ΑΡΗΣ

Τα γύρισε η Σαραγόσα

Τα γύρισε η Σαραγόσα
αρης-οπαδοι-κοσμος

Η στάση της Σαραγόσα στο θέμα των εισιτηρίων έχει προκαλέσει αναστάτωση στον Άρη δημιουργώντας σκέψης προσφυγής ακόμα στην UEFA

Η ήττα με 1-0 στο παιχνίδι της περασμένης Πέμπτης στο "Κλεάνθης Βικελίδης" σε συνδυασμό με την ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι 22.000 φίλαθλοι του Άρη όπως φαίνεται έχει τρομάξει τους ιθύνοντες της Σαραγόσα στον δρόμο προς τους ομίλους του Κυπέλλου UEFA.
Αυτό φαίνεται από την στάση τους να αθετήσουν την συμφωνία που είχε λάβει χώρα πριν από τον αγώνα της περασμένης Πέμπτης σύμφωνα με την οποία η ΠΑΕ Άρης θα έπαιρνε στην κατοχή της για τον επαναληπτικό της 4ης Οκτωβρίου 2.000 εισιτήρια πληρώνοντας 25 ευρώ για το κάθε ένα.

Στην διάρκεια της χθεσινής μέρας από πλευράς Σαραγόσα απεστάλη έγγραφο στα γραφεία της ΠΑΕ Άρης σύμφωνα με το οποίο η ισπανική ομάδα μπορούσε να διαθέσει 1.500 εισιτήρια και μάλιστα σε δύο χωριστές κερκίδες με την μία να είναι στα επίσημα και η άλλη ακριβώς απέναντι.

Εκτός αυτού στο έγγραφο σημειωνόταν ότι ενώ είχε συμφωνηθεί το κάθε εισιτήριο να κοστίζει 25 ευρώ πλέον οι τιμές τους θα είναι στα 60 και 80 ευρώ.

Η απάντηση της ΠΑΕ Άρης ήταν άμεση και μέσω αυτής ζητούσε να ισχύσει η αρχική συμφωνία τόσο για τον αριθμό των εισιτηρίων όσο και για τις τιμές τους με βασική προτεραιότητα στον αριθμό των εισιτηρίων στην προσπάθειά της να βρεθούν όσο το δυνατόν περισσότεροι φίλαθλοι της ομάδας στο πλευρό του Ντούσαν Μπάγεβιτς και των ποδοσφαιριστών του.

Σε περίπτωση που οι ιθύνοντες της Σαραγόσα επιμείνουν στις προθέσεις τους - τόσο στον αριθμό των εισιτηρίων και τις τιμές τους όσο και στην διάσπαση των φιλάθλων – στην ΠΑΕ Άρης υπάρχει ήδη η σκέψη προσφυγής στην UEFA.

Με την κίνηση αυτή θα ζητηθεί να τοποθετηθούν όλοι μαζί οι φίλαθλοί της ομάδας όπως άλλωστε προβλέπεται για λόγους ασφαλείας. Πρέπει να σημειωθεί ότι η Σαραγόσα είναι υποχρεωμένη βάση κανονισμών να διαθέσει το 5% των εισιτηρίων σε μία κερκίδα, περίπου 1500, και για αυτό αν χρειαστεί στην ομάδα της Θεσσαλονίκης θα ζητήσουν τη συνδρομή της UEFA για να λυθεί το όλο θέμα.

Για το συγκεκριμένο θέμα ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Άρης, Νίκος Βογιατζής, μίλησε στο Αθλητικό Metropolis για τα εισιτήρια με την Σαραγόσα και τόνισε: "Αυτό που θέλουμε είναι οι φίλαθλοί μας να είναι συγκεντρωμένοι σε μια κερκίδα και όχι σκορπισμένοι σε δύο. Επίσης ψάχνουμε να βρούμε αν τα 55 ευρώ είναι η χαμηλότερη τιμή που υπάρχει στα εισιτήρια της Σαραγόσα. Αν έχει χαμηλότερη τιμή τότε η ισπανική ομάδα υποχρεούται να μας τα δώσει".



Όσο για το τι είχε προηγηθεί μεταξύ των δυο ομάδων πριν το πρώτο παιχνίδι της περασμένης Πέμπτης στο "Κλεάνθης Βικελίδης"; "Πριν το πρώτο παιχνίδι υπήρχε η καλή διάθεση από την Σαραγόσα για να μας δώσει και περισσότερα, αλλά τελικά άλλαξαν στάση και μας δίνουν 1.700 εισιτήρια. Το γραπτό μένει και ότι το προφορικό. Εμείς θέλουμε ο κόσμος του Άρη να είναι συγκεντρωμένος σε μία κερκίδα, οι Ισπανοί νομίζουν ότι αν θα μας διασκορπίσουν δεν θα ακουγόμαστε αλλά δεν γνωρίζουν καλά τον κόσμο του Άρη".



Τα εισιτήρια με Ολυμπιακό

Η ΠΑΕ Άρης ανακοίνωσε ότι ξεκίνησε η προπώληση των εισιτηρίων του προσεχή αγώνα πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου στις 16:45 στο "Κλεάνθης Βικελίδης".

Τα εισιτήρια του αγώνα κοστίζουν 15 ευρώ στις Θύρες 1 και 3, 30 ευρώ στη Θύρα 2, 35 ευρώ στη Θύρα 9 και 60 ευρώ στη Θύρα 7 (Επισήμων). Τα εισιτήρια θα διατίθενται από το ARIS MEGASTORE, επί της οδού Παπαναστασίου, κάτω από τη Θύρα 2.














TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ