ΒΡΑΖΙΛΙΑ

Ντάνι Άλβες: Οι δικηγόροι του κάνουν ακόμα μία έφεση αποφυλάκισης, επικεντρώνονται στις δηλώσεις της καταγγέλλουσας

Η υπεράσπιση του Άλβες υποβάλει για ακόμα μία φορά έφεση στο δικαστήριο
Η υπεράσπιση του Άλβες υποβάλει για ακόμα μία φορά έφεση στο δικαστήριο 2022 AP PHOTO/ANDRE PENNER

Οι δικηγόροι του Ντάνι Άλβες υποστηρίζουν πως η πραγματικότητα διαστρεβλώθηκε από την 23χρονη καταγγέλλουσα και υποβάλουν ακόμα μία έφεση στο δικαστήριο της Βαρκελώνης για αποφυλάκιση του 40χρονου.

Η ομάδα των δικηγόρων, που έχει αναλάβει την υπεράσπιση του Ντάνι Άλβες, με επικεφαλής τον Κριστόμπαλ Μαρτέλ, κατέθεσε για ακόμα μία φορά έφεση στο δικαστήριο της Βαρκελώνης, προκειμένου να αποφυλακιστεί ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής.

Η έφεση βασίζεται στις εικόνες, που έχουν καταγραφεί από τις κάμερες του νυχτερινού κέντρου της Βαρκελώνης, στην οποία έλαβε χώρα η σεξουαλική επίθεση στην 23χρονη κοπέλα για την οποία κατηγορείται ο 40χρονος πρώην ακραίος μπακ χαφ.

Οι δικηγόροι του Άλβες επισημαίνουν την ύπαρξη μίας σειράς ασυνεπειών και ανακριβειών στην δήλωση της φερόμενης ως θύμα.

Από την άλλη, η πλευρά της υπεράσπισης επιχείρησε να αποδείξει ότι ο ποδοσφαιριστής δεν πρόκειται να βγει εκτός ισπανικών συνόρων - σε περίπτωση αποφυλάκισης του - επικαλούμενη τις τελευταίες κινήσεις της οικογένειας του Ντάνι Άλβες. Συγκεκριμένα, η πρώην γυναίκα του και τα δύο παιδιά τους επέστρεψαν στην Ισπανία.

TAGS ΒΡΑΖΙΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ