ΠΑΟΚ

Τρυφωνίδης: "Εμπιστοσύνη σε Ζαγοράκη"

Τρυφωνίδης: "Εμπιστοσύνη σε Ζαγοράκη"
Ζαγοράκης

O Άκης Τρυφωνίδης τόνισε πως έχει απόλυτη εμπιστοσύνη προς στο πρόσωπο του Θοδωρή Ζαγοράκη

Αρχικά ο κ. Τρυφωνίδης εξήγησε για ποιο λόγο δεν παρέστη στην πρώτη προγραμματισμένη Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και το ότι συναινεί στις κινήσεις της διοίκησης Ζαγοράκη:
« Θα είμαι παρών. Στην προηγούμενη Γενική Συνέλευση είχα πει να μου τηλεφωνήσουν αν με χρειαστούν, αλλά δεν με πήραν. Εγώ επικοινώνησα προσωπικά με τον κ. Βιολίδη και δεν χρειάστηκε να πάω. Θα συναινέσω χωρίς δεύτερη κουβέντα σε ό,τι θέλει η διοίκηση. Προς το παρόν τους έχω απόλυτη εμπιστοσύνη από αυτά που έχουν δείξει. Το ποσοστό των μετοχών που κατέχω είναι 7,8%. Με εξουσιοδότησή που θα κάνω,θα δώσω το δικαίωμα είτε στον Ερασιτέχνη, είτε στην ΠΑΕνα τις διαχειρίζονται εν λευκώ».

Για τον κ. Παγώνη τόνισε: « Έχει βάλει κάποια λεφτά, τα έχει χάσει και νομίζω ότι θα συναινέσει κι αυτός. Δεν μπορώ να σας πω κάτι. Εγώ πάντως πιστεύω ότι δεν έγινε σωστή προσέγγιση. Όλοι έχουν τη διάθεση αρκεί να γίνει η σωστή προσέγγιση».

Τέλος, αναφέρθηκε στο θέμα εξεύρεσης ενός επενδυτή, το οποίο, όπως ισχυρίστηκε, θα λύσει τα προβλήματα του «Δικέφαλου»: « Τα πράγματα είναι δύσκολα και θα έρθουν και δυσκολότερες ημέρες. Στον ΠΑΟΚ αν δεν έρθει κάποιος επενδυτής, πάντοτε θα υπάρχει πρόβλημα. Όλες οι μεγάλες ομάδες της Αθήνας έχουν ξεκινήσει την κατασκευή δικού τους γηπέδου. Αν δεν λύσουμε και αυτό το πρόβλημα, πάντα θα μένουμε στάσιμοι. Ας προσεγγίσουν κάποια άτομα κι αν βρεθούν 10 άτομα να ενισχύουν την ομάδα, τότε αυτό θα είναι μία λύση. Πρέπει να υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι για να στηρίζουν τον Ζαγοράκη. Λάθη θα κάνουν όλοι. Το θέμα είναι να μην είναι τόσο μεγάλα, ώστε κάποια στιγμή να μην μπορεί να τα λύσει ο ΠΑΟΚ».




TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ