ΒΡΑΖΙΛΙΑ

Ο Ντάνι Άλβες στην κατάθεσή του: "Τη ρώτησα δύο φορές αν της άρεσε και μου είπε ναι"

Ο Ντάνι Άλβες
Ο Ντάνι Άλβες © 2021 ALBERTO PEZZALI / AP IMAGES

Το Cadena Ser έφερε στη δημοσιότητα ένα μέρος της απολογίας του Ντάνι Άλβες από την πρόσφατη κατάθεσή του, με τον Βραζιλιάνο να αναφέρει πως ρώτησε δύο φορές το φερόμενο ως θύμα

Στις 17 Απριλίου ο Ντάνι Άλβες βρέθηκε ξανά ενώπιον του δικαστή για να καταθέσει εκ νέου στο πλαίσιο της καταγελλίας για σεξουαλική επίθεση σε βάρος 23χρονης γυναίκας.

Ο Βραζιλιάνος που βρίσκεται υπό κράτηση στις φυλακές της Βαρκελώνης από τις 20 Ιανουαρίου επέμεινε στην απολογία του ότι υπήρξε σεξουαλική επαφή με τη νεαρή γυναίκα, αλλά ήταν συναινετική.

Το Cadena Ser έδωσε στη δημοσιότητα ένα μέρος από την κατάθεση του 39χρονου, όπου υποστήριξε ότι ρώτησε δύο φορές το φερόμενο ως θύμα για το πώς αισθάνεται.

"Τη ρώτησα δύο φορές αν της άρεσε και μου είπε ναι", ήταν τα λόγια του Ντάνι Άλβες ο οποίος πρόσθεσε: "Παρατήρησα την καλή της διάθεση από τον τρόπο που χόρευε, πώς με πλησίαζε, πώς αλλάζαμε θέσεις. Της είπα να μεταφέρουμε το κλίμα στο μπάνιο. Μου είπε ότι ναι, δεν υπήρχε πρόβλημα. Της είπα ότι θα πήγαινα πρώτος και ότι θα την περίμενα μέσα".

TAGS ΒΡΑΖΙΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ