ΑΕΚ

Στην Εθνική Πορτογαλίας ο Εντίνιο

Στην Εθνική Πορτογαλίας ο Εντίνιο
Εντίνιο

Στην Εθνική Πορτογαλίας ο Εντίνιο που δήλωσε έτοιμος να βοηθήσει. MVP ο Ράφικ Τζεμπούρ

Ο 26χρονος άσος που υπήρξε διεθνής με τις ελπίδες της Πορτογαλίας, θα ενισχύσει τους Ιβηρες στον εντός έδρας (σ.σ. στο Πόρτο) αγώνα με την Σουηδία, που θα γίνει το ερχόμενο Σάββατο για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2010, αλλά και στην φιλική αναμέτρηση της 31ης Μαρτίου με την Νότια Αφρική, που θα γίνει στην Λωζάνη.
" Όταν επέστρεψα στο σπίτι μου το βράδυ της Κυριακής, είδα πως είχα πολλά τηλεφωνήματα. Όταν το έμαθα ήμουν πολύ χαρούμενος. Δεν έχω λόγια. Είναι η καλύτερη στιγμή της καριέρας μου, ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα. Αυτή η κλήση δείχνει πως με εμπιστεύονται. Δεν θα είναι εύκολα τα πράγματα για μένα, αλλά έτοιμος να βοηθήσω", δήλωσε σε πορτογαλική ιστοσελίδα.

MVP ο Τζεμπούρ

Ο Ράφικ Τζιμπούρ κέρδισε τον τίτλο του "MVP of the game" στη χθεσινή αναμέτρηση ΑΕΚ-Λεβαδειακός, καθώς συγκέντρωσε τις περισσότερες ψήφους από τους εκπροσώπους του Τύπου που εργάστηκαν στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

Ο επιθετικός της ΑΕΚ, που κέρδισε το βραβείο για δεύτερο συνεχόμενο αγώνα, μετά από αυτόν της Τετάρτης με τον Πανσερραϊκό, πήρε 13 ψήφους. Οι Μπλάνκο, Σκόκο και Ενσαλίβα, πήραν από τρεις ψήφους, ενώ από μία πήραν οι Εντίνιο, Χουάνφραν και Γεωργέας

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ευχαριστεί

Η ΠΑΕ ΑΕΚ συνεχίζει για δεύτερη χρονιά το πρόγραμμα συγκέντρωσης βιβλίων "Χαρίστε ένα βιβλίο".

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η πρωτοβουλία της ΠΑΕ ΑΕΚ "Χαρίστε ένα βιβλίο", με στόχο τη συγκέντρωση βιβλίων που θα διατεθούν σε επιλεγμένα σχολεία σε όλη την Ελλάδα, για τη δημιουργία ή την ενίσχυση της σχολικής τους βιβλιοθήκης.

Η πρωτοβουλία αυτή, υλοποιείται στo πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της ΠΑΕ ΑΕΚ, το οποίο αναλαμβάνει δράσεις που αφορούν την κοινωνία, την παιδεία, το περιβάλλον και τον αθλητισμό.

Η ενέργεια "Χαρίστε ένα βιβλίο", που πραγματοποιήθηκε σε δυο στάδια, στις 14 και 22 Μαρτίου 2009, υλοποιήθηκε κατά κύριο λόγο χάρη στην ένθερμη συμμετοχή των φιλάθλων της ΑΕΚ, οι οποίοι προσέφεραν λογοτεχνικά, εκπαιδευτικά και γενικού ενδιαφέροντος βιβλία, καθώς και σχολικά βοηθήματα.

Παράλληλα, πολύτιμοι υποστηρικτές αυτής της προσπάθειας, στάθηκαν και οι Εκδοτικοί Οίκοι Άγκυρα, Λιβάνης, Κέδρος και Πατάκης, καθώς και το Βιβλιοπωλείο Ελευθερουδάκης, αφού προσέφεραν σημαντικό αριθμό βιβλίων ενισχύοντας την προσπάθεια όλων μας.

Από την ενέργεια της ΠΑΕ ΑΕΚ, συγκεντρώθηκαν εκατοντάδες βιβλία, τα οποία συγκεκριμένα θα διατεθούν στο Λύκειο ΕΠΑΛ Κρεσταίνων στην Ηλεία, στο Γυμνάσιο Καβασίλων στην Ημαθία, στο Δημοτικό Σχολείο Βιτάλων στην Εύβοια και στο Νηπιαγωγείο - Δημοτικό Σχολείο Οκτωνίας στην Αυλώνα της Εύβοιας.

Όταν ολοκληρωθεί η διαδικασία της συλλογής και ταξινόμησης, τα βιβλία θα προσφερθούν στα παραπάνω σχολεία από τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, που θα συναντήσουν τους μαθητές και θα συζητήσουν μαζί τους.

Η Διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΚ ευχαριστεί θερμά τους φιλάθλους και τους Εκδοτικούς Οίκους, για την ευγενική προσφορά τους.
























TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ