ΒΡΑΖΙΛΙΑ

Σύζυγος Άλβες για την υπόθεση βιασμού: "Φυσικά πιστεύω ότι είναι αθώος, μπήκε χωρίς στοιχεία στη φυλακή"

Σύζυγος Άλβες για την υπόθεση βιασμού: "Φυσικά πιστεύω ότι είναι αθώος, μπήκε χωρίς στοιχεία στη φυλακή"
@2021 SCOTT GARFITT/AP IMAGES

Η σύζυγος του Ντάνι Άλβες, Χοάνα Σανθ, παραμένει στο πλευρό του Βραζιλιάνου, που κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση, και σε συνέντευξή τόνισε πως πιστεύει στην αθωότητά του.

Ο Ντάνι Άλβες συνελήφθη στη Βαρκελώνη στις 20 Ιανουαρίου με τις κατηγορίες για σεξουαλική επίθεση σε κοπέλα σε κλαμπ της Βαρκελώνης στις 30 Δεκεμβρίου και έκτοτε βρίσκεται υπό κράτηση στις φυλακές.

Η σύζυγός του, Χοάνα Σανθ, παραχώρησε συνέντευξη στο Vanitatis και υποστήριξε για ακόμα μία φορά τον Βραζιλιάνο, τονίζοντας ότι πιστεύει στην αθωότητα του.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στο πόσο δύσκολο ήταν για τον 40χρονο να προσαρμοστεί στη συνθήκη της φυλακής.

"Φυσικά νομίζω ότι ο Ντάνι είναι αθώος. Από όσο ξέρω, δεν έχει γίνει ακόμα η δίκη. Δεν μπορούμε να τον καταδικάσουμε. Δεν πίστευα τίποτα. σοκαρίστηκα στην αρχή. Ήταν πολύ σοβαρό.

Μπήκε στη φυλακή χωρίς στοιχεία. Ας μην ξεχνάμε ότι πήγε να καταθέσει οικειοθελώς. Ότι δεν του ζήτησαν να πάει να το κάνει, κανείς δεν του το ζήτησε. Και από εκεί τον πήγαν κατευθείαν στη φυλακή.

Πιστεύω στην αθωότητά του και ελπίζω να μην κάνω λάθος. Γνωρίζοντας τον, μπορώ να πω ότι ο Ντάνι δεν είναι κακός άνθρωπος.

Ότι έχει διαλύσει με τον γάμο μας, ναι ισχύει. Αλλά νομίζω ότι δεν θα το έκανε ποτέ αυτό γνωρίζοντας ότι θα μπορούσε να χάσει τα πάντα. Είναι πολύ σοβαρό.

Σκέφτομαι να τον χωρίσω, γιατί διαπιστώνω ότι απίστησε, αλλά, παρ' όλα αυτά που ειπώθηκαν, δεν έχουμε ξεκινήσει ακόμη τις διαδικασίες. Είμαστε ακόμα παντρεμένοι. Προς το παρόν είναι μόνο στα λόγια. Παρόλα αυτά, θα συνεχίσω να είμαι εκεί γιατί ο Ντάνι είναι η οικογένειά μου.

Πηγαίνω να τον δω, γιατί ήταν εκεί όποτε τον χρειαζόμουν. Ήταν δίπλα μου και σε πολύ δύσκολες στιγμές. Ήρθε στην κηδεία της μητέρας μου. Πήρε μια πτήση από το Μεξικό την ίδια μέρα που πέθανε και πήγε στην Τενερίφη. Ήταν μαζί μου, πώς τώρα να μην είμαι μαζί του, πώς να μην πάω να τον δω;.

Τον πρώτο μήνα που ήταν εκεί, απλά έκλαιγε. Δεν έχει κανέναν να μιλήσει. Είναι μόνος με τις σκέψεις του. Τώρα, με το πέρασμα του χρόνου, δυναμώνει, γυμνάζεται όσο μπορεί και διαβάζει πολύ για να κρατήσει το μυαλό του απασχολημένο.

Πονάω, γιατί τον αγαπώ και θα τον αγαπώ για πάντα. Ήταν ένα πολύ σημαντικό κομμάτι στη ζωή μου και γι' αυτό θα συνεχίσω να είμαι εκεί, από σεβασμό, αλλά όχι ως γυναίκα του".

TAGS ΒΡΑΖΙΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ