ΑΡΗΣ

Κάταγμα ο Καράμπελας

Κάταγμα ο Καράμπελας
καραμπελας

Οι φόβοι που υπήρχαν, δυστυχώς επαληθεύτηκαν καθως όπως έδειξε η εξέταση ο Καράμπελας δεν γλίτωσε το κάταγμα

Ο αμυντικός του Άρη εξετάστηκε στην διάρκεια της σημερινής μέρας από τον γιατρό των «κιτρίνων», Βαγγέλη Πανταζή, όπου και διαπιστώθηκε το κάταγμα στο μετακάρπιο που θα τον αφήσει εκτός αγωνιστικής δράσης για τις επόμενες τρεις με τέσσερις εβδομάδες.
«Ήμουν άτυχος»
Ο Νίκος Καράμπελας σε δηλώσεις του στο Αθλητικό Metropolis τόνισε για την ατυχία που τον βρήκε στην χθεσινή ισοπαλία με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς στο Καυτανζόγλειο Στάδιο πως:

«Ήμουν άτυχος με τον τραυματισμό μου κι ελπίζω να περάσει σύντομα», ενώ για το αγωνιστικό κομμάτι τόνισε πως: «Δεν παίξαμε όπως θα περίμεναν οι φίλαθλοι μας και δεν μπορέσαμε να δώσουμε αυτό που θέλαμε μέσα στο γήπεδο και έπαιξε ρόλο και ο αγώνας με την Σαραγόσα».


«Πάμε για την πρόκριση»
Όσο για το πρώτο παιχνίδι με την Σαραγόσα για το Κύπελλο UEFA, το 1-0 της περασμένης Πέμπτης στο «Κλεάνθης Βικελίδης», ο Καράμπελας δήλωσε: «Η Σαραγόσα πιστεύω ότι ήρθε στην Ελλάδα με την λογική να πετύχει 2-3 γκολ. Αλλά δεν έγινε αυτό, πετύχαμε ένα γκολ και τώρα πάμε στην Ισπανία για να μπορέσουμε να πάρουμε την πρόκριση, να κρατήσουμε το μηδέν.

Η Ευρώπη είναι το όνειρο κάθε ποδοσφαιριστή, ίσως κάποιοι να επηρεάζονται, ο κόσμος σίγουρα. Αλλά εμείς είμαστε επαγγελματίες και ξέρουμε ότι πρέπει να κάνουμε κάποια συγκεκριμένα πράγματα στην Ελλάδα και άλλα στην Ευρώπη».





«Δεν μας φοβίζει ο Ολυμπιακός»
Σε ερώτηση για την παρουσία του Ντούσαν Μπάγεβιτς στην τεχνική ηγεσία του Άρη τόνισε πως: «Μπορεί να είναι μόνο 15 ημέρες ο κ. Μπάγιεβιτς αλλά νομίζω ότι σύντομα θα γίνουμε καλύτεροι, ήδη έχουμε βελτιωθεί», κι όσο για το παιχνίδι που ακολουθεί με τον Ολυμπιακό είπε: «Δεν μας φοβίζει ο Ολυμπιακός, θα παλέψουμε το παιχνίδι και θα διεκδικήσουμε την νίκη».


Όσον αφορά την δική του απόδοση και παρουσία στον Άρη είπε: «Ελπίζω να βάλω κι εγώ το λιθαράκι μου προκειμένου να μπορέσω να βοηθήσω την ομάδα του Άρη να πετύχουμε τους στόχους μας».

Κατηγορηματικός ο Κουλουχέρης
Κι αν από σήμερα το μυαλό όλων στον Άρη είναι στραμμένο στο εντός έδρας ντέρμπι του Σαββάτου με τον Ολυμπιακό στο «Κλεάνθης Βικελίδης» ο Ευθύμης Κουλουχέρης δεν έψαξε για δικαιολογίες για την χθεσινή εμφάνιση και ισοπαλία με 0-0 απέναντι στον Απόλλωνα Καλαμαριάς.

«Όταν είσαι επαγγελματίας δεν επιτρέπεται να λες ότι είσαι κουρασμένος. Το αποτέλεσμα είναι δίκαιο και δεν μπορώ να βρω δικαιολογία. Η ομάδα προσπάθησε να παίξει ποδόσφαιρο αλλά ίσως να μείναμε στην Πέμπτη και τη νίκη μας επί της Σαραγόσα. Πλέον όμως κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι», ήταν τα λόγια του Κουλουχέρη.

Από την πλευρά του ο Κώστας Χαλκιάς δήλωσε: « Στον πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν τόσο καλοί σε αντίθεση με το δεύτερο όπου πήγαμε πολύ καλά. Υπήρχε και κούραση από το παιχνίδι με την Σαραγόσα αλλά παρασυρθήκαμε στον τρόπο παιχνιδιού της Καλαμαριάς.

Αν πετυχαίναμε ένα γκολ θα κερδίζαμε αλλά δυστυχώς δεν καταφέραμε να φθάσουμε στη νίκη και πλέον κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό όπου ευελπιστούμε να είμαστε καλύτεροι».




Όσο για τον Σέρχιο Κόκε; Ο Ισπανός επιθετικός του Άρη δήλωσε μετά τη λήξη του χθεσινού παιχνιδιού με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς πως: «Έγινε μία μεγάλη προσπάθεια και νομίζω ότι φάνηκε στον αγώνα αλλά έγιναν και κάποια λάθη που ίσως να μας κόστιζαν».















TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ