ΠΑΟΚ

Σάντος: "Μόνο ο Θεός"

Σάντος: "Μόνο ο Θεός"
Σάντος

"Θαύματα μπορεί να κάνει μόνο ο Θεός", είπε ο Φερνάντο Σάντος

Ο Πορτογάλος τεχνικός του ΠΑΟΚ μπορεί να μην έχει όλους τους ποδοσφαιριστές του στην διάθεσή του, λόγω απουσίας των διεθνών αλλά και των δύο τραυματιών, ενώ στις δηλώσεις του για τα συμπεράσματα που έβγαλε έκανε λόγο για καλή φυσική κατάσταση και ότι θαύματα μπορεί να κάνει μόνο ο Θεός.
" Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι ομάδα διαθέτει καλή φυσική κατάσταση και ότι αυτό που μας ενδιαφέρει σε αυτή τη φάση που βρισκόμαστε είναι να χτίσουμε μία ομάδα. Να αποκτήσουμε αυτοματισμούς που δεν έχουμε και για να τα πετύχουμε αυτά που θέλουμε πρέπει να δουλέψουμε πολύ αφοσιωμένα".

Όσο για το διάστημα που θα χρειαστεί ο ΠΑΟΚ για να φτάσει στο επίπεδο που θέλει ο Σάντος η απάντηση που έδωσε ήταν πως: " Θαύματα κάνει μόνο ο Θεός", και πρόσθεσε: " Θέλουμε το χρόνο μας προκειμένου να φτάσουμε στο επιθυμητό επίπεδο".

Ποιο σύστημα όμως προσανατολίζεται να παίξει ο ΠΑΟΚ υπό τις οδηγίες του; Ο Πορτογάλος τεχνικός φαίνεται να μην έχει καταλήξει ακόμη δηλώνοντας πως: " Είναι νωρίς για να καταλήξω σε σχήμα ή σε σύστημα. Αυτό θα το κάνω όταν θα έχω όλους παίκτες στη διάθεσή μου. Το σύστημα θα προσαρμοστεί στους παίκτες που έχουμε", κι όσο για το επίσημο ντεμπούτο του στο παιχνίδι με τον Ηρακλή στο γήπεδο της Τούμπας δήλωσε: " Έχουμε 15 μέρες μέχρι το ματς με τον Ηρακλή για να ετοιμαστούμε σωστά και να είμαστε απόλυτα έτοιμοι. Είμαι αποφασισμένος να δουλέψω πολύ σκληρά για να χτίσω μία καλή ομάδα".

Ο Σάντος πάντως δεν κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλό του δηλώνοντας πως: " Δεν μου άρεσαν πολλά πράγματα και δεν βιάζομαι να βγάλω συμπεράσματα από δύο ημίχρονα. Θεωρώ ότι παίκτες ίσως είχαν λίγο άγχος γιατί βρέθηκα για πρώτο ματς εγώ στον πάγκο. Πιστεύω ότι σύντομα η ομάδα μέσα από δουλειά θα κάνει πολλά θετικά πράγματα. Επαναλαμβάνω ότι αυτό που θέλουμε τώρα είναι να χτίσουμε την ομάδα", και κατέληξε: " Είμαι ψυχή και σώμα αφοσιωμένος στον ΠΑΟΚ. Είναι πολύ σημαντικό για μένα ότι θα δουλέψω για τον ΠΑΟΚ. Θέλω να πετύχω πολλά πράγματα στη νέα μου ομάδα".

Στα αγωνιστικά η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε πως έκλεισε φιλικό αγώνα με αντίπαλο τον Αγροτικό Αστέρα για την Παρασκευή στις 17:30 στον Εύοσμο όπου ο Φερνάντο Σάντος θα έχει την ευκαιρία για νέα συμπεράσματα με όλους τους παίκτες του τη φορά αυτή στην διάθεσή του.








TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ