ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ

Κρητικός ο Πλάσνεγκερ για ένα χρόνο

Κρητικός ο Πλάσνεγκερ για ένα χρόνο
Πλάσνεγκερ

Ο Πλάσνεγκερ υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας με την κρητική ομάδα

« Η Π.Α.Ε ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΙΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Αυστριακού Διεθνή μεσοεπιθετικού πρώην παίκτη της Αούστρια Κέρντεν, Γκέρνοτ Πλάσνεγκερ, ο οποίος αποδέχτηκε την προσφορά που του έγινε από την «δική μας ομάδα» και υπέγραψε συμβόλαιο ενός χρόνου», ανέφερε η ανακοίνωση.

" Με έπεισε ο Παπουτσάκης"

Το νέο απόκτημα του Εργοτέλη, δήλωσε:" Είμαι πολύ χαρούμενος για τη νέα σελίδα της καριέρας μου, τον Εργοτέλη. Βασικό ρόλο στην απόφαση μου έπαιξε ο πρόεδρος της ομάδας, κ. Παπουτσάκης που με έκανε να αισθανθώ πολύ ωραία, ενώ με αυτά που είδα έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος.

Θέλω ν’ ανταποδώσω τη φιλοξενία και την ζεστασιά που μου έδωσαν, και θα κάνω τα πάντα για την ομάδα ώστε να επιτύχουμε τους στόχους μας" τόνισε ο 30χρονο δεξιός μέσος.

Το Who is Who

Το νέο απόκτημα του Εργοτέλη έχει πλούσιο βιογραφικό με προυπηρεσία στην Μπουντεσλίγκα όπου έχει αγωνιστεί στην Βόλφσμπουργκ(2001-2005/5 συμμετοχές), Χάνσα Ρόστοκ(2003-2004/20 συμμετοχές-1 γκολ) ενώ παράλληλα πέρασε και από την Σάαρμπρικεν(έξι μήνες το 2001-16 συμμετοχές- 2 γκολ).

Στην πατρίδα του έχει αγωνιστεί στην Αούστρια Βιέννης(1995-1998/64 συμμετοχές-6 γκολ), την Γκράτσερ(2004-2006/59 συμμετοχές- 3 γκολ), την Ραπίντ Βιέννης(2006-2007/11 συμμετοχές) και την Αούστρια Κέρντεν που ήταν και η τελευταία του ομάδα(18 συμμετοχές). Παράλληλα είναι διεθνής μία φορά με την Εθνική Αυστρίας.

Ο Γκέρνοτ Πλάσνεγκερ είναι παντρεμένος με δύο παιδιά ενώ στον ελεύθερο χρόνο του, παίζει τέννις, κάνει σκι και ακούει μουσική.

Δείτε τον Αυστριακό εν δράσει























TAGS ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ