ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Τα υπέροχα δώρα που έκανε ο τραυματίας Έλιοτ στο παιδί που ήταν στο διπλανό κρεβάτι του νοσοκομείου

Ο Χάρβεϊ Έλιοτ λίγο μετά το σοβαρό τραυματισμό που υπέστη στην αναμέτρηση της Λίβερπουλ με την Λιντς
Ο Χάρβεϊ Έλιοτ λίγο μετά το σοβαρό τραυματισμό που υπέστη στην αναμέτρηση της Λίβερπουλ με την Λιντς @2021 RUI VIEIRA/AP IMAGES

Ο Χάρβεϊ Έλιοτ τραυματίστηκε σοβαρά στη διάρκεια του Λιντς - Λίβερπουλ όμως όχι μόνο δεν έχασε το κουράγιο του αλλά φρόντισε να κάνει τρισευτυχισμένο ένα παιδί που χτύπησε και βρέθηκε στο διπλανό κρεβάτι στο νοσοκομείο.

Η Λίβερπουλ κατέκτησε μία σπουδαία νίκη με 3-0 επί της Λιντς για την 4η αγωνιστική της Premier League, ωστόσο η στιγμή που σημάδεψε την αναμέτρηση του Έλαντ Ρόουντ είναι εξαιρετικά δυσάρεστη για τους κόκκινους.

Αυτή ήταν δίχως αμφιβολία η εικόνα του Έλιοτ που σφάδαζε στο έδαφος στο 60ο λεπτό μετά από πολύ δυνατό μαρκάρισμα που δέχτηκε από τον Στράουκ, με τον ταλαντούχο μέσο της ομάδας του Γιούργκεν Κλοπ να τραυματίζεται σοβαρά και να αποχωρεί πάνω σε φορείο για να πάει το ταχύτερο δυνατό στο νοσοκομείο για εξετάσεις.

Ο ίδιος πάντως δεν έχασε την αισιοδοξία του, ούτε το χαμόγελό του, αφού την ώρα που ήταν στο ασθενοφόρο, ανέβασε φωτογραφία του στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram όπου ευχαρίστησε άπαντες για τα αμέτρητα μηνύματα συμπαράστασης που έλαβε.

Υπήρχε όμως μία ακόμα κίνηση με την οποία έδειξε την τεράστια κλάση του και αυτή συνδέεται με ένα νεαρό παιδί, που έτυχε λόγω κάποιου ατυχήματος να βρεθεί στο ίδιο δωμάτιο με τον Έλιοτ, για να γεμίασει με δώρα από τον παίκτη της Λίβερπουλ.

"Ο γιος μου μόλις έσπασε το χέρι του σε έναν ποδοσφαιρικό αγώνα το Σάββατο. Ποιος έρχεται στο διπλανό κρεβάτι... Ο Χάρβεϊ Έλιοτ και η οικογένειά του.

Του δίνει τη φανέλα της Λίβερπουλ με το όνομά του από το παιχνίδι και το παπούτσι του. Ο γιος μου χοροπηδάει τώρα", σχολίασε ο πατέρας του πιτσιρικά μέσω φωτογραφίας που ανέβασε στο Twitter με τον γιο του που ευεργετήθηκε από τον Έλιοτ.

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ PREMIER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ