ΑΡΗΣ

Ιβιτς: "Εχουμε αρκετές ελπίδες για πρόκριση"

Ιβιτς: "Εχουμε αρκετές ελπίδες για πρόκριση"
Ιβιτς, Αρης

Ο ποδοσφαιριστής του Αρη, Βλάνταν Ίβιτς, μίλησε για τον θρίαμβο επί της Σαραγόσα αλλά και το ελληνικό πρωτάθλημα

Για τη νίκη του Άρη επί της Σαραγόσα στο «Κλεάνθης Βικελίδης»...

" Σίγουρα ήταν ένας δύσκολος αγώνας με μια μεγάλη ομάδα όπως είναι η Σαραγόσα αλλά μπήκαμε σε ένα κατάμεστο γήπεδο και οι οπαδοί μας βοήθησαν πολύ και κερδίσαμε το παιχνίδι. Ευκαιρίες είχε η Σαραγόσα, ευκαιρίες είχαμε όμως κι εμείς. Είμαστε χαρούμενοι με αυτή τη νίκη και πρέπει να συνεχίσουμε στους ίδιους ρυθμούς".

Για τις αντιδράσεις για τη νίκη και τον επαναληπτικό αγώνα του «Λα Ρομαρέδα»...

" Όλοι μας έδιναν συγχαρητήρια γιατί κερδίσαμε μια πολύ καλή ομάδα και είναι λογικό να ακούς τέτοια σχόλια. Όλοι, ωστόσο, ξέρουμε και καταλαβαίνουμε ότι αυτό ήταν το πρώτο ημίχρονο. Το δεύτερο είναι στην Ισπανία, θα είναι ένας ανοικτός αγώνας στον οποίο έχουμε αρκετές ελπίδες για την πρόκριση. Περιμένουμε πρώτα τους δύο αγώνες για το πρωτάθλημα και μετά θα σκεφτούμε τον επαναληπτικό με την Σαραγόσα".

Για την πορεία του ελληνικού ποδοσφαίρου...

" Μετά τις χθεσινές νίκες πρέπει όλοι να είναι χαρούμενοι. Πέντε ομάδες συμμετέχουν στο κύπελλο UEFA και κέρδισαν και οι πέντε. Αυτό είναι πολύ σημαντικό για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Η Ελλάδα έχει καλό πρωτάθλημα με ανοδική πορεία".

Για την συνέχεια στο πρωτάθλημα ΟΠΑΠ...

" Η ομάδα είναι κουρασμένη και πρέπει να ξεκουραστούμε γιατί σε δύο μέρες παίζουμε για το πρωτάθλημα και θέλουμε τη νίκη. Εγώ χτύπησα λίγο στο γόνατο και αναγκάστηκα να γίνω αλλαγή αλλά ευτυχώς δεν είναι κάτι σοβαρό. Θα είμαι έτοιμος την Κυριακή και αν όλα πάνε καλά θα αγωνιστώ. Έχουμε έναν δύσκολο αγώνα με την Καλαμαριά και πρέπει να κάνουμε ότι μπορούμε για να νικήσουμε".

Για τον προπονητή του Άρη, Ντούσαν Μπάγεβιτς και το κλίμα που επικρατεί στην ομάδα...

" Σίγουρα ο Ντούσαν Μπάγεβιτς είναι ένας από τους κορυφαίους προπονητές στην Ελλάδα και όλοι ξέρετε τι έχει καταφέρει στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Εγώ δεν είχα δουλέψει με τον προηγούμενο προπονητή και δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι. Ωστόσο, το κλίμα στην ομάδα είναι σίγουρα πολύ καλό. Έχουμε πολλούς ξένους ποδοσφαιριστές, κυρίως Ισπανούς και έχουμε ένα πρόβλημα στην συνεννόηση εφόσον μιλάμε διαφορετική γλώσσα όμως με τον καιρό όλα θα φτιάξουν".
Η αποστολή με Απόλλωνα



Μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης ο Ντούσαν Μπάγεβιτς επέλεξε τους 20 ποδοσφαιριστές για την αποστολή για τον Κυριακάτικο αγώνα με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς στο Καυτανζόγλειο Στάδιο.

Αναλυτικά η αποστολή: Χαλκιάς, Κέλεμεν, Νέτο, Κουλουχέρης, Αουρέλιο, Καράμπελας, Παπαδόπουλος, Βανγκέλι, Ρονάλντο, Σιστόν, Νεμπεγλέρας, Χαβίτο, Κυριάκος, Γκουγκουλιάς, Γκαρσία, Γόγολος, Ιβιτς, Κάλβο, Κόκε και Αντερσον.




















TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ