TIPS ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Προγνωστικά Ισπανία: Η Ρεάλ δεν κόβει, βολεύει η ισοπαλία στην Παμπλόνα

Χοσελού και Καρβαχάλ
Χοσελού και Καρβαχάλ © 2024 JOSE BRETON /AP IMAGES

Ο Λάμπρος Μπαλάφας κάνει παιχνίδι με τρεις ισπανικές επιλογές από το 1.70 έως το 2.92.

Μπήκαμε στην τελική ευθεία και στην Ισπανία, ο τίτλος έχει κριθεί, οι θέσεις του Champions League επίσης (μόνο μαθηματικά ελπίζει η Μπιλμπάο για να ξεπεράσει την Ατλέτικο), δύσκολα θα έχουμε διαφοροποιήσεις και σε Europa, Conference League. Ξεκάθαρο μοιάζει το τοπίο και στα χαμηλά της βαθμολογίας, η Κάντιθ πολύ δύσκολα θα σώσει την παρτίδα.

Στο Μπερναμπέου, η Ρεάλ αντιμετωπίζει την Αλαβές, η απονομή για το πρωτάθλημα έγινε την Κυριακή σε ειδική εκδήλωση στη Μαδρίτη, μπροστά σε 500.000 οπαδούς της! Οι μερένγκες έχουν κατεβάσει ταχύτητα εντός συνόρων, παίζουν με ρεζέρβες προκειμένου να παρουσιαστούν πάνοπλοι στον τελικό του Λονδίνου με την Ντόρτμουντ. Ακόμη κι έτσι πετυχαίνουν νίκες, μεγάλες σε έκταση.

Η Οσασούνα είναι ουσιαστικά αδιάφορη, αλλά πήρε ισοπαλία 2-2 στο Σαν Μαμές το Σάββατο. Σήμερα φιλοξενεί την σκληρή Μαγιόρκα, η οποία θέλει μίνιμουμ έναν βαθμό για να έχει μια σχετική ασφάλεια.

Η Βιγιαρεάλ έχει κάποιες λιγοστές ελπίδες να προλάβει την 7η θέση, παίζει στην έδρα της Τζιρόνα, η οποία του χρόνου θα κουνάει… σεντόνι. Υπάρχει ποιότητα στα ρόστερ, το μυαλό είναι πάντα στη γραμμή κρούσης.

Προγνωστικά στοιχήματος

Ακόμη και οι αναπληρωματικοί της Ρεάλ κάνουν την διαφορά, σε εορταστικό κλίμα μπορούν να επικρατήσουν της Αλαβές από το πρώτο ημίχρονο.

Στην Παμπλόνα η ισοπαλία βολεύει την Μαγιόρκα, η Οσασούνα δεν χρειάζεται να "σκοτωθεί".

Η επίθεση χαρακτηρίζει Τζιρόνα και Βιγιαρεάλ, αναμένω… ροκ παιχνίδι με αρκετά γκολ και από τις δύο ομάδες.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Οσασούνα – Μαγιόρκα: Χ (απόδοση 2.92), 20:30
  • Ρεάλ Μαδρίτης – Αλαβές: 1 ημίχρονο – 1 τελικό (απόδοση 1.70), 22:30
  • Τζιρόνα – Βιγιαρεάλ: Goal/Goal & Over 3,5 (απόδοση 2.07), 23:00
TAGS TIPS ΜΠΑΛΑΦΑΣ TIPSTERS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ