ΑΕΚ

Ανακοίνωση για τα επεισόδια

Ανακοίνωση για τα επεισόδια
ΑΕΚ σημα logo

Με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ ΑΕΚ καταδίκασε τα επεισόδια που έλαβα χώρα στο ΟΑΚΑ

Η ανακοίνωση:

Δυστυχώς οι ανησυχίες μας επιβεβαιώθηκαν, όπως είχαμε προειδοποιήσει και με επιστολή μας προς τους αρμόδιους φορείς. Αυτό που όλοι περίμεναν έγινε. Για ώρες γίναμε μάρτυρες σοβαρών επεισοδίων και συμπλοκών. Η σωματική ακεραιότητα των φιλάθλων μας, μεταξύ αυτών και μικρών παιδιών, τέθηκε σε κίνδυνο και δυστυχώς υπήρχαν τραυματίες. Οι ποδοσφαιριστές αναγκάστηκαν να αγωνιστούν μέσα σε ατμόσφαιρα χημικών, δακρυγόνων και καπνού από τις φωτιές που μαίνονταν περιμετρικά του γηπέδου.

Υπεύθυνοι, λοιπόν, είναι αυτοί που αυθαίρετα και χωρίς να υπολογίσουν το ήδη καταρτισμένο πρόγραμμα της Super League, με την ιδιαιτερότητα των τελευταίων αγώνων, έδωσαν «ελαφρά τη καρδία» την έγκριση τους για την παράλληλη διεξαγωγή του FINAL – 4 του Κυπέλλου Συνομοσπονδιών στο βόλεϊ, αποτρέποντας υπό το καθεστώς του φόβου ένα μεγάλο μέρος υγιών φιλάθλων να προσέλθουν στο γήπεδο.

Επίσης και εκείνοι, που γνώριζαν τις πιθανές συνέπειες και έδωσαν τη συγκατάθεση τους ώστε με βεβαιότητα να συναντηθούν οι οπαδοί των δύο ομάδων.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ δεν πρόκειται να επιτρέψει ξανά και να ανεχτεί τέτοιες συμπεριφορές απέναντι στους φιλάθλους της, στο σύλλογο και στα συμφέροντα του.

Η διοίκηση του συλλόγου καταδικάζει τα επεισόδια που δημιούργησε μια μικρή μερίδα οπαδών μας, αφού αρχικά όμως είχε προκληθεί







.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ