ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Τεν Χαχ: "Όσοι δεν ανταποκριθούν στα καθήκοντά τους θα τα ακούσουν όποιοι και αν είναι"

Ο Έρικ Τεν Χαχ ως προπονητής του Άγιαξ
Ο Έρικ Τεν Χαχ ως προπονητής του Άγιαξ © 2022 PETER DEJONG / AP IMAGES

Ο Έρικ τεν Χαχ δεν έχει σκοπό να κάνει διακρίσεις και "εκπτώσεις" τη νέα σεζόν στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ξεκαθαρίζοντας πως θα επιπλήττει όποιον παίκτη δεν μπορεί να ανταποκριθεί στα νέα δεδομένα, χωρίς να υπολογίζει το ποιος είναι.

Ο Έρικ τεν Χαχ έχει σηκώσει ήδη μανίκια και ετοιμάζεται να αναλάβει από το προσεχές καλοκαίρι τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο πρώην προπονητής του Άγιαξ μίλησε για την απόφασή του να δεχθεί την πρόταση του αγγλικού συλλόγου, ενώ ξεκαθάρισε πως δεν θα κάνει διαχωρισμούς.

Ο Ολλανδός τεχνικός, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2025, τόνισε πως όσοι ποδοσφαιριστές δεν ανταποκριθούν στα καθήκοντά τους θα έχουν συνέπειες, χωρίς να υπολογίσει το ποιοι είναι.

"Δεν θέλω να είμαι κυρίαρχος, θα συνεργαστώ, αλλά το να έχω λόγο στις μεταγραφές είναι προϋπόθεση για μένα.

Έχω απαιτήσεις και τις μοιράζομαι εκ των προτέρων πριν φτάσω στην ομάδα. Αν ο σύλλογος δεν τις δεχτεί, δεν θα πάρω τη δουλειά. Είμαι ο υπεύθυνος, αυτός που θα κριθεί από τα αποτελέσματα.

Νομίζω ότι μπορώ να συνεργαστώ με μεγάλα ονόματα ποδοσφαιριστών, αλλά θα μείνω σε αυτό. Δεν θα αλλάξω το όραμά μου. Θα τους πω το καθήκον τους και όποιος δεν ανταποκρίνεται σε αυτά τα καθήκοντα θα το ακούσει από εμένα, ανεξάρτητα από το ποιος είναι".

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ