ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ανακοίνωσε την πρόσληψη του Τεν Χαχ

Ο Έρικ Τεν Χαχ
Ο Έρικ Τεν Χαχ MANCHESTER UNITED

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ανακοίνωσε την πρόσληψη του Έρικ Τεν Χαχ στον πάγκο της ομάδας από την έναρξη της σεζόν μέχρι το καλοκαίρι του 2025, με τις δύο πλευρές να έχουν δυνατότητα επέκτασης της συνεργασίας τους για έναν ακόμα χρόνο.

Σε νέα εποχή μπήκε και με τη βούλα η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία ανακοίνωσε την πρόσληψη του Έρικ Τεν Χαχ ως πρώτου προπονητή ενόψει της νέας χρονιάς, καθώς ενεργοποίησε τη ρήτρα αποδέσμευσης που υπήρχε στο συμβόλαιό του με τον Άγιαξ.

Ο Ολλανδός τεχνικός υπέγραψε για τρία χρόνια, ήτοι μέχρι το καλοκαίρι του 2025, με τις δύο πλευρές να έχουν οψιόν επέκτασης της συνεργασίας τους για άλλον ένα χρόνο.

Πλέον οι κόκκινοι διάβολοι στρέφονται στην αναμόρφωση του ρόστερ, καθώς ο Ραλφ Ράνγκνικ έχει ήδη προαναγγείλει γενναίες αλλαγές στο ρόστερ της ομάδας.

Ο Ολλανδός τεχνικός στις πρώτες του δηλώσεις στην ιστοσελίδα των κόκκινων διαβόλων μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας ανέφερε τα εξής: "Είναι μεγάλη τιμή να διορίζομαι προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και είμαι πολύ ενθουσιασμένος από την πρόκληση που έχω μπροστά μου. Γνωρίζω την ιστορία αυτού του μεγάλου συλλόγου και το πάθος των φιλάθλων και είμαι απόλυτα αποφασισμένος να αναπτύξω μια ομάδα ικανή να προσφέρει την επιτυχία που τους αξίζει.

Θα είναι δύσκολο να φύγω από τον Άγιαξ μετά από αυτά τα απίστευτα χρόνια και μπορώ να διαβεβαιώσω τους οπαδούς μας για την πλήρη δέσμευσή μου και να επικεντρωθώ στο να ολοκληρώσω με επιτυχία αυτή τη σεζόν πριν μετακομίσω στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ".

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ PREMIER LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ