ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Ράνγκνικ: "Είπα στη Γιουνάιτεντ πως ο Τεν Χαχ είναι καλή επιλογή, θα βελτιώσει την ομάδα"

Ο Ραλφ Ράνγκνικ στην αναμέτρηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τη Γουότφορντ
Ο Ραλφ Ράνγκνικ στην αναμέτρηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τη Γουότφορντ © 2022 RUI VIEIRA / AP IMAGES

Ο Ραλφ Ράνγκνικ αναφέρθηκε στον νέο προπονητή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από τη νέα σεζόν, Έρικ τεν Χαχ, αποκαλύπτοντας πως μίλησε με τα καλύτερα λόγια για εκείνον στη διοίκηση του συλλόγου, όταν ρωτήθηκε για τη γνώμη του.

Σε νέα εποχή θα μπει από τη νέα σεζόν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία ανακοίνωσε την πρόσληψη του Έρικ τεν Χαχ στον πάγκο της ομάδας από την έναρξη της σεζόν μέχρι το καλοκαίρι του 2025.

Ο Ραλφ Ράνγκνικ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Ολλανδό τεχνικό, τονίζοντας πως έχει τη δυνατότητα να βελτιώσει και να αναδιαμορφώσει την ομάδα.

Μάλιστα, αποκάλυψε πως όταν η διοίκηση του συλλόγου ζήτησε τη γνώμη του για τον πρώην τεχνικό του Άγιαξ εκείνος υποστήριξε πως ο Τεν Χαχ είναι κατάλληλος γι' αυτή τη θέση.

"Δεν γνωριζόμαστε προσωπικά, δεν έχουμε γνωριστεί. Από ό,τι έχω δει στην Μπάγερν όταν ήταν προπονητής στην Κ23 και στον Άγιαξ τώρα, μου αρέσει το ποδόσφαιρό του.

Είμαι πολύ βέβαιος ότι με μια πλήρη προετοιμασία θα έχει την ευκαιρία να φτιάξει και να διαμορφώσει το δικό του επιτελείο και μια νέα ομάδα, κάτι που είναι προφανές, είμαι σίγουρος ότι θα δούμε βελτίωση.

Ήξερα ότι ο Έρικ ήταν ένας από τους υποψηφίους με τους οποίους μίλησε το διοικητικό συμβούλιο και τους είπα από άτομα που ήξερα ότι θα ήταν μια καλή επιλογή. Πιστεύω ότι θα είναι μια πολύ καλή επιλογή και για τα άλλα πράγματα που δεν είχαμε χρόνο να συζητήσουμε

Θα είναι μια σημαντική αλλαγή και απαραίτητη η ανοικοδόμηση", ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γερμανός τεχνικός.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ