ΑΕΛ

Τα σενάρια παραμονής του Γιάν Μπλάζεκ

Τα σενάρια παραμονής του Γιάν Μπλάζεκ
Μπλάζεκ

Την απόκτηση του Γιάν Μπλάζεκ από το ερχόμενο καλοκαίρι θέλουν οι βυσσινί. Ποια θα είναι η πρόταση...

Τον Γενάρη που μας πέρασε η ομάδα της ΑΕΛ προσπάθησε να διορθώσει τα αδιόρθωτα όσο αφορά τον μεταγραφικό της σχεδιασμό, αφού οι περισσότεροι παίκτες που ήρθαν το καλοκαίρι δεν βοήθησαν καθόλου την ομάδα.
Ένας ποδοσφαιριστής ωστόσο που έχει κλέψει την παράσταση από τις... χειμωνιάτικες μεταγραφές, είναι ο Γιάν Μπλάζεκ, οποίος όμως έχει αποκτηθεί με την μορφή δανεισμού από την Σλόβαν Λίμπερετς.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι βυσσινί έχουν τρεις επιλογές για τον 22χρονο Τσέχο επιθετικό.

1) Έχουν το δικαίωμα να ανανεώσουν τον δανεισμό του για άλλον ένα χρόνο και την επόμενη σεζόν να αποφασίσουν για το αν τελικά θα αγοράσουν τα δικαιώματα του. Μοναδικό ρίσκο σε αυτή την επιλογή, είναι πως αν συνεχίσει το ίδιο εντυπωσιακά όπως και φέτος, η ΑΕΛ δεν θα "παίζει" μόνη της στην απόκτηση του.

2) Δεύτερη σκέψη στο μυαλό των ανθρώπων της ΑΕΛ είναι να αγοράσουν ένα μέρος των δικαιωμάτων του Μπλάζεκ, με ένα ποσό που θα αγγίζει τις 450.000 με 500.000 Ευρώ. Αυτό είναι κάτι που θα γίνει μόνο αν οι βυσσινί έχουν το πάνω χέρι σε περίπτωση πώλησης του παίκτη.

3) Να ενεργοποιηθεί η ρήτρα για την απόκτηση του 100% του ποδοσφαιριστή από την Σλόβαν Λίμπερετς, κάτι που αναμένεται να στοιχίσει στην ΑΕΛ κοντά στις 800.000 Ευρώ.

Όπως και να έχει μετά την εξασφάλιση της παραμονής στην Σούπερ Λιγκ, ο ιδιοκτήτης της ΑΕΛ Κώστας Πηλαδάκης θέλει να ξεκαθαρίσει το θέμα προπονητή και Μπλάζεκ μέχρι το τέλος του μήνα, αφού όπως συνηθίζει θέλει να κλείσει όλα τα ανοικτά κεφάλαια από νωρίς.










TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ