ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Μοντέστο ακτινογραφεί τον Γιαταμπαρέ

Ο Μοντέστο ακτινογραφεί τον Γιαταμπαρέ
INTIME SPORTS

Ο Φρανσουά Μοντέστο μίλησε για τον Σεμπού Γιαταμπαρέ, τον συμπαίκτη του στην Μπαστιά.

Με δηλώσεις του στην εφημερίδα "Sportday" ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού Φρανσουά Μοντέστο μίλησε για τον μεταγραφικό στόχο των "ερυθρόλευκων" Σεμπού Γιαταμπαρέ.

Ο Ολυμπιακός είναι σε συζητήσεις με τον 24χρονο μέσο που αγωνίζεται στην Μπαστιά όπως και ο Μοντέστο, στην ομάδα που ξεκίνησε την καριέρα του.

Ο Μοντέστο αναφέρθηκε στα τεχνικά χαρακτηριστικά του παίκτη τονίζοντας χαρακτηριστικά: " Oι δυνατότητες του Γιαταμπαρέ είναι για ψηλότερα από ομάδες τύπου Μπαστιά. Ως παίκτης αυτό που μπορώ να πω είναι ότι εντυπωσιάζει με το κορμί του. Είναι πολύ ψηλός και κερδίζει πολλές μπάλες στο κέντρο και κυρίως στον αέρα.

Από τεχνική είναι πάνω από τον μέσο όρο. Είναι αξιόπιστος στο να μοιράζει μπάλες και πολλές φορές ξεκινάει και το παιχνίδι της ομάδας. Είναι πιο πολύ αμυντικογενής αλλά παίζει και ως οκτάρι. Καλό είναι να έχει δίπλα του έναν κλασσικό κόφτη".

Ο Μοντέστο αναφέρθηκε και στα φιλικά του Ολυμπιακού: " Φέτος νομίζω ότι η ομάδα θα φτάνει ακόμα πιο εύκολα στο γκολ. Οχι μόνο στο πρωτάθλημα, αλλά και στο Τσάμπιονς Λιγκ. Η ομάδα απέκτησε πολλούς ποιοτικούς παίκτες από τη μέση και μπροστά και έγινε και πιο γρήγορη".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ