ΑΡΗΣ

Χαβίτο αντί Σανσόν

Χαβίτο αντί Σανσόν
Χαβίτο

Μία αλλαγή θα κάνει ο "Ντούσκο" κόντρα στην Καλαμαριά, σε σχέση με τον αγώνα εναντίον της Σαραγόσα

Σύμφωνα με την αποστολή που ανακοίνωσε ο «Ντούσκο» μετά το τέλος της χθεσινής αποθεραπείας Γιόναν Γκαρθία και Σάκης Πρίττας έμειναν εκτός με τον τεχνικό του Άρη ωστόσο να μην ετοιμάζει πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα του για το πως θα παρατάξει το σύνολό του κόντρα στον Απόλλωνα. Με τον τρόπο αυτό ουσιαστικά θα ποντάρει στην πετυχημένη συνταγή που έφερε το 1-0 επί της Σαραγόσα εκτός του ατού της ανεβασμένης ψυχολογίας αλλά και της δυναμικής παρουσίας του κόσμου της ομάδας στις κερκίδες του Καυτανζογλείου Σταδίου.
Η μία και μοναδική προπόνηση του Άρη για το αυριανό παιχνίδι με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς πραγματοποιήθηκε στις 17:00 στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου εκεί όπου ο Μπάγεβιτς έδωσε τις βασικές οδηγίες στους ποδοσφαιριστές του αναφορικά με το πώς θα πρέπει να αντιμετωπίσουν την αναμέτρηση με τους «κοκκινόμαυρους».

Όσο για τις αλλαγές που ετοιμάζει σε σχέση με το παιχνίδι της Πέμπτης στο «Κλεάνθης Βικελίδης» με την Σαραγόσα για το Κύπελλο UEFA; Ο Άρης θα παραταχθεί με μια αλλαγή στον αυριανό αγώνα με τον Απόλλωνα με τον Χαβίτο να αναμένεται να αγωνιστεί στα αριστερά της μεσαίας γραμμής στη θέση του τιμωρημένου Σανσόν.

Κατά τα άλλα η ενδεκάδα των «κιτρίνων» δεν θα παρουσιάσει αλλαγές με τον Χαλκιά να κάθεται κάτω από τα δοκάρια, τους Ρονάλντο και Παπαδόπουλο στο κέντρο της άμυνας, τον Νέτο στα δεξιά και τον Αουρέλιο στα αριστερά. Στο χώρο του κέντρου οι Νέμπεγλέρας και Γκαρσία με τον Ίβιτς σε ρόλο επιτελικού χάφ έχοντας τον Κάλβο και τον Χαβίτο στα δεξιά και στα αριστερά του και τον Κόκε μοναδικό προωθημένο.




TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ