EUROPA LEAGUE

Άρης-Σαραγόσα 1-0

Άρης-Σαραγόσα 1-0
αβρααμ

Σπουδαία νίκη για τον Άρη που επικράτησε με 1-0 της Σαραγόσα στο στο ντεμπούτο του "Ντούσκο"

Το πρώτο βήμα για πρόκριση στους ομίλους του κυπέλλου UEFA, έγινε απο τους παίκτες του Άρη καθώς το γκολ του Παπαδόπουλου στο 6ο λεπτό χάρισε καθαρή νίκη με 1-0 στους κιτρίνους.
Ιδανική επίσημη πρεμιέρα για τον Ντούσαν Μπάγιεβιτς που είδε την ομάδα του, παρά το γεγονός πως είχε μόλις έναν επίσημο αγώνα, να παίρνει την νίκη απέναντι σε μια ομάδα με πλήθος αστέρων.

Παρά το γρήγορο γκολ και την αφόρητη πίεση των Ισπανών στην συνέχεια, οι παίκτες του Ντούσκο, έδειξαν κλάση μεγάλης ομάδας και όχι μόνο κατάφεραν να κρατήσουν το αποτέλεσμα, αλλά έχασαν και αρκετές ευκαιρίες να διπλασιάσουν τα τέρματά τους.

Η υπεροψία των Ισπανών, όσο περνούσαν τα λεπτά γινόταν καπνός και αυτό φανερώθηκε απο την αλλαγή στο 71', όταν το μεγάλο αστέρι της Σαραγόσα, Ντιέγκο Μιλίτο, πήρε την θέση του Ντ' Αλεσάντρο, όμως τίποτα δεν άλλαξε και ο Άρης πήρε μια παληκαρίσια νίκη.

Πλέον οι κίτρινοι πάνε στην Ισπανία για έναν δύσκολο επαναληπτικό, με το μηδέν παθητικό ως μεγάλη παρακαταθήκη που ας ελπίσουμε να δώσει την πρόκριση.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Άρης (Ντούσαν Μπάγεβιτς): Χαλκιάς, Νέτο, Παπαδόπουλος, Γκιάρο, Μάρκο Αουρέλιο, Νεμπεγλέρας, Κάλβο(59' Χαβίτο), Γκαρσία, Κόκε, Σανσόν (50' Σιστόν), Ίβιτς.

Σαραγόσα (Βίκτορ Φερνάντεθ):Βαγιέχο, Ντιόγκο (71' Γκάμπι), Αγιάλα, Λουσέν, Γκαρσία, Ντ Αλεσάντρο (71' Μιλίτο) , Χουάν Φραν, Ολιβέιρα, Παβόν, Ματουζάλεμ, Θαπατέρ.

Διαιτητής: Βίκτορ Κασάι
Βοηθοί: Γκάμπορ Έρος, Τίμπορ Βάμος
Γήπεδο: Κλεάνθης Βικελίδης

Με μια ματιά
Οι κίτρινοι μπήκαν πολύ δυνατά στον αγώνα πίεσαν ψηλά την Σαραγόσα και στο 4ο λεπτό είχαν την ευκαιρία να προηγηθούν, όταν μετά το σουτ του Κάλβο από τα δεξιά έξω από την μεγάλη περιοχή, ο Αγιάλα έκανε την προβολή αλλάζοντας την πορεία της μπάλας και λίγο έλειψε να βάλει αυτογκόλ.

Δύο λεπτά αργότερα (6') οι κίτρινοι ευτύχησαν να ανοίξουν το σκορ, με τον Παπαδόπουλο να πιάνει την κεφαλιά στην καρδιά της άμυνας της Σαραγόσα ύστερα απο φάουλ του Κάλβο και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα, βάζοντας φωτιά στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Οι παίκτες του Ντούσαν Μπάγιεβιτς, παρά το γκολ δεν επαναπαύτηκαν και στο 15' έχασαν μεγάλη ευκαιρία να διπλασιάσουν τα τέρματα τους, όταν ο Σανσόν έκανε καταπληκτική ατομική ενέργεια, πέρασε δύο αντιπάλους, μπήκε στην μεγάλη περιοχή, έκανε την παράλληλη σέντρα όμως η προβολή του Κόκε κατέληξε άουτ.

Απο εκεί και πέρα οι Ισπανοί προσπάθησαν να αντιδράσουν και πίεσαν για την ισοφάριση, με αποκορύφωμα την φάση στο 22ο λεπτό, με τον Ντ' Αλεσάντρο να εκτελεί το φάουλ έξω απο την μεγάλη περιοχή του Άρη, τον προωθημένο Παβόν να πιάνει την κεφαλιά και την μπάλα να καταλήγει δίπλα απο το αριστερό δοκάρι του Χαλκιά.

Οι κίτρινοι κατάφεραν να ρίξουν το ρυθμό του παιχνιδιού και να βγάλουν την Σαραγόσα απο τα καρέ τους, όμως στο 32' ο μεγάλος κίνδυνος της Σαραγόσα που ακούει στο όνομα, Ντ' Αλεσάντρο, εξαπέλυσε ένα δυνατό σουτ, ο Χαλκιάς δεν κατάφερε να μπλοκάρει, η μπάλα πήγε στον Ολιβέιρα, όμως το χλυαρό σουτ του Βραζιλιάνου κατέληξε στην αγκαλιά του Έλληνα τερματοφύλακα.

Στο επόμενο λεπτό, ο Βλάνταν Ίβιτς προσπάθησε να απειλήσει την εστία της Σαραγόσα όμω το σουτ του, δεν δυσκολεύτηκε να μπλοκάρει ο Βαγιέχο. Ένα λεπτό αργότερα (33') ο Ντ' Αλεσάντρο και πάλι έκανε το σουτ έξω απο την μεγάλη περιοχή και ανάγκασε τον Χαλκιά να διώξει με υπερένταση σε κόρνερ.

Στο ίδιο λεπτό ο Αγιάλα πήρε την κεφαλιά μετά απο εκτέλεση κόρνερ απο τα αριστερά, όμως ο Νέτο έδιωξε την μπάλα πάνω στην γραμμή αποσοβώντας το κίνδυνο της ισοφάρισης.

Οι παίκτες του Ντούσαν Μπάγιεβιτς βγήκαν και πάλι μπροστά και στο 38' απείλησαν και πάλι, ύστερα απο όμορφη προσπάθεια του Σανσόν που έδωσε την πάσα στον Κάλβο, ο Ισπανός επιχείρησε ένα τεχνικό σουτ, όμως η μπάλα καταλήξε άουτ.

Ένα λεπτό αργότερα (39')οι κίτρινοι έκαναν και πάλι αισθητή την παρουσία τους μπροστά απο τα καρέ της Σαραγόσα, όταν το δυνατό συρτό σουτ του Κόκε έξω απο την μεγάλη περιοχή, ανάγκασε τον Βαγιέχο να διώξει σε κόρνερ.

Λίγο πριν την εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου, οι Ισπανοί έφτασαν κοντά στην ισοφάριση, όταν ύστερα απο εκτέλεση φάουλ ο Σέρχιο με πλάτη στο τέρμα έστρωσε στον Ολιβέιρα που κάνει το σουτ, όμως η μπάλα τράνταξε το δεξί δοκάρι του Κώστα Χαλκιά και οι κίτρινοι πήγαν στα αποδυτήρια με προβάδισμα ενός γκολ.

Στο δεύτερο ημίχρονο η πρώτη φάση είχε χρώμα κίτρινο, με τον εξαιρετικό Βλάνταν Ίβιτς, στην πρώτη του εμφάνιση με την φανέλα του Άρη να δίνει την πάσα στον Κόκε, όμως το σουτ του Ισπανού δεν ανησύχησε τον Βαγιέχο.

Κάπου εκεί οι παίκτες Βίκτορ Φερνάντεθ ανέβασαν στροφές, όμως τόσο η άμυνα του Άρη, όσο και ο Κώστας Χαλκιάς άντεξαν την αφόρητη πίεση των Ισπανών.

Στο 54' η Σαραγόσα έχασε μεγάλη ευκαρία, με τον Σέρχιο να κάνει το συρτό σουτ μέσα απο την περιοχή και τον Χαλκιά να σώζει την εστία του, πραγματοποιώντας την απόκρουση του αγώνα.

Με την είσοδο του Χαβίτο, ο Άρης ανέβηκε μια ταχύτητα, έγινε πιο απειλητικός και στο 65' ο Ισπανός μεσοεπιθετικός έκανε πολύ όμορφη πάσα βγάζοντας μόνο του, τον Ίβιτς όμως ο επόπτης σηκώνει λανθασμένα το σημαιάκι υποδεικνύοντας τον Σέρβο μέσο σε θέση οφ σάιντ.

Τρία λεπτά αργότερα (68') ο Κόκε έβγαλε "πονηρή" πάσα για τον Χαβίτο, όμως ο Βαγιέχο μπλοκάρε την μπάλα πριν ο Ισπανός επιθετικός του Άρη γίνει απειλητικός.

Η επιθετικότητα του Άρη, με κύριο εμπνευστή τον Χαβίτο συνεχίστηκε και στο 73' όταν ο 22χρονος μεσοεπιθετικός έκανε μια επέλαση απο τα δεξιά, στην συνέχεια σέντραρε για τον Κόκε, όμως ο τελευταίος δεν πρόλαβε να κάνει την κεφαλιά.

Τα τελευταία λεπτά ήταν "μαρτυρικά" για τον Άρη, καθώς η Σαραγόσα βγήκε μπροστά για να πετύχει το πολυπόθητο γκολ και έχασε τρεις πολύ καλές ευκαιρίες.

Στο 87' ο Χουάν Φραν, έκανε μια επικίνδυνη σέντρα απο τα αριστερά, όμως ο Σέρχιο δεν πρόλαβε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Ένα λεπτό πριν την λήξη της κανονικής διάρκειας του αγώνα, ο Γκάμπι έκανε ένα μακρινό σουτ, όμως η μπάλα πέρασε λίγο πάνω απο το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Χαλκιά.

Στο 92' ο Νέτο, με όσες δυνάμεις του είχαν απομείνει, έκανε μια πολύ όμορφη ατομική ενέργεια μπήκε στην μεγάλη περιοχή, όμως το σουτ που επιχείρησε δεν απείλησε τον Βαγιέχο.

Οι Ισπανοί προσπάθησαν μέχρι τα τελευταία λεπτά να πάρουν έστω την ισοπαλία, όμως στο 94' η κεφαλιά του Ολιβέιρα μέσα απο την μεγάλη περιοχή, ύστερα απο σέντρα του Θαπατέρο πέρασε άουτ και πλέον γυρίζουν στην Ισπανία με την ήττα στις αποσκευές τους.

Αρης-Σαραγόσα 1-0

Όλα τα λεφτά...
Τόσο η απόδοση των παικτών του Άρη, όσο και τη εκπληκτική ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι φίλοι του Άρη που τραγουδούσαν απο το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό, ήταν πραγματικά όλα τα λεφτά...
Ας ξεχάσουμε καλύτερα...
Την διακοπή του πρωταθλήματος και το γεγονός πως οι παίκτες του Άρη, είχαν μόλις έναν αγώνα στα πόδια τους. Όμως παρ' όλα αυτά κατάφεραν να πάρουν μια παληκαρίσια νίκη απέναντι σε μια πιο έτοιμη και πιο "πλούσια" Σαραγόσα.
Συνέντευξη Τύπου
Μπάγεβιτς: "Το 1-0 είναι 1-0"



"Ήταν ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδια για μας. Ακόμα περισσότερο μετά την βροχή που βοηθούσε περισσότερο τον αντίπαλο", τόνισε αρχικά ο Ντούσαν Μπάγεβιτς και πρόσθεσε:

"Δεν ξεκινήσαμε όπως έπρεπε και όπως είχαμε πει. Μπήκαμε λίγο φοβισμένοι. Είχαμε κάποιο πρόβλημα στο κέντρο αλλά παρόλα αυτά προσπαθήσαμε για το καλύτερο και γενικά πρέπει να είμαστε ευχαριστημένοι με το 1-0, σε ένα παιχνίδι που είχαν ευκαιρίες και οι δύο ομάδες. Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε δύο τραυματισμούς. Ο ένας έμεινε στο παιχνίδι αλλά ο Βλάνταν δεν μπορούσε να συνεχίσει. Κάναμε λάθη πουλώντας πολλές φορές την μπάλα τζάμπα".



Όσο για το 1-0 εν όψει του επαναληπτικού στην Ισπανία δήλωσε: "Ήταν δύσκολο να αντιμετωπίσουμε την Σαραγόσα που είναι μία έμπειρη ομάδα. Το δεύτερο παιχνίδι ξέρουμε ότι θα είναι δύσκολο αλλά το 1-0 είναι 1-0 και πάντα υπάρχουν ελπίδες. Θα ήθελα όμως να δώσω συγχαρητήρια στον κόσμο μας με τη συμπαράστασή τους που ήταν εκπληκτική και ιδιαίτερα στο τέλος που προσπάθησε η Σαραγόσα να ισοφαρίσει. Αλλά και στους παίκτες που προσπάθησαν για το καλύτερο".



Για το ότι άλλος προπονητής στην θέση του θα θριαμβολογούσε σε αντίθεση με τον ίδιο ο "Ντούσκο" τόνισε: "Ο Άρης μπορεί να παίζει και καλύτερα. Μπορούμε και έχουμε περιθώρια να το πετύχουμε αλλά θέλει χρόνο".



Σε ερώτηση για το αν τον προβληματίζει ενδεχόμενη κόπωση στις τάξεις των ποδοσφαιριστών του εν όψει του παιχνιδιού της Κυριακής για το πρωτάθλημα με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς στο Καυτανζόγλειο Στάδιο δήλωσε: "Έχουμε τρεις μέρες και πιστεύω ότι θα είμαστε εντάξει. Αν δεν μπορούμε τώρα να παίξουμε δύο παιχνίδια σε τρεις μέρες πότε θα τα παίξουμε".



Φερνάντεθ: " Μας δυσκόλεψε το γήπεδο"

Για το αγωνιστικό κομμάτι ο τεχνικός της Σαραγόσα τόνισε: "Ήταν ένα παιχνίδι παράξενο για μας. Ήταν ένα γήπεδο που παρουσιάστηκε αρκετά δύσκολο λόγω της βροχής. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε να δώσουμε περισσότερα ενώ στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε αρκετά καλύτερη άμυνα όπου κυριαρχήσαμε στο παιχνίδι. Είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού και αρκετές ευκαιρίες απέναντι στην εστία του Άρη. Είχαμε πολύ καλή ανάπτυξη και αμυντικά και επιθετικά όπως και ο Άρης. Μας δυσκόλεψε όμως πολύ το γήπεδο λόγω του καιρού".



Σε ερώτηση να αξιολογήσει τις πιθανότητες πρόκρισης των δύο ομάδων απάντησε: "Οι πιθανότητες είναι υπέρ του Άρη μετά και το σημερινό αποτέλεσμα. Το δεύτερο παιχνίδι όμως θα είναι στην έδρα μας και με τους δικούς μας οπαδούς και ποτέ κανείς δεν ξέρει», κι όσο για το πόσο μπορεί να επηρεάσει την ομάδα του η ήττα με 1-0 από τον Άρη για το ισπανικό πρωτάθλημα τόνισε: «Είναι ένα παιχνίδι που το αφήνουμε πίσω".



Όταν του ζητήθηκε να συγκρίνει την ατμόσφαιρα σε σχέση με τα γήπεδα στην Ισπανία τόνισε: "Παρά το ότι δεν υπάρχει μέτρο σύγκρισης γιατί ο τρόπος πανηγυρισμού ήταν διαφορετικός ο κόσμος ήταν ιδιαίτερα ζεστός και ενθουσιώδης ενώ και όταν έρθει ο Άρης στην έδρα μας θα δει πως είναι".



Για το αν ο Άρης που είδε στο παιχνίδι είχε σχέση με αυτόν που του περιέγραψε ο Χουάν Κάρλος Ολίβα απάντησε: "Εκτιμάω να έχω σεβασμό στην γνώμη οποιουδήποτε μιλάω. Παρόλα αυτά εκείνο που μετράει είναι η προσωπική μου γνώμη που έρχεται από το παιχνίδι του Άρη με αντίπαλο τον Πανιώνιο. Η κινητικότητα και το κίνητρο που είχε ο Άρης κόντρα στον Πανιώνιο όπως και η ατμόσφαιρα δεν είχε καμία σχέση με σήμερα. Βέβαια δεν μπορώ να βγάλω απόλυτη γνώμη από ένα παιχνίδι".



Για το αν ενδεχόμενος αποκλεισμός από τον Άρη και τους ομίλους του Κυπέλλου UEFA θα παίξει ρόλο στο μέλλον του απάντησε: "Η Ισπανία δεν είναι Ελλάδα. Αν ήμουν προπονητής στην Ελλάδα ίσως να με ανησυχούσε η ερώτηση".



*Μετά την λήξη του αγώνα, ο Λάμπρος Σκόρδας πήγε στα αποδυτήρια και έδωσε πριμ 50.00 ευρώ στους παίκτες του Άρη.

* Τα εισιτήρια του αγώνα ήταν 18.622 και οι εισπράξεις 516.520 ευρώ.
To Live του αγώνα...


Η 11άδα των γηπεδούχων Άρης
Χαλκιάς, Νέτο, Παπαδόπουλος, Γκιάρο, Μάρκο Αουρέλιο, Νεμπεγλέρας, Κάλβο, Νάτσο Γκαρσία, Ίβιτς, Κόκε, Σανσόν.
Η 11άδα των φιλοξενούμενων Σαραγόσα
Βαγιέχο, Ντιόγκο, Αγιάλα, Λουσέν, Γκαρσία, Ντ Αλεσάντρο, Χουάν Φραν, Ολιβέιρα, Παβόν, Ματουζάλεμ, Θαπατέρ.
Σχόλιο
Πολύ όμορφη ατμόσφαιρα απο τον κόσμο του Άρη, μετά την είσοδο των ομάδων, παρά την καταρακτώδη βροχή.
1' Έναρξη αγώνα
Σέντρα απο τους φιλοξενούμενους και το παιχνίδι ξεκινά.
4' Ευκαιρία Άρης Κάλβο
Σούτ του Κάλβο λίγο έξω απο την μεγάλη περιοχή και η προβολή του Αγιάλα λίγο έλειψε να στέιλει την μπάλα στα δίχτυα της Σαραγόσα.
6' Γκολ Άρης Παπαδόπουλος
Ύστερα απο εκτέλεση φάουλ ο Παπαδόπουλος πιάνει την κεφαλιά στην καρδία της άμυνας της Σαραγόσα και στέλνει την μπάλα στα δίχτυα. Ιδανικό ξεκίνημα για τον Άρη.
15' Ευκαιρία Άρης Σανσόν
Καταπληκτική ενέργεια απο τον Σανσόν που μπήκε στην μεγάλη περιοχή έκανε την παράλληλη σέντρα, όμως η προβολή του Κόκε κατέληξε άουτ.
22' Ευκαιρία Σαραγόσα Παβόν
Ο Παβόν έπιασε την κεφαλιά ύστερα απο φάουλ του Ντ' Αλεσάντρο, όμως η μπάλα πέρασε δίπλα απο το αριστερό δοκάρι του Χαλκιά.
27' Κίτρινη κάρτα Σαραγόσα Λουσέν
32' Ευκαιρία Σαραγόσα Ντ' Αλεσάντρο
Δυνατό σουτ απο τον Ντ' Αλεσάντρο, ο Χαλκιάς δεν καταφέρνει να μπλοκάρει, ο Ολιβέιρα κάνει ένα σουτ όμως η μπάλα καταλήγει στην αγκαλιά του Έλληνα τερματοφύλακα.
32' Σουτ Άρης Ίβιτς
Ο Ίβιτς κάνει το σουτ ο Βαγίεχο δεν δυσκολέυτηκε να μπλοκάρει.
33' Ευκαιρία Σαραγόσα Ντ' Αλεσάντρο
Όμορφο σουτ του Ντ' Αλεσάντρο ο Χαλκιάς διώχνει σε κόρνερ.
34' Ευκαιρία Σαραγόσα Αγιάλα
Ύστερα απο εκτέλεση κόρνερ, ο Αγιάλα παίρνει την κεφαλιά και ο Νέτο δίωχνει την μπάλα πάνω στην γραμμή.
38' Ευκαιρία Άρης Κάλβο
Όμορφη προσπάθεια απο τον Σανσόν που δίνει την πάσα στον Κάλβο, ο Ισπανός κάνει ένα τεχνικό σουτ, όμως η μπάλα καταλήγει άουτ.
39' Ευκαιρία Άρης Κόκε
Δυνατό σουτ του Κόκε έξω απο την μεγάλη περιοχή ο Βαγιέχο διώχνει σε κόρνερ.
45' Έναρξη καθυστερήσεων +1 λεπτό
45' Δοκάρι Σαραγόσα Ολιβέιρα
Ύστερα απο φάουλ ο Σέρχιο με την πλάτη στο τέρμα στρώνει στον Ολιβέιρα που κάνει το σουτ και η μπάλα καταλήγει στο δοκάρι.
45' Λήξη ημιχρόνου
46' Σέντρα 2ου ημιχρόνου
47' Σουτ Άρης Κόκε
'Ύστερα απο πάσα του Ίβιτς, ο Κόκε έκανε το σουτ απο τα δεξιά όμως ο Βαγιέχο δεν δυσκολεύεται να μπλοκάρει.
50' Αλλαγή παίκτη Άρης
Ο Σιστόν παίρνει την θέση του Σανσόν.
54' Ευκαιρία Σαραγόσα Σέρχιο
Μεγάλη ευκαρία για τους Ισπανούς, με τον Σέρχιο να κάνει το συρτό σουτ μέσα απο την περιοχή όμως ο Χαλκιάς έσωσε την εστία κάνοντας την απόκρουση του αγώνα.
56' Σχόλιο
Η Σαραγόσα ελέγχει πλήρως τον ρυθμό του παιχνιδιού πιέζοντας αφόρητα την άμυνα του Άρη.
59' Αλλαγή παίκτη Άρης
Ο Χαβίτο μπαίνει στον αγωνιστικό χώρο στην θέση του Κάλβο.
68' Ευκαιρία Άρης Κόκε
Ο Κόκε έβγαλε όμορφη πάσα για τον Χαβίτο, όμως ο Βαγιέχο μπλοκάρει πριν ο Ισπανός επιθετικός του Άρη γίνει απειλητικός.
71' Αλλαγή παίκτη Σαραγόσα
Ο Γκάμπι μπαίνει στην θέση του Ντιόγκο.
71' Αλλαγή παίκτη Σαραγόσα
Ο Ντ Αλεσάντρο βγαίνει απο τον αγώνα, την θέση του παίρνει ο Μιλίτο.
73' Ευκαιρία Άρης Χαβίτο
Επέλαση του Χαβίτο απο τα δεξιά, ο Ισπανός κάνει την σέντρα όμως ο Κόκε δεν προλαβαίνει να κάνει την κεφαλιά.
81' Αλλαγή παίκτη Άρης
Τελευταία αλλαγή απο τον Ντούσαν Μπάγιεβιτς, με τον Κουλουχέρη να παίρνει την θέση του εξαιρετικού Βλάνταν Ίβιτς.
87' Ευκαιρία Σαραγόσα Σέρχιο
Επικίνδυνη σέντρα απο τον Χουάν Φραν, ο Σέρχιο δεν προλαβαίνει την στείλει την μπάλα στα δίχτυα.
89' Ευκαιρία Σαραγόσα Γκάμπι
Μακρινό σουτ απο τον Γκάμπι, η μπάλα περνάει λίγο πάνω απο το οριζόντιο δοκάρι του Χαλκιά.
90' Έναρξη καθυστερήσεων +5 λεπτά
92' Ευκαιρία Άρης Νέτο
Πολύ όμορφη ενέργεια απο τον Νέτο που μπαίνει στην μεγάλη περιοχή, όμως το σουτ που επιχείρησε δεν απείλησε τον Βαγιέχο.
94' Ευκαιρία Σαραγόσα Ολιβέιρα
Σέντρα του Θαπατέρο, ο Ολιβέιρα πιάνει την κεφαλιά όμως η μπάλα περνάει πάνω απο το οριζόντιο δοκάρι του Χαλκιά.
95' Λήξη αγώνα



































































TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ