ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Στο δρόμο για το Λιμάνι ο Μπονγκ - 7.000.000€ για Μανωλά

Στο δρόμο για το Λιμάνι ο Μπονγκ - 7.000.000€ για Μανωλά

Η άφιξη του Γκαετάν Μπονγκ θα καθυστερήσει λόγω διαδικαστικών θεμάτων που δεν προκαλούν καμία ανησυχία, ενώ στον Πειραιά ξεκαθαρίζουν πως ο Κώστας Μανωλάς έχει ρήτρα 7.000.000€. Χαμηλή ζήτηση των εισιτηρίων για Καλλονή.

Μικρή καθυστέρηση θα έχει η άφιξη του Γκαετάν Μπονγκ για τον Ολυμπιακό, όμως στον Πειραιά είναι απόλυτα ήσυχοι και ξέρουν πως δεν υπάρχει ο παραμικρός λόγος ανησυχίας.

Άλλωστε η καθυστέρηση οφείλεται σε κάποια διαδικαστικά θέματα της μεταγραφής και υπάρχει σιγουριά πως ο Καμερουνέζος αμυντικός θα πιάσει Λιμάνι.

Το πρωτάθλημα αρχίζει και πάλι το ίδιο και η SUPER BALL! Μην ξεχάσετε το καθιερωμένο ραντεβού, την Κυριακή (18/8) μετά το παιχνίδι Παναθηναϊκός-Παναιτωλικός. Σέντρα με μια συνέντευξη του Κώστα Κατσουράνη, που θα συζητηθεί! Παρουσιάζουν οι Π. Βλαχόπουλος και Θ. Καίσαρης.

Έτσι λοιπόν, ο άσος της Βαλανσιέν μπορεί να μην έρθει το Σάββατο στη χώρα μας, αλλά πιθανότατα να το κάνει την Κυριακή, προκειμένου να περάσει από τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις κι αν όλα πάνε καλά, να υπογράψει συμβόλαιο με τους Νταμπλούχους Ελλάδας.

Να σημειώσουμε πως ο Γκαετάν Μπονγκ θα είναι ο αντικαταστάτης του Χοσέ Χολέμπας στο αριστερό άκρο της άμυνας, αφού ο Ελληνογερμανός έχει συμφωνήσει και ετοιμάζει βαλίτσες για την Μπεσικτάς. Οι Τούρκοι θα πληρώσουν μάλιστα, 2.300.000€ στους Πειραιώτες.

Κατά τ΄άλλα, νέα δημοσιεύματα από την Ουκρανία έκαναν λόγο για πρόταση 4.000.000€ της Ντινάμο Κιέβου για τον Κώστα Μανωλά, όμως στον Ολυμπιακό ξεκαθαρίζουν πως ο παίκτης έχει ρήτρα. "Ο Μανωλάς δεν πωλείται, εκτός αν καλυφθεί η ρήτρα των 7.000.000€", λένε στο Λιμάνι.

Τέλος, σ' ό,τι αφορά στο ματς της πρεμιέρας με την Καλλονή στο ΟΑΚΑ, έχουν φύγει μονάχα 3.000 εισιτήρια, όμως μοιάζει λογικό αφού ο περισσότερος κόσμος είναι εκτός Αθηνών, ενώ πολλοί είναι αυτοί που θα προμηθευτούν εισιτήριο την ημέρα του αγώνα. Άλλωστε θέμα εξάντλησης εισιτηρίων δεν υπάρχει, ενώ η διάθεση συνεχίζεται στα εκδοτήρια του "Γεώργιος Καραϊσκάκης".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ