SPORTS & GOSSIP

Ο Άλβες έκλεισε τα 40 στη φυλακή, το μήνυμα της συζύγου του: "Είμαι ακόμα εδώ και θα είμαι για πάντα"

Ο Ντάνι Άλβες με τη σύζυγό του, Χοάνα Σανθ
Ο Ντάνι Άλβες με τη σύζυγό του, Χοάνα Σανθ INSTAGRAM / @JOANASANZ

Ο Ντάνι Άλβες γιόρτασε τα 40α γενέθλιά του στη φυλακή και η σύζυγός του Χοάνα Σανθ τού ευχήθηκε με μία τρυφερή ανάρτηση στα social media, όπου έδειξε να τον στηρίζει παρότι αποφάσισε να τον χωρίσει.

Τη χρονιά που ο Άλβες έκλεισε τα 40 του χρόνια σίγουρα θα τη θυμάται για πάντα κι αυτό γιατί γιόρτασε την τέταρτη δεκαετία της ζωής του στη φυλακή, όπου κρατείται από τις 20 Ιανουαρίου, καθώς κατηγορείται για σεξουαλική επίθεση σε κοπέλα σε κλαμπ της Βαρκελώνης στις 30 Δεκεμβρίου.

Αν και η σύζυγός του, Χοάνα Σανθ έχει φροντίσει να ξεκαθαρίσει πως το κεφάλαιο "Άλβες" έκλεισε οριστικά για εκείνη, κάτι που έκανε δημοσιεύοντας στα social media μία επιστολή που έγραψε η ίδια, θέλησε να ευχηθεί στον Βραζιλιάνο με ένα τρυφερό ποστ,

Το instagram story της συζύγου του Άλβες
Το instagram story της συζύγου του Άλβες

Το μοντέλο από τα Κανάρια Νησιά μέσω instagram story φρόντισε να ξεκαθαρίσει πως μπορεί να μην συνεχίζουν στη ζωή ως σύζυγοι πλέον, ωστόσο δεν θα σταματήσει να στηρίζει τον Άλβες και τον πατέρα των παιδιών της.

"Σήμερα είναι τα γενέθλια ενός από τους πιο σημαντικούς ανθρώπους στη ζωή μου. Σκέφτηκα πολύ για να κάνω αυτή τη δημοσίευση, γιατί οι άνθρωποι δεν καταλαβαίνουν τι σημαίνει αγάπη πέρα από μια σχέση. Είμαι ακόμα εδώ και θα είμαι για πάντα.

Δεν κατέστη δυνατό λόγω ενός λάθους που το πληρώσαμε ακριβά, αλλά είμαι βέβαιη ότι όλα θα φτιάξουν σύντομα. Είμαι εδώ και θα συνεχίσω να είμαι πάντα, με άλλον τρόπο, αλλά παρούσα. Αγάπη χωρίς όρια", έγραψε μεταξύ άλλων.

TAGS SPORTS & GOSSIP ΒΡΑΖΙΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ