ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Λίβερπουλ: Ο σοκαριστικός τραυματισμός του Έλιοτ, η πανικόβλητη αντίδραση του Σαλάχ και η απόγνωση του Τσιμίκα στον πάγκο

H στιγμή του τραυματισμού του Έλιοτ στο Λιντς - Λίβερπουλ
H στιγμή του τραυματισμού του Έλιοτ στο Λιντς - Λίβερπουλ @2021 RUI VIEIRA/AP IMAGES

Η αναμέτρηση της Λιντς με την Λίβερπουλ σημαδεύτηκε από ένα πολύ άσχημο περιστατικό, με τον Στράουκ να κάνει ένα επικίνδυνο μαρκάρισμα στον Χάρβεϊ Έλιοτ και να προκαλεί τον σοβαρό τραυματισμό του μέσου των κόκκινων.

Η Λίβερπουλ βρέθηκε να προηγείται με 2-0 στο Έλαντ Ρόουντ με τα γκολ των Σαλάχ και Φαμπίνιο ωστόσο στο 60ο λεπτό τα χαμόγελα των κόκκινων πάγωσαν.

Και αυτό γιατί ο Χάρβεϊ Έλιοτ τραυματίστηκε σοβαρά σε πολύ δυνατό μαρκάρισμα που δέχτηκε από τον Στράουκ (είδε απευθείας κόκκινη κάρτα από τον διαιτητή), με το ματς να διακόπτεται άμεσα και τον παίκτη να δέχεται άμεσα τις πρώτες βοήθειες, την ώρα που ο Μοχάμεντ Σαλάχ ζητούσε να μπουν άμεσα οι γιατροί της Λίβερπουλ στον αγωνιστικό χώρο.

Το περιστατικό αυτό, που είχε θύμα τον ταλαντούχο νεαρό μέσο, έκανε τον Κλοπ και τους παίκτες της Λίβερπουλ να μουδιάσουν και να εξοργιστούν συνάμα με το δυναμικό μαρκάρισμα που έγινε από τον παίκτη της Λιντς, με τον Έλιοτ να αποχωρεί λίγα λεπτά αργότερα, πάνω σε φορείο.

Συγκλονιστική ήταν μάλιστα η σκηνή όπου πέρα από τους φίλους της Λίβερπουλ τον χειροκρότησαν και οι φίλοι της Λιντς, με τον Έλιοτ να ανταποδίδει το χειροκρότημα πάνω στο φορείο.

Σύμφωνα με τις πρώτες αναφορές των αγγλικών ΜΜΕ, υπάρχουν φόβοι πως ο Έλιοτ έσπασε τον αστράγαλό του, με τον τραυματισμό του να έρχεται μάλιστα σε μία εξαιρετική για αυτόν περίοδο που είχε φτάσει στο σημείο στα 18 του χρόνια να βρίσκει θέση στο αρχικό σχήμα της ομάδας του Μέρσεϊσαϊντ με τις μεστές εμφανίσεις του στη μεσαία γραμμή.

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ