ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στο αρχείο...

Στο αρχείο...
Βαρδινογιαννης

Ο Γ. Βαρδινογιάννης έδωσε τις απαραίτητες εξηγήσεις στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών, Κ. Σημιτζόγλου, για την ατάκα του στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Παναθηναϊκού

Ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών (αρμόδιος σε θέματα αθλητικής βίας) ζήτησε απο τον ισχυρό άνδρα της "πράσινης" ΠΑΕ να του ξεκαθαρίσει αν ευσταθούν οι δηλώσεις που φέρεται να έχει κάνει σύμφωνα με τον αθλητικό Τύπο.
Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης, ξεκαθάρισε οτι η συγκεκριμένη ατάκα δεν είναι δημόσια τοποθέτηση, αλλά μια φράση που ειπώθηκε κατά την διάρκεια κουβέντας με φιλική παρέα. Παράλληλα, τόνισε οτι δεν ήθελε να εξωθήσει κάνεναν φίλαθλο σε βίαιες ενέργειες, ενώ αναφέρθηκε και στις κινήσεις που έχει κάνει προκειμένου να εξαλειφθεί η βία απο τα γήπεδα.

Ο κ. Σημιτζόγλου απο την πλευρά του, έκανε συστάσεις στον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Παναθηναϊκός που στην συνέχεια αποχώρησε απο την Ευελπίδων με το θέμα πλέον να θεωρείται λήξαν. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο προϊστάμενος Eισαγγελέας Πρωτοδικών, Παναγιώτης Πούλιος, είχε ζητήσει από τον κ. Σημιτζόγλου διενέργεια έρευνας για το συγκεκριμένο θέμα, ώστε να διαπιστωθεί εάν έχουν λεχθεί τα όσα γράφτηκαν στον Τύπο από τον ισχυρό άνδρα του Παναθηναϊκού και εάν εμπίπτουν στον αθλητικό νόμο, ήτοι εάν συνιστούν το αδίκημα της εξώθησης φιλάθλων σε βιαιότητες.

Ντόπες Πεσέϊρο

Ενα εικοσιτετράωρο μετά την ισοπαλία στο Καραϊσκάκη και τα συναισθήματα στο στρατόπεδο των "πράσινων" ήταν ανάμεικτα. Από την μια οι παίκτες του Πεσέιρο έμειναν στεναχωρημένοι από την χαμένη ευκαιρία να κερδίσουν τον "αιώνιο" αντίπαλό τους στο Καραϊσκάκη για δεύτερη συνεχή χρονιά, από την άλλη η τεχνική ηγεσία έμεινε απόλυτα ικανοποιημένη από την εικόνα των παικτών της εντός αγωνιστικού χώρου.

"Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από την προσπάθειά σας. Το πάθος σας και η εικόνα σας εντός γηπέδου ήταν άκρως ενθαρρυντική παρά την απώλεια μιας μεγάλης επιτυχίας. Αποδείξτε ότι αξίζατε τη νίκη στο παιχνίδι της Τετάρτης και πάρτε την πρόκριση" είπε ο Ζοσέ Πεσέιρο στους παίκτες του και συμπλήρωσε:

"Παίξαμε οργανωμένα και σωστά σε πολλά σημεία αλλά κάναμε όμως και λάθη που δεν μας στοίχησαν. Θα πρέπει να το θυμάστε αυτό το ματς χωρίς όμως να σταθούμε σ' αυτό. Πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά. Θέλω από αυτό να καταλάβετε τις δυνατότητές που έχετε. To πιο σημαντικό είναι να μείνουμε έτσι. Αν τα καταφέρουμε, θα πάρουμε τον τίτλο που όλοι θέλουμε" ήταν τα λόγια του 47χρονου.

Ο Πορτογάλος τεχνικός εκτός από τα ενθαρρυντικά λόγια στάθηκε και σ' ένα σημείο που αναγκάστηκε να αλλάξει ύφος στην ομιλία του και είχε σχέση με την δυσαρέσκεια που έδειξε ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης με την αντικατάστασή του από τον "μοιραίο" Δημήτρη Παπαδόπουλο.

Ανακοίνωση για την φανέλα

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός με ανακοίνωση της ευχαριστεί τους οπαδούς για την μεγάλη ζήτηση που είχε (και συνεχίζει να έχει) η επετειακή φανέλα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

"Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ και η greenteam θέλουν να ευχαριστήσουν τους φιλάθλους της ομάδας για την μεγάλη ανταπόκριση στις προπαραγγελίες της επετειακής φανέλας, της οποίας τα πρώτα αποθέματα εξαντλήθηκαν.

Η παραγωγή της επετειακής φανέλας, σε συνεργασία με την adidas Hellas, συνεχίζεται και στις αρχές Φεβρουαρίου θα ξεκινήσει η διάθεσή της προς όλους τους φιλάθλους, από τα καταστήματα με τα επίσημα προϊόντα του Παναθηναϊκού αλλά και από το δίκτυο καταστημάτων της adidas σε όλη την Ελλάδα.
Παράλληλα και μέχρι να ξεκινήσει η διάθεση της επετειακής φανέλας από τα καταστήματα, οι φίλαθλοι μπορούν να κάνουν τις παραγγελίες τους, στα καταστήματα του Παναθηναϊκού, τηλεφωνικά στο 210 - 6470970, ή “click in green” στο επίσημο site της greenteam,
www.greenteam.gr .

Η παραλαβή της επετειακής φανέλας για όσους προχωρήσουν σε παραγγελία μέχρι τις 31 Ιανουαρίου 2008, θα πραγματοποιηθεί με σειρά προτεραιότητας, τις πρώτες ημέρες του Φεβρουαρίου".


















TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ