ καλή αντίληψη των φάσεων, καθώς βρέθηκε μέσα σε τέσσερις τέτοιες σε διάστημα 5 λεπτών, όμως φαίνεται πως χρειάζεται ακόμα δουλειά στο τελείωμα. Η ΑΕΚ τελικώς κατάφερε να πετύχει γκολ όταν ο κορυφαίος του 45λέπτου Μανού, μπήκε από αριστερά στην περιοχή του ΠΑΟΚ, προς στιγμήν έχασε τον έλεγχο της μπάλας, την οποία προσπάθησε να γυρίσει παράλληλα, όμως αυτή αφού κόντραρε στο προτεταμένο πόδι του Ουντέζε κατέληξε στα δίχτυα του Φερνάντεζ.

Οι ποδοσφαιριστές του Σέρα Φερέρ, δεν πρόλαβαν να πανηγυρίσουν καλά καλά το τέρμα που πέτυχαν, καθώς στην πρώτη τους επίσκεψη στην περιοχή του Αραμπατζή οι παίκτες του "δικεφάλου του Βορρά" ισοφάρισαν. Συγκεκριμένα στο 29ο λεπτό, ο Κωνσταντινίδης σέντραρε από αριστερά, ο Σάλμον με όμορφη κεφαλιά έστρωσε την μπάλα στον Ορφανό, ο οποίος από το ύψος της μικρής περιοχής δεν είχε πρόβλημα να νικήσει τον τερματοφύλακα της ΑΕΚ για το 1-1.

Αυτό ήταν και το τελικό σκορ της αναμέτρησης, καθώς ο Παντελής Κωνσταντινίδης δεν αξιοποίησε την ευκαιρία που του δόθηκε όταν βρέθηκε απέναντι από τον Αραμπατζή στο 32ο λεπτό, μετά από κάθετη πάσα του Μπαϊάνο καθώς το αριστερό δυνατό του σουτ, απέκρουσε ο κίπερ της Ένωσης.

Πέρα από δύο γκολ που σημειώθηκαν στο 45λεπτο, ιδιαίτερα θεαματική ήταν και η απόκρουση που πραγματοποίησε ο Φερνάντεζ, στο πλασέ στην κίνηση μετά από σέντρα του Μπλάνκο που επιχείρησε ο Ντιούφ, με τον Πορτογάλο κίπερ του ΠΑΟΚ να διώχνει ενστικτωδώς με το αριστερό του πόδι.
Όλα τα λεφτά...
Ο Μανού. Ο ποδοσφαιριστής της Ένωσης, έδειξε πως μπορεί να κάνει την ομάδα του ένα "κλικ" πιο γρήγορη.
Ας ξεχάσουμε καλύτερα...
Τις διαμαρτυρίες του Μπλάνκο προς τον επόπτη, ο οποίος τον συνέλαβε τουλάχιστον τρείς φορές σε θέση οφσάιντ.
To Live του αγώνα...
Η 11άδα των φιλοξενούμενων ΠΑΟΚ
Φερνάντεζ, Σάλμον, Μαλεζάς, Μουμίν, Κωνσταντινίδης, Σνάουτσνερ, Ουντέζε, Μπαϊάνο, Γκονζάλεζ, Ορφανός, Βαγγελής
Η 11άδα των γηπεδούχων AEK
Αραμπατζής, Ράμος, Ζεράλδο, Ασκάρατε, Ντιουφ, Μανού, Αμαραντίδης, Καφές, Ενσαλίβα, Μπλάνκο, Σέζαρ
1' Έναρξη αγώνα
5' Οφσάιντ AEK Μπλάνκο
Καφές και Σέζαρ συνεργάζονται πολύ όμορφα στον χώρο του κέντρου, με τον Βραζιλιάνο τελικώς να σεντράρει χαμηλά στην περιοχή, εκεί όπου ο Μπλάνκο βρίσκει την μπάλα στην κίνηση και την στέλνει στα δίχτυα, με τον διαιτητή να έχει υποδείξει όμως το οφσάιντ
6' Σουτ AEK Μπλάνκο
Ο Ζούλιο Σέζαρ βρίσκει και πάλι τον Μπλάνκο μέσα στην περιοχή αυτήν την φορά με σκαφτή μπαλιά, όμως ο Αργεντίνος επιθετικός στέλνει την μπάλα ελάχιστα άουτ δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Φερνάντεζ
7' Κίτρινη κάρτα ΠΑΟΚ Ουντέζε
8' Κεφαλιά AEK Μπλάνκο
Ο Ζεράλντο σεντράρει από αριστερά, ο Μπλάνκο αμαρκάριστος πιάνει μια "ξεψυχισμένη" κεφαλιά, με την μπάλα να καταλήγει στα χέρια του Φερνάντεζ
17' Σχόλιο
Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, έριξαν τον ρυθμό τους μετά τα πρώτα 10 λεπτά του παιχνιδιού.
18' Κεφαλιά AEK Ασκάρατε
Ο Ζούλιο Σέζαρ εκτελεί φάολυ από αριστερά, ο Ασκάρατε σηκώνεται πιο ψηλά από τους αντιπάλους του, πιάνει την κεφαλιά όμως η μπάλα καταλήγει άουτ, πάνω από τα δοκάρια του Φερνάντεζ
22' Αλλαγή παίκτη ΠΑΟΚ
Ο Δελήμπασης παίρνει την θέση του Τόνι Γκονζάλες
23' Σουτ AEK Μανού
Ο Μανού σουτάρει δυνατά έξω από την περιοχή του ΠΑΟΚ. Η μπάλα αφού κοντράρει στον Μπλάνκο και αλλάξει ελάχιστα πορεία καταλήγει στα χέρια του Πορτογάλου κίπερ του ΠΑΟΚ.
27' Γκολ AEK Ουντέζε αυτ.
Ο Μανού μπαίνει από αριστερά στην περιοχή του ΠΑΟΚ, χάνει προς στιγμήν τον έλεγχο της μπάλας, την οποία προσπαθεί να γυρίσει παράλληλα για κάποιον συμπαίκτη του, όμως αυτή κοντράρει στον Ουντέζε και καταλήγει στα δίχτυα.
29' Γκολ ΠΑΟΚ Ορφανός
Ο Κωνσταντινίδης σέντραρε από αριστερά, ο Σάλμον με κεφαλιά έστρωσε την μπάλα στον αμαρκάριστο Ορφανό, ο οποίος από το ύψος της μικρής περιοχής νίκησε με κοντινό πλασέ τον Αραμπατζή για το 1-1.
32' Σουτ ΠΑΟΚ Κωνσταντινίδης
Ο Μπαϊάνο βρίσκει με εξαιρετική κάθετη μπαλιά τον Κωνσταντινίδη, στην πλάτη της άμυνας της ΑΕΚ. Ο "σβούρας" σουτάρει δυνατά με το αριστερό, όμως ο Αραμπατζής αποκρούει και οι συμπαίκτες του απομακρύνουν την μπάλα.
33' Αλλαγή παίκτη ΠΑΟΚ
Ο Πεχλιβάνης παίρνει την θέση του Μουμίν
40' Αλλαγή παίκτη ΠΑΟΚ
Ο Αθανασιάδης παίρνει την θέση του Παντελή Κωνσταντινίδη
41' Σουτ AEK Ντιουφ
Ο Μπλάνκο σεντράρει παράλληλα προς το τέρμα του Φερνάντεζ εκεί που βρίσκεται ο Ντιούφ, ο οποίος στην κίνηση πλασάρει όμως ο Πορτογάλος κίπερ του ΠΑΟΚ πραγματοποιεί μοναδική απόκρουση.
45' Λήξη αγώνα














TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ