Α1 ΠΟΛΟ ΑΝΔΡΩΝ

Α1 πόλο ανδρών, playoffs: Ο Πανιώνιος εξασφάλισε το ευρωπαϊκό εισιτήριο, με τον Απόλλωνα Σμύρνης για την 5η θέση

Α1 πόλο ανδρών, playoffs: Ο Πανιώνιος εξασφάλισε το ευρωπαϊκό εισιτήριο, με τον Απόλλωνα Σμύρνης για την 5η θέση
Πανιώνιος εναντίον Υδραϊκός για την Α1 πόλο ανδρών INTIME SPORTS

Ο Πανιώνιος νίκησε ξανά τον Υδραϊκό, αυτή τη φορά στη Γλυφάδα, με το "δώρο" της πρόκρισης του Απόλλωνα Σμύρνης στα playoffs της Α1 πόλο ανδρών για την 5η θέση να του δίνει το ευρωπαϊκό εισιτήριο για τη νέα σεζόν.

Την 5η θέση στην κατάταξη της Α1 πόλο ανδρών θα διεκδικήσει ο Πανιώνιος, καθώς επιβλήθηκε με ανατροπή, 12-10, επί του Υδραϊκού, στην έδρα του τελευταίου στο κολυμβητήριο της Γλυφάδας και έκανε το 2-0 νίκες στη σειρά των αγώνων playoffs για τις θέσεις 5η-8η.

Ο "ιστορικός" επικύρωσε την παρουσία του στην Ευρώπη και τη νέα σεζόν, καθώς ο Απόλλων Σμύρνης που είναι η ομάδα που θα αντιμετωπίσει στη μάχη της 5ης θέσης έχει εξασφαλίσει το εισιτήριο ως φιναλίστ του Κυπέλλου.

Μετά από ένα ισορροπημένο πρώτο οκτάλεπτο που βρήκε τις δύο ομάδες στο 4-4, ο Υδραϊκός με ένα επιμέρους σερί 3-1 πήγε προηγούμενος στο ημίχρονο με διαφορά δύο γκολ (7-5).

Παρόλα αυτά ο Πανιώνιος, με ένα δικό του ξέσπασμα 3-0, πήρε το προβάδισμα (8-7) και το διατήρησε μέχρι το φινάλε της αναμέτρησης παρά το γεγονός ότι το σύνολο του Νίκου Καραμάνη προσπάθησε να ισοφαρίσει δίχως αποτέλεσμα. Κορυφαίος σκόρερ για τον Πανιώνιο ο Μοσκόφ με 4 γκολ.

Οκτάλεπτα: 4-4, 3-1, 0-3, 3-4.

ΥΔΡΑΪΚΟΣ (Νίκος Καραμάνης): Κατσινούλας, Κατσαγούνος 1, Τακάτα 2, Γκαράνης 1, Χατζηκυριακάκης 3, Σουζούκι, Μπλάνης, Ρομπόπουλος, Λιαπάκης 2, Χαραλαμπόπουος 1, Ζώρζος, Μητράκης, Κανελλόπουλος, Μουρατίδης.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Κώστας Δήμου): Γαλανίδης, Κοπελιάδης 2, Μπουζάλας 1, Γκιουβέτσης 1, Παπάκος Γ. 1, Γραμματικός, Καλαϊτζής, Μοσκόφ 4, Μουρίκης 2, Γούνας 1, Σοφός, Καπετανάκης, Λιμαράκης, Παυλοστάθης.

Διαιτητές: Μπουδραμής, Κραβαρίτης, Αλυτάρχης: Κείμης Μαρσέλλος

ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ 7-8

Συναρπαστικός και με πολλές εντάσεις ήταν ο δεύτερος αγώνας της σειράς των playoffs για τις θέσεις 5η-8η, ανάμεσα στον γηπεδούχο ΓΣ Περιστερίου και τον Απόλλωνα Σμύρνης, στο κολυμβητήριο της Χωράφας.

Η "ελαφρά ταξιαρχία" επιβλήθηκε τελικά με 8-7, με το νικητήριο γκολ του να πετυχαίνει ο καλύτερός του παίκτης στο ματς και κορυφαίος σκόρερ του Μπογκντάνοβιτς, 2:01 πριν από το φινάλε.

Έτσι ο Απόλλων Σμύρνης θα αντιμετωπίσει σε έναν και μοναδικό αγώνα κατάταξης, τον Πανιώνιο, διεκδικώντας την 5η θέση του πρωταθλήματος, με αμφότερους να έχουν κερδίσει την ευρωπαϊκή τους έξοδο. Ο ΓΣ Περιστερίου κατατάσσεται 7ος στο πρωτάθλημα.

Οκτάλεπτα: 0-2, 3-1, 2-1, 2-4.

ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Κώστας Λούδης): Σέννης, Μπιτσάκος Χρ. 1, Παπαδημητρίου, Πρέκας 1, Χρυσοσπάθης 1, Κουκουμάκης, Άντζιτς 2, Καρούντζος, Φώσκολος 1, Μπεριστιάνος, Τοράκης, Μπιτσάκος Ανδρ. 1, Χόλαντ, Μπιτσάκος Κ., Αλευρίδης.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Νίκος Δεληγιάννης): Γαλανόπουλος, Αλαμάνος, Μπογκντάνοβιτς 4, Μόκκας, Τρούλος, Δίπλαρος, Σουσιασβίλι, Χονδροκούκης 1, Γωνιωτάκης 1, Γαρδίκας, Τσαχιλίδης, Σολανάκης 2, Καβουσανός, Τόττης, Τσιαβαλιάρης.

Διαιτητές: Μπιράκης, Κατσώνης, Αλυτάρχης: Βασίλης Λαγός

Αναλυτικά το πρόγραμμα για τις θέσεις 5-8

Πρώτοι Αγώνες

  • Πανιώνιος - Υδραϊκός 12-7
  • Απόλλων Σμύρνης - Περιστέρι 18-10

Δεύτεροι Αγώνες

  • Υδραϊκός - Πανιώνιος 10-12
  • Περιστέρι - Απόλλων Σμύρνης 7-8
TAGS Α1 ΠΟΛΟ ΑΝΔΡΩΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ