ΗΡΑΚΛΗΣ

Στην Μπόχουμ ο Επαλέ για 3,5 χρόνια

Στην Μπόχουμ ο Επαλέ για 3,5 χρόνια
Επαλέ

Οριστικά παρελθόν πρέπει να θεωρείται πλέον ο Επαλέ από τον Ηρακλή, ενώ δεδομένη είναι η απόκτηση του Δέντσα

Οριστικά παρελθόν θα πρέπει να θεωρείται από τον Ηρακλή ο Ζοέλ Επαλέ συνεχίζοντας την καριέρα του στην Μπόχουμ την ίδια ώρα που στην ομάδα της Θεσσαλονίκης θεωρείται δεδομένη η απόκτηση του Δέντσα, βρίσκονται σε αναμονή της απάντησης των Γκανέα και Πέρνις ενώ ταυτόχρονα έχουν βολιδοσκοπήσει τον Νικολόπουλο του Αιγάλεω.

Καταρχήν ο Επαλέ και η μεταγραφή του στην Μπόχουμ αναμένεται να κλείσει μέσα στις επόμενες μέρες με το ποσό των 680.000 ευρώ να μπαίνει στα ταμεία της ΠΑΕ Ηρακλής. Η ολοκλήρωση της μεταγραφής εκτός του ότι θα δώσει την ευκαιρία στον Καμερουνέζο να αγωνιστεί για πρώτη φορά στην καριέρα του στην Μπουντεσλίγκα θα έχει για συμπαίκτη του τον Φάνη Γκέκα που αναδείχθηκε MVP της τελευταίας αγωνιστικής του γερμανικού πρωταθλήματος.

Παράλληλα στον Ηρακλή μετά την μεταγραφή του Ρουμάνου Μάριαν Αλιούτα φαντάζει ως καθαρά θέμα χρόνου η ανακοίνωση της απόκτησης και του Τάσου Δέντσα που από το απόγευμα όπως έγινε γνωστό δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στον ΟΦΗ. Όσο για τη συμφωνία μαζί του σύμφωνα με πληροφορίες ανέρχεται σε δύο χρόνια.

Την ίδια ώρα στον Ηρακλή επιμένουν πάντα για την απόκτηση του Ιονέλ Γκανέα της Ντιναμό Βουκουρεστίου επιθυμώντας να μην στραβώσει κάτι με την περίπτωσή του και να γίνει κάτοικος Καυτανζογλείου. Μια εξέλιξη που θέλει και ο Γιόζεφ Μπουμπένκο βλέποντας στο πρόσωπο του Ρουμάνου έναν παίκτη που θα του δώσει λύσεις μέσα στην αντίπαλη περιοχή.

Όσο για την πρόταση του Ηρακλή είναι δεδομένη και αγγίζει τις 200.000 δολάρια με τον Γκανέα να δέχεται ασφυκτική πίεση από την Ραπίντ Βουκουρεστίου. Σύμφωνα πάντως με ότι υποστηρίζουν στην ομάδα της Θεσσαλονίκης μέχρι την Τετάρτη θα γνωρίζουν οριστικά την έκβαση της υπόθεσης που ευελπιστούν ότι θα είναι ευνοϊκή. Σε μια τέτοια περίπτωση ο Κώστας Οικονομίδης θα μεταβεί απευθείας στο Βουκουρέστι προκειμένου να αποσπάσει την υπογραφή του Ρουμάνου.

Επίσης στον Ηρακλή εντείνουν τις προσπάθειες τους για την απόκτηση του Ντούσαν Πέρνις από την Σλοβακία. Ο 22χρονος τερματοφύλακας που αγωνίζεται στην Σένεκ αν και ανήκει στην Ζίλινα που διατηρεί τα δικαιώματα του αποτελεί επιλογή του Μπουμπένκο που θεωρεί ότι αποτελεί μια πολύ καλή περίπτωση για να μπορέσει να υπάρξει ανταγωνισμός στην θέση του τερματοφύλακα.

Το πρόβλημα με τον Πέρνις είναι ότι θα πρέπει πρώτα στον Ηρακλή να ξεκαθαρίσει το τοπίο με τους τερματοφύλακες και κυρίως με τον Φάνη Κατεργιαννάκη ενώ για να τον αποκτήσουν να αποσπάσουν την συγκατάθεση της Ζίλινα που με τη σειρά της θέλει να ικανοποιηθεί οικονομικά. Για το λόγο αυτό στον "Γηραιό" έχουν αντιπροτείνει να τον αποκτήσουν με ένα χρόνο με την μορφή δανεισμού και στην συνέχεια να πληρώσουν ένα ποσό για να πάρουν τα δικαιώματα του.

Ο Πέρνις με την σειρά του δεν θέλει να επιστρέψει στην Ζίλινα όπου τερματοφύλακας είναι ο Κούσιακ που ουσιαστικά αποτελεί τον αντίζηλο του στην Εθνική ομάδα της Σλοβακίας και θέλει να έρθει στην Ελλάδα με αποτέλεσμα να αναμένονται εξελίξεις για το θέμα.

Τέλος σχετικά με τον Στρίμπα η περίπτωσή του είναι εξαιρετικά δύσκολη για να αποκτηθεί αφού χρειάζεται να δαπανηθεί ένα σημαντικό χρηματικό ποσό ώστε να αποκτηθεί ο διεθνής Σλοβάκος. Για το λόγο αυτό και φαίνεται να ατονεί το όποιο ενδιαφέρον υπήρχε με αυτό να μεταφέρεται αλλού την στιγμή που στον Ηρακλή έχουν σύμφωνα με πληροφορίες βολιδοσκοπήσει ήδη τον Νίκο Νικολόπουλο του Αιγάλεω.
















TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ