SPORTS & GOSSIP

Σοκαριστικές νέες λεπτομέρειες της 23χρονης που καταγγέλλει τον Ντάνι Άλβες: "Με άρπαξε από τα ρούχα και άρχισε να με χτυπάει"

Ο Ντάνι Άλβες
Ο Ντάνι Άλβες © 2021 ALBERTO PEZZALI / AP IMAGES

Το φως της δημοσιότητας είδαν μέσα από την εκπομπή "El programa de Ana Rosa" ακόμα πιο σοκαριστικές λεπτομέρειες της 23χρονης, που κατηγορεί τον Ντάνι Άλβες για σεξουαλική επίθεση.

Ο Ντάνι Άλβες που τον βαραίνουν κατηγορίες βιασμού, βρίσκεται στη φυλακή από τις 20 Ιανουαρίου, έχοντας παρουσιάσει τέσσερις διαφορετικές εκδοχές των γεγονότων, την τελευταία εξ αυτών, πριν από τρεις εβδομάδες, ενώπιον του εισαγγελέα.

Ο πρώην διεθνής άσος υποστηρίζει πως διατηρούσε σχέση με την 23χρονη καταγγέλλουσα και πώς τίποτα δεν έκανε χωρίς την συγκατάθεση της ίδιας.

Η εκπομπή "El programa de Ana Rosa" έβγαλε χθες (11/5) στο φως της δημοσιότητας ακόμα ένα απόσπασμα από την κατάθεση της 23χρονης καταγγέλλουσας.

Η νεαρή γυναίκα, για ακόμα μία φορά αναβιώνει τα όσα δυσάρεστα της συνέβησαν, σε νυχτερινό μαγαζί της Βαρκελώνης, το βράδυ της 30ης Δεκεμβρίου 2022.

"Πήγα οικειοθελώς στο μπάνιο, αφού δώσαμε μερικά φιλιά του είπα ότι ήθελα να φύγω..."

Μέσα σε δάκρυα συνέχισε λέγοντας για τον Ντάνι Άλβες: "Μου είπε "όχι" και κλείδωσε την πόρτα, πέταξε την τσάντα μου στο έδαφος, με άρπαξε από τα ρούχα μου, μου έλεγε άσχημα πράγματα και άρχισε να με χτυπάει"

Φέρεται να συνέχισε κλαίγοντας λέγοντας σε έναν Καταλανό αστυνομικό: "Κανείς δεν θα με πιστέψει, γιατί φαίνεται από τις κάμερες ότι μπήκα οικειοθελώς στο μπάνιο"

TAGS SPORTS & GOSSIP ΒΡΑΖΙΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ