ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ

Στο "στόχαστρο" ο Καραχάλιος

Στο "στόχαστρο" ο Καραχάλιος
καραχαλιος

Ο 22χρονος μέσος της Καλλιθέας, Αλέξανδρος Καραχάλιος, βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο του Εργοτέλη

Ο Νίκος Καραγεωργίου και το υπόλοιπο τεχνικό τιμ της ομάδας προσπαθούν να βρουν την ιδανική λύση για τον αντικαστάτη του Κοιλιάρα και ο μέσος της Καλλιθέας μοιάζει πολύ καλή περίπτωση. Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες, σκάουτερ του Εργοτέλη βρέθηκε την Τετάρτη στο γήπεδο της Καλιθέας και παρακολούθησε το ματς της τοπικής ομάδας με τον Αγροτικό Αστέρα.

Το ταξίδι στην πρωτεύουσα έγινε για χάρη του 22χρονου ταλαντούχου παίκτη που αγωνίζεται στην μεσαία γραμμή και άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις στον άνθρωπο του Εργοτέλη καθώς είχε δύο ασίστ στο χτεσινό ματς.

Η συγκεκριμένη περίπτωση εξετάζεται σοβαρά από τους ανθρώπους της κρητικής ομάδας και δεν αποκλείεται μέσα στις επόμενες ημέρες να υπάρξουν εξελίξεις.

Φινάλε με ήττα για του Νέους


Το τελευταίο παιχνίδι της φετινής σεζόν έδωσε η ομάδα Νέων Εργοτέλη ,που αγωνίζεται στον δεύτερο όμιλο της δεύτερης κατηγορίας του τοπικού πρωταθλήματος της ΕΠΣ Ηρακλείου.

Το συγκρότημα του Σταύρου Πρωτογεράκη ηττήθηκε στο φινάλε των φετινών υποχρεώσεων με 3-2 από τις Δαφνές στο γήπεδο του Βενεράτου και κατέκτησε την τρίτη θέση στην τελική βαθμολογία. Τα γκολ για την ομάδα του Εργοτέλη πέτυχαν, οι Ανδρέας Μπουχαλάκης και Γιάννης Δωματάς








TAGS ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ