ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Ράνγκνικ: "Πρέπει να βελτιώσουμε την ομάδα σε όλους τους τομείς"

Ο Ραλφ Ράνγκνικ σε αγώνα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κόντρα στην Λέστερ | 2 Απριλίου 2022
Ο Ραλφ Ράνγκνικ σε αγώνα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κόντρα στην Λέστερ | 2 Απριλίου 2022 @2022 JON SUPER/AP IMAGES

Ο Ραλφ Ράνγκνικ δήλωσε στο Sky Sports ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει ανάγκη να βελτιωθεί σε όλους τους τομείς και ότι δεν φτάνουν μόλις τρεις με τέσσερις μεταγραφές.

Ο Ραλφ Ράνγκνικ μιλώντας στο Sky Sports αναφέρθηκε στη νέα σεζόν της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, στην οποία οι κόκκινοι διάβολοι θα προχωρήσουν σε αρκετές αλλαγές σε παίκτες, ενώ αναμένεται να προσληφθεί ο Έρικ Τεν Χαχ, με τον οποίο υπάρχει συμφωνία.

Ο Γερμανός τεχνικός δήλωσε ότι για να αλλάξει η ομάδα δεν αρκεί να κάνει τρεις ή τέσσερις μεταγραφές και ότι η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση σε όλες τις θέσεις, αλλά είναι νωρίς ακόμα να γίνεται κουβέντα για παίκτες, από τη στιγμή που δεν υπάρχει συμφωνία για προπονητή.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ράνγκνικ για τις μεταγραφές και τον νέο προπονητή: "Δεν αρκεί να φέρεις τρεις ή τέσσερις νέους παίκτες. Θα είναι περισσότεροι, λαμβάνοντας υπόψη πόσοι παίκτες δεν θα είναι πλέον εδώ, επειδή μένουν ελεύθεροι.

Εκτός από τον τερματοφύλακα, πρέπει να βελτιώσουμε την ομάδα σε όλους τους τομείς. Φυσικά είναι σημαντικό να ξέρουμε ποιος θα είναι ο νέος προπονητής για να ξεκινήσει η διαδικασία πρόσληψης.

Το να βρεις τους καλύτερους δυνατούς παίκτες, έχει νόημα μόνο αν ξέρεις ποιος θα είναι ο προπονητής και πώς θέλει να παίξει".

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ PREMIER LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ