ΑΕΚ

Στα κίτρινα ο Ενσαλίβα

Στα κίτρινα ο Ενσαλίβα
ενσαλιβα MOTIONTEAM

''Κιτρινόμαυρος'' και επίσημα ο Ταμαντανί Ενσαλίβα για τα επόμενα 3 χρόνια. ''Η καλύτερη επιλογή για μένα"

Ο κορυφαίος αμυντικός μέσος του φετινού πρωταθλήματος, είχε συμφωνήσει με την ΑΕΚ από τον περασμένο Φεβρουάριο. Η Ένωση έκανε χρήση στην ρήτρα που υπήρχε στο συμβόλαιο του άσου του Πανιωνίου και σήμερα κατέβαλε στο Ταμείο παρακαταθηκών το ποσό των 400.000 ευρώ για την απόκτηση των δικαιωμάτων του.
Επίσημη ανακοίνωση

"

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ήρθε σε συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή Tamadani Nsaliwa κάνοντας χρήση της σχετικής ρήτρας εξαγοράς του συμβολαίου του με την ΠΑΕ Πανιώνιος. Ο ποδοσφαιριστής θα αγωνίζεται στην ΑΕΚ για τα επόμενα τρία χρόνια."



"Μεγάλο βήμα στην καριέρα μου"



Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ΑΕΚ στις πρώτες του δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, άναφέρθηκε στο μεγάλο βήμα στην καριέρα του, μίλησε για τον καταπληκτικό κόσμο της ομάδας και τόνισε πως θέλει να πραγματοποιήσει το όνειρο του που είναι η συμμετοχή του Champions League.

"Είναι ένα μεγάλο βήμα για την καριέρα μου. Είχα μια πολύ καλή παρουσία στον Πανιώνιο, αλλά πιστεύω ότι αυτή ήταν η καλύτερη επιλογή για μένα. Νομίζω ότι τώρα είναι η στιγμή, ώστε η ΑΕΚ να κάνει το καλύτερο δυνατό για να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Όλα δείχνουν ότι θα ενισχυθεί πολύ. Αυτή η χρονιά ήταν πολύ καλή για την ΑΕΚ σε πρωτάθλημα και Ευρώπη.

Ελπίζω η νέα χρονιά να είναι ακόμα καλύτερη. Μέτρησαν πολλά πράγματα για να πάρω την απόφαση να έρθω στην ΑΕΚ. Η ΑΕΚ εξέφρασε πρώτη το ενδιαφέρον της και συνέχισε να πιστεύει στην αξία μου. Ξέρω ότι με αυτόν τον πρόεδρο, αυτόν τον προπονητή και αυτούς τους παίκτες όλα θα πάνε πολύ καλά για μένα.

Οι φίλαθλοι της ομάδας δημιουργούν μια καταπληκτική ατμόσφαιρα στο γήπεδο που βοηθάει πολύ τους ποδοσφαιριστές. Θα ζήσω και εγώ, λοιπόν, αυτή την ατμόσφαιρα. Ελπίζω φέτος να κάνω πραγματικότητα και το όνειρό μου, αυτό που από μικρός έβλεπα στην τηλεόραση και ευχόμουν να μου συμβεί, να παίξω στο Champions League".







Όγδοη μεταγραφή...


Δεν έχει καλά-καλά τελειώσει το πρωτάθλημα και η ΑΕΚ μπήκε γερά στο μεταγραφικό παζάρι. Μετά και την απόκτηση του Ταμαντανί Ενσαλίβα ο δικέφαλος έφτασε στις 8 μεταγραφές! Συγκεκριμένα απέκτησε τους Αρουαμπαρένα, Μαντούκα, Ενσαλίβα, Τόφα, Μπαρμπούδη, Χρόνη, Κωστέλλο και Ράμος.

Με τις 8 αυτές κινήσεις η ΑΕΚ δείχνει ότι θέλει να ενισχύσει τη βασική ομάδα της αλλά δεν φεύγει και από το στόχο της που είναι η δημιουργία παικτών μέσα από τα τμήματα της.

Διαφωνία με Καμπάνταη

Στο ραντεβού που είχε ο Ντέμης Νικολαΐδης με τον Λεωνίδα Καμπάνταη υπήρξε καταρχήν... διαφωνία. Οι δύο πλευρές δεν τα βρήκαν στο οικονομικό κομμάτι και έτσι ανανέωσαν το ραντεβού για την επόμενη εβδομάδα. Σύμφωνα με πληροφορίες ο πρόεδρος της ομάδας έκανε πρόταση 250.000 ευρώ τον χρόνο σε τριετές συμβόλαιο.

Ο Ντέμης Νικολαΐδης πρότεινε να υπάρχει και όρος που θα του δίνει άλλες 50.000 ευρώ αν έπιανε έναν αριθμό συμμετοχών. Από την άλλη μεριά ο Καμπάνταης φέρεται να ζήτησε για το ίδιο χρονικά συμβόλαιο, 350.000 ευρώ καθαρά. Αυτό ήταν το τρίτο ραντεβού ανάμεσα στις δύο πλευρές, που είχε αρνητική εξέλιξη. Ο έλληνας επιθετικός εξετάζει και πρόταση της Αρμίνια Μπίλεφελντ.

Συζήτησαν Φερέρ-Νικολαΐδης

Με την επιστροφή του προέδρου της ΑΕΚ και του αρχισκάουτερ της ομάδας (Δημήτρης Μάρκος) στην Ελλάδα, υπήρξε συνάντηση με τον Λορένσο Σέρα Φερέρ. Ο Ντέμης Νικολαΐδης ενημέρωσε τον ισπανό τεχνικό σχετικά με τις επαφές που είχε για τους μεταγραφικούς στόχους της ομάδας, ενώ στο "τραπέζι" έπεσε και η υπόθεση του Ριβάλντο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η περίπτωση της μεταγραφής του βραζιλιάνου ποδοσφαιριστή, σε περίπτωση που πραγματοποιηθεί θα είναι εκτός του μπάτζετ που έχει εγκρίνει η ΠΑΕ για την μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας. Πράγμα που σημαίνει πως το συμβόλαιο του Ρίμπο θα καλυφθεί είτε από μέλη της διοίκησης είτε από εξωγενή παράγοντα ή συνδυασμός και των δύο.

"Θέλει Ελλάδα ο Ρίμπο"


Στο μεταξύ, το βραζιλιάνικο πρακτορείο ειδήσεων "Agencia placer", ο βραζιλιάνος άσος έχει ως μόνη επιλογή την Ελλάδα. Συγκεκριμένα αναφέρει πως: "Θα ήταν καλό οι οπαδοί της Κορίνθιανς να μην έχουν αυξημένες προσδοκίες για τον Ριβάλντο. Οι άνθρωποι της ομάδας δεν σκέφτονται τον Ρίμπο, διότι ο ίδιος ξεκαθάρισε πως θέλει να μείνει στην Ελλάδα και δεν έχει σκεφτεί καν την πιθανότητα να επιστρέψει στην Βραζιλία για να παίξει ποδόσφαιρο".

Το σίγουρο είναι πως με την επιστροφή του Ντέμη Νικολαΐδη τα μεταγραφικά θέματα της Ένωσης θα κορυφωθούν μέσα στις επόμενες ημέρες και το ρόστερ της ΑΕΚ θα είναι ολοκληρωμένο στην έναρξη της προετοιμασίας της ομάδας.

Κλήσεις για Εθνικές ομάδες



Ο Όττο Ρεχάγκελ κάλεσε τους Τραϊανό Δέλλα και Νίκο Λυμπερόπουλο για τους αγώνες της προκριματικής φάσης του Euro 2008. Επίσης στην Εθνική ομάδα της χώρας του κλήθηκε και ο Ντάνιελ Τόζερ.
























TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ