ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: "Κλείδωσε" το deal για Τεν Χαχ, ανακοινώνεται μέσα στις προσεχείς ημέρες

Ο Έρικ τεν Χαχ σε συνέντευξη Τύπου του Άγιαξ στην Άμστερνταμ Αρένα | 15 Απριλίου 2022
Ο Έρικ τεν Χαχ σε συνέντευξη Τύπου του Άγιαξ στην Άμστερνταμ Αρένα | 15 Απριλίου 2022 @2022 PETER DEJONG/AP IMAGES

Ο Έρικ τεν Χαχ θα είναι το νέο αφεντικό στο Ολντ Τράφορντ από το ερχόμενο καλοκαίρι, με την Guardian να αποκαλύπτει πως η Γιουνάιτεντ θα τον ανακοινώσει τις προσεχείς ημέρες όταν και τακτοποιηθεί το θέμα της ρήτρας του συμβολαίου του με τον Άγιαξ.

Εδώ και λίγο καιρό ο Έρικ τεν Χαχ παίζει μόνος του μπάλα όσον αφορά στον υποψήφιο διάδοχο του Ραλφ Ράνγκνικ στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και από το απόγευμα της Δευτέρας (18/4) άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για την επίσημη ανακοίνωσή του από τους κόκκινους διαβόλους.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα "Guardian", σε δημοσίευμα που έχει την υπογραφή των Φαμπρίτσιο Ρομάνο και Τζέιμι Τζάκσον, το μόνο που απομένει για να γίνει η ανακοίνωση της πρόσληψης του Ολλανδού προπονητή είναι να τακτοποιηθεί το θέμα με τη ρήτρα αποδέσμευσης ύψους 2 εκατομμυρίων ευρώ που περιλαμβάνει το συμβόλαιό του με τον Άγιαξ.

"Οι διαπραγματεύσεις για τη χρονική διάρκεια της συμφωνίας με τον Ολλανδό συνεχίζονται, με τον Τεν Χαχ να αναμένεται να βάλει την υπογραφή του είτε σε συμβόλαιο τριετούς διάρκειας με οψιόν ανανέωσης για άλλους 12 μήνες ή για κλειστό 4ετές συμβόλαιο, που θα τον κρατήσει στο σύλλογο μέχρι το 2026.

Αυτό που έγινε γνωστό είναι πως ικανοποιήθηκε μία βασική επιθυμία του: να έχει λόγο στην τελική απόφαση πάνω στις μεταγραφές μαζί με τον εκτελεστικό διευθυντή του συλλόγου, λόγω της άποψης που έχει ότι τα λάθη που έγιναν στις μεταγραφές σημάδεψαν μία περίοδο εννέα χρόνων στη μετά-Φέργκιουσον εποχή και δεν πρέπει να επαναληφθούν", αναφέρει χαρακτηριστικά το εν λόγω δημοσίευμα.

Στο ίδιο κείμενο γίνεται γνωστό πως ο Τεν Χαχ αναζητάει ήδη και τους ανθρώπους που θα τον πλαισιώσουν στο νέο του πόστο, με τον άμεσο συνεργάτη του στον Άγιαξ, Μίτσελ Φαν Ντερ Χάαχ, να είναι βασικός υποψήφιος για να τον ακολουθήσει στην περιπέτειά του στην Premier League που αναμένεται να αρχίσει σύντομα.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ PREMIER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ ΑΓΙΑΞ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ