ΒΡΑΖΙΛΙΑ

Ντάνι Άλβες: Απορρίφθηκε η τέταρτη εκδοχή του και παραμένει προφυλακισμένος

Ο Ντάνι Άλβες
Ο Ντάνι Άλβες © 2021 ALBERTO PEZZALI / AP IMAGES

Απορρίφθηκε η τέταρτη εκδοχή του Ντάνι Άλβες για την υπόθεση βιασμού μιας γυναίκας σε κλαμπ της Βαρκελώνης από τοπικό δικαστήριο, που έκρινε ότι πρέπει να παραμείνει προφυλακισμένος.

Δικαστήριο της Βαρκελώνης απέρριψε τη νέα εκδοχή των γεγονότων που οδήγησαν τον Ντάνι Άλβες ενώπιον της δικαιοσύνης και διέταξε την παραμονή του στη φυλακή.

Ο Βραζιλιάνος αστέρας κρατείται για το βιασμό μιας νεαρής γυναίκας σε κλαμπ της Βαρκελώνης στις 31 Δεκεμβρίου.

Στη φυλακή βρίσκεται από τις 20 Ιανουαρίου, έχοντας παρουσιάσει τέσσερις διαφορετικές εκδοχές των γεγονότων, την τελευταία εξ αυτών, πριν από τρεις εβδομάδες, ενώπιον του εισαγγελέα.

Σε αυτήν υποστήριξε ότι είχε συναινετικό σεξ με την καταγγέλλουσα (στην πρώτη εκδοχή υποστήριξε ότι απλά πέρασε δίπλα της στο κλαμπ) και τα ψέματά του στις προηγούμενες εκδοχές ήταν για να αποκρύψει τα γεγονότα από τη σύζυγό του.

Από εκεί και πέρα, ο 40χρονος επιχείρησε να κερδίσει την ελευθερία του μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης και υποστήριξε ότι δεν είναι ύποπτος φυγής και γι' αυτό προσέφερε το διαβατήριό του, ένα ποσό εκατομμυρίων ως εγγύηση και ήταν πρόθυμος να φορέσει ακόμα και βραχιολάκι.

Το αρμόδιο δικαστήριο δεν πείστηκε από τα όσα υποστήριξε και γι' αυτό έκρινε ότι πρέπει να παραμείνει προφυλακισμένος, όσο οι έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη.

Το μοναδικό αίτημα της υπεράσπισης που έγινε δεκτό είναι η εξέταση του Άλβες και από δικό του ψυχολόγο, μαζί με τον συνεργαζόμενο ψυχολόγο του δικαστηρίου της Βαρκελώνης.

TAGS ΒΡΑΖΙΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ