ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ

Είδε τους Νέους ο Καραγεωργίου

Είδε τους Νέους ο Καραγεωργίου
Καραγεωργίου, Εργοτέλης

Στην Καισαριανή βρέθηκε ο Νίκος Καραγεωργίου και παρακολούθησε τους τελικούς των μικτών Ηρακλείου, Νέων και Παίδων

Ο τεχνικός του Εργοτέλη αναφερόμενος στα συμπεράσματα του, είπε:" Οι Παίδες έπαιξαν αρκετά καλά, δείχνοντας ότι έχουν ταλέντο και μέλλον, ωστόσο αντιμετώπισαν μια ικανή ομάδα.

Το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο και κρίθηκε από την ικανότητα ενός, δύο παικτών να κάνουν γκολ τις ευκαιρίες που δημιούργησαν. Τα παιδιά έχουν τα φόντα να προχωρήσουν, πάντως, σε αυτή την ηλικία τα πράγματα δεν είναι ξεκάθαρα, δηλαδή δεν είναι σίγουρο ότι θα έχει ένα παιδί την εξέλιξη που πολλοί περιμένουμε, ωστόσο πρέπει να τους δείξουμε εμπιστοσύνη για να βγάλουνε αυτά που μπορούνε και να βελτιώνονται συνέχεια".

Όσο για τους Νέους, είπε:" Πήραν δίκαια το τρόπαιο σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι. Σε αυτή την ηλικία τα παιδιά είναι μεγαλύτερα και τα συμπεράσματα πιο ασφαλή, όταν τα παρακολουθήσεις σε ένα παιχνίδι μπορείς να διαμορφώσεις άποψη. Υπάρχουν ικανοί ποδοσφαιριστές τόσο από τον Εργοτέλη όσο και από άλλες ομάδες.

Μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι ο Χρυσοφάκης της ομάδας μας, είναι ένας παίκτης που σίγουρα θα συμμετάσχει στην προετοιμασία της πρώτης ομάδας, όπως θα συμβεί και με άλλα παιδιά.

Τέλος θέλω να δώσω συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες, τους παίκτες, τους προπονητές, και την ΕΠΣ Ηρακλείου για την σπουδαία δουλειά που κάνουν και αυτό φαίνεται από τις επιτυχίες που έχουν σημειώσει".







TAGS ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ