ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ

Πλάσνεγκερ: "Με έπεισε ο Χίμπλινγκερ"

Πλάσνεγκερ: "Με έπεισε ο Χίμπλινγκερ"
Πλάσνεγκερ

Το γεγονός πως η παρουσία του Μάριο Χίμπλινγκερ έπαιξε ρόλο στην απόφασή του να έρθει στον Εργοτέλη, τόνισε ο Γκέρνοτ Πλάσνεγκερ

Ο Αυστριακός μέσος αρχικά για τις πρώτες του εντυπώσεις από το Ηράκλειο, είπε: «Ήρθα στο Ηράκλειο την Τρίτη και όλα είναι πολύ όμορφα εδώ. Επισκέφτηκα το Παγκρήτιο Στάδιο, μίλησα με τον πρόεδρο ο οποίος μου έκανε πολύ καλή εντύπωση.

Εκτός από τα παραπάνω μίλησα και με τον Μάριο (σ.σ Χίμπλινγκερ) που μου είπε τα καλύτερα λόγια για την ομάδα. Εμπιστεύομαι την γνώμη του γιατί έχουμε παίξει μαζί στο παρελθόν, γνωρίζει ο ένας τον άλλον και είναι πολύ καλό που θα είμαστε μαζί».





Σχετικά με το Ελληνικό πρωτάθλημα, ανέφερε :« Το ελληνικό πρωτάθλημα είναι αρκετά δυνατό και πιστεύω ότι ο Εργοτέλης θα έχει μια επιτυχημένη πορεία την επόμενη περίοδο.

Γνωρίζω τον Ολυμπιακό, τον Παναθηναϊκό που είναι γνωστές ομάδες και στο εξωτερικό».

Παράλληλα όμως μίλησε για την παρουσία της Αυστρίας αλλά και της Ελλάδας στο "EURO 2008».

«Ελπίζω ότι η Ελλάδα και η Αυστρία θα περάσουν στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Νομίζω ότι θα γίνει ένα πολύ καλό Euro και η πορεία τους θα κριθεί από την απόδοση του», δήλωσε χαρακτηριστικά ενώ για το ενδεχόμενο να βρεθούν οι δύο χώρες αντιμέτωπες στον τελικό, απάντησε :« Δεν το νομίζω και δεν είμαι σίγουρος ότι θα συμβεί».


Στο μεταξύ στον Εργοτέλη πλέον ρίχνουν το βάρος στην απόκτηση κεντρικού αμυντικού και το όνομα του Αιγύπτιου Μέγκαχεντ έχει επανέλθει στο προσκήνιο.



TAGS ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ