ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Γκούμας: "Έπρεπε νίκη 4-1 ή 5-1"

Γκούμας: "Έπρεπε νίκη 4-1 ή 5-1"
ΚΟΒΑΣΕΒΙΤΣ

Την πεποίθηση του πως ο ΠΑΟ έπρεπε να φύγει νικητής με σκορ 4-1 ή 5-1 εξέφρασε ο Γιάννης Γκούμας

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκου χαρακτήρισε το σκορ πλασματικό, τονίζοντας πως η ομάδα του δικαιούταν την νίκη: "Δεν πήραμε αυτό που αξίζαμε, ήταν πλασματικό το σκορ, ήμασταν καλύτεροι στο δεύτερο ημίχρονο και το 1-1 δεν είναι η πραγματική εικόνα, έπρεπε να νικήσουμε 4-1 ή 5-1.

Δεν καταφέραμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς ενώ παίξαμε πολύ καλά. Δεν είναι καλό ν' ασχολούμαστε με τον διαιτητή αλλά με την απόδοση των δυο ομάδων και εμείς είμασταν ανώτεροι. Την Τετάρτη είναι άλλος αγώνας, πρέπει να παίξουμε όπως σήμερα για να πάρουμε νίκη. Κρατάμε την απόδοση που είχαμε, συνεχίζουμε στο πρωτάθλημα και να διορθώσουμε τις αδυναμίες μας".



Τζόρτζεβιτς: "Δεν χάσαμε λόγω Νικοπολίδη"

Ο αρχηγός των ερυθρολεύκων τόνισε πως το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο και πως ο Ολυμπιακός γλίτωσε από την ήττα χάρη στις επεμβάσεις του Νικοπολίδη. "Η ισοπαλία ήταν το πιο δίκαιο αποτέλεσμα. Σήμερα δεν κάναμε καλό παιχνίδι αλλά καταφέραμε να μην το χάσουμε, λόγω των πολύ καλών επεμβάσεων του Νικοπολίδη. Βεβαίως, θα μπορούσαμε και να έχουμε νικήσει με την φάση του Κοβάσεβιτς, αλλά μπορούσαμε και να το χάσουμε.

Δεν έχει κριθεί τίποτα, έχουμε ακόμη ένα γύρο και υπάρχουν πολλά παιχνίδια. Το παιχνίδι του Κυπέλλου είναι διαφορετικό, μπορεί να είναι για καλό μας η αποψινή εμφάνιση. Για την διαιτησία δεν θέλω πω κάτι, όλοι κάνουν λάθη. Μπορεί να έχει γίνει λάθος στο γκολ του Παναθηναϊκού, αν και απο το γήπεδο δεν έχω καλή εικόνα, αλλά δεν θεωρώ οτι οι αποφάσεις του διαιτητή έκριναν το αποτέλεσμα".





Κοβάσεβιτς: "Δίκαιο το αποτέλεσμα"


Δίκαιο χαρακτήρισε το αποτέλεσμα της ισοπαλίας (1-1) στο ντέρμπι των αιωνίων, ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος, Ντάρκο Κοβάσεβιτς τόνιζοντας: "Ήταν ένα πολύ ωραίο παιχνίδι, το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο καθώς και οι 2 ομάδες έχασαν ευκαιρίες, όπως εγώ έχασα δύο, ήταν ένα πραγματικό ντέρμπι".

Αναφορικά με την συνέχεια του πρωταθλήματος και τον Αντώνη Νικοπολίδη που απέκρουσε το πένταλτι του Παπαδόπουλου, ο Νταρκογκόλ υπογράμμισε: " Εμείς θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε. Ο Νικοπολίδης είναι σε φόρμα και το απέδειξε, είναι ένας από τους καλύτερους τερματοφύλακες".



Νικοπολίδης: "Μας προβληματίζει η εμφάνιση στο 2ο μέρος"



Για το γεγονός πως προβληματίζει τον Ολυμπιακό η εμφάνιση στο δεύτερο μέρος και για την κρισιμη απόκρουση του στο πέναλτι του Παπαδόπουλου μίλησε ο Αντώνης Νικοπολίδης λέγοντας: " Ορισμένες στιγμές σε έναν αγώνα ένας επιθετικός μπορεί να βάλει το καθοριστικό γκολ, σήμερα ήταν η σειρά μου, μας προβληματίζει η εμφάνισή μας στο δεύτερο μέρος. Δώσαμε πολλές ευκαιρίες στον Παναθηναϊκό στο δεύτερο μέρος να μας κερδίσει κάτι που μας προβληματίζει. Είχαμε προβλήματα στην κόντρα επίθεση που εφάρμοζε ο Παναθηναικός παρότι ξέραμε τον τρόπο παιχνίδιου τους.



Για τις απουσίες που ταλαιπωρούν το ερυθρόλευκο ρόστερ ο έμπειρος πορτιέρο των πρωταθλητών είπε: "Έχουμε συνηθίσει να παίζουμε με απουσίες, έχουμε μάθει να ζούμε με αυτές, περιμένουμε πάντως πως και πως να επιστρέψουν Στολτίδης και Λεντέσμα.



Όσο για το ματς Κυπέλλου με τον ΠΑΟ, ο Νικοπολίδης υπογράμμισε: " Το Κύπελλο είναι εντελώς διαφορετικό παιχνίδι. Συνετέλεσε στο να γίνει καλό παιχνίδι ο Παναθηναϊκός που έπαιξε διαφορετικά απ'ότι τα προηγούμενα χρόνια, ανοίχτηκε, δεν ήταν παθητικός όπως άλλες φορές".



Μενδρινός: "Καλό παιχνίδι με πολλές φάσεις"



Ο μέσος του Ολυμπιακού, Κώστας Μενδρινός ενστερνίστηκε τις δηλώσεις του Ντάρκο Κοβάσεβιτς και του Πέντραγκ Τζόρτζεβιτς, πως το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο καθώς τόνισε: Ήταν ένα καλό παιχνίδι με πάθος, δύναμη και πολλές φάσεις από τις δύο ομάδες. Ήταν δίκαιο αποτέλεσμα. Δεν ξέρω για τις αμφισβητούμενες φάσεις, το βράδυ θα τις δούμε καλύτερα".



Καραγκούνης: "Ήμασταν άξιοι της μοίρας μας"



Στις πολλές χαμένες ευκαιρίες που έχασε η ομάδα του στάθηκε ο Γιώργος Καραγκούνης, ο οποίος υπογράμμισε: "Όταν χάνεις τέτοιες ευκαιρίες είσαι άξιος της μοίρας σου, κάναμε ευκαιρίες, παίξαμε καλά, αλλά δεν καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη. Αυτό που μας ενδιέφερε ήταν πρώτο το σημερινό παιχνίδι, απο την Δευτέρα θα δούμε τον αγώνα του Κυπέλλου. Δεν είναι σαν ήττα αυτό το αποτέλεσμα για μας, αλλά θέλαμε τη νίκη, το δείξαμε στον αγωνιστικό χώρο, όμως δεν τα καταφέραμε".



Ο "Κάρα" μίλησε με άκρως κολακευτικά λόγια τόσο για τον Ολυμπιακό, όσο και για την ατμόσφαιρα του γηπέδου, τονίζοντας: "Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα, είναι στους "16" του Champions League και οι έπρεπε να εκμεταλλευθούμε τις ευκαιρίες που κάναμε. Ήταν καλό παιχνίδι, παίξαμε σε ωραίο γήπεδο με καλή ατμόσφαιρα. Μακάρι να έχουμε τέτοια εικόνα και στο δικό μας".



Τζιόλης: "Δικαιούμασταν την νίκη"

Απογοητευμένος εμφανίστηκε σε δηλώσεις του, ο Αλέξανδρος Τζιόλης, καθώς όπως δήλωσε οι πράσινοι αξίζαν την νίκη στο ντέρμπι: "Υπάρχει απογοήτευση στην ομάδα για το αποτέλεσμα, δικαιούμαστε τη νίκη, αλλά είμαστε απογοητευμένοι απο το αποτέλεσμα. Νομίζω οτι έπρεπε να νικήσουμε, σπαταλήσαμε αρκετές ευκαιρίες, είμασταν άτυχοι.



Αναφορικά με το ντέρμπι της Τετάρτης για το κύπελλο, ο μέσος του τριφυλλιού τόνισε: "Επειδή παίξαμε σήμερα καλά δεν σημαίνει οτι είμαστε φαβορί και για την Τετάρτη, είναι άλλος αγώνας, όποιος χάσει μένει εκτός. Ο προπονητής μας έδωσε τις κατάλληλες οδηγίες, παίξαμε καλά αλλά δεν πήραμε τη νίκη. Όλοι ξέρουν τις αδυναμίες και τα πλεονεκτήματα του Ολυμπιακού δεν υπάρχουν μυστικά σε αυτούς τους αγώνες".



Σαριέγκι: "Ο Ολυμπιακός ήταν τυχερός"


Στις πολλές χαμένες ευκαιρίες της ομάδας του στάθηκε ο Γιοσού Σαριέγκι ο οποίος είπε: "Η ομάδα έπαιξε πολύ καλά κυρίως στο δεύτερο μέρος. Μας έλειψε μόνο το γκολ, είχαμε πολλές χαμένες ευκαιρίες. Ο Ολυμπιακός λήταν τυχερός.

Πρέπει να δουλέψουμε σκληρά για το ματς της Τετάρτης. Αν κάνουμε το ίδιο παιχνίδι την Τετάρη πιστεύω πως θα κερδίσουμε σίγουρα. Όλη η ομάδα αμύνθηκε πολύ καλά και σταματήσαμε το Κόβασεβιτς. Ο Ολυμπιακός έκανε λίγες ευκαρίες. Ο Σιμάο πήγε πολύ καλά σττην θέση του Μάτος. Την Τετάρτη θα έχουμε την βοήθηεια του Πόστιγκα. Κλειδί του σημρενινού αποτελε΄σματος είναι οι χαμένες ευκαιρίες γιατίο με ένα γκολ θα κερδίζζαμε

Για την διαιτησία ο Ισπανός αμυντικός τόνισε: "Δεν έχω άποψη για την φάση του Μάλαρτζ πρέπει να την δώ στην τηλεόραση. Ο διαιτητής στο πρώτο μέρος ήταν κακός, ελπίζω να είναι καλός άλλη φορά".







Ίβανσιτς: "Ικανοποιήσαμε το κόσμο μας"


Ο Αντρέας Ίβανσιτς τόνισε πως αν η ομάδα του είχε καλύτερο τελείωμα στις φάσεις, τότε το παιχνίδι θα ήταν πιο εύκολο για τους πράσινους.

"Κάνε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Δημιουργήσαμε ευκαιρίες όπου θα μπορούσαμε να είχαμε τελιεώσει το ματς.
Πιστεύω ικανοποιήσαμε το κόσμος μας. Αν έχουμε την ίδια εικόνα την Τετάρτη πιστεύω πως θα μπορέσουμε να πάρουμε το διπλό της πρόκρισης. Σίγουρα θα είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι".




Μάλαρτζ: "Άδικο αποτέλεσμα"

Ο Αρκάντιους Μάλαρτζ χαρακτήρισε άδικο το τελικό αποτέλεσμα, ενώ υποστήριξε οτι το πιθανότερο είναι ο Τοροσίδης να του έκανε φάουλ.

"Το παιχνίδι της Τετάρτης δεν θα είναι διαφορετικό. Ο Παναθηναϊκός έχει στόχο το πρωτάθλημα και το Κύπελλο, είχαμε ευκαιρίες αλλά σταθήκαμε άτυχοι. Πρέπει να δείξουμε στην συνέχεια οτι δεν ήταν τυχαία η αγωνιστική συμπεριφορά μας. Νομίζω οτι στο γκολ του Ολυμπιακού μου γίνεται φάουλ γιατί ο Τοροσίδης έχει μοναδικό σκοπό να μου απαγορεύσει της απομάκρυνση της μπάλας, θέλω να δω την φάση στην τηλεόραση. Δεν είναι δίκαιο το αποτέλεσμα, ο Παναθηναϊκός ήταν καλύτερος και έπρεπε να νικήσει. Είμαστε δυο βαθμούς πίσω απο την ΑΕΚ και η μάχη θα κριθεί στο τέλος, αφού οι τρεις ομάδες θέλουν πάρα πολύ τον τίτλο. Παίξαμε πολύ καλά και με την εικόνα αυτή δείχνουμε οτι αξίζουμε να είμαστε πρωταθλητές" τόνισε ο Πολωνός τερματοφύλακας.

Λούα Λούα: "Ευτυχώς δεν χάσαμε"
Ο Λούα Λούα δήλωσε οτι ήταν δυνατός αγώνας, ενώ έδειξε ανακουφισμένος για το τελικό αποτέλεσμα: "Δεν νικήσαμε, αλλά δόξα τω Θεό δεν χάσαμε. Ήταν πολύ σκληρό παιχνίδι. Οι Έλληνες οπαδοί είναι πολύ καλοί, σου μεταφέρουν το πάθος και σε βοηθούν να φτάσεις στη νίκη".

















TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ