ΑΕΚ

Μία μεταγραφή κι ένα διαζύγιο (;)

Μία μεταγραφή κι ένα διαζύγιο (;)
ΚΑΜΠΑΝΤΑΗΣ

Η Ένωση ανακοίνωσε την απόκτηση του Βραζιλιάνου Έντσον Ράμος Σίλβα. Ασυμφωνία με Καμπάνταη

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ: " Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Βραζιλιάνο αμυντικό Έντσον Ράμος Σίλβα. O ποδοσφαιριστής υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας πέντε χρόνων".

Ο Ράμος γεννήθηκε στις 31/05/1986 στην πόλη Ζοάο Πεσόα της Βραζιλίας. Αγωνίστηκε στις ομάδες Μότζι Μιρίμ (πρώτη ομάδα του Ριβάλντο) και Μποταφόγκο.

"Η ευκαιρία που περίμενα"
Μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του, ο Έντσον Ράμος Σίλβα δήλωσε στο "aekfc.gr": " Η μεταγραφή μου στην ΑΕΚ ήταν η ευκαιρία που περίμενα. Ανυπομονώ να ενταχθώ στην ομάδα, να γνωρίσω τους νέους μου συμπαίκτες. Είμαι πολύ χαρούμενος που στην ομάδα υπάρχουν ήδη Βραζιλιάνοι ποδοσφαιριστές και θα βοηθήσουν πολύ στην προσαρμογή μου.

Γνωρίζω ότι η ΑΕΚ είχε φέτος μία πολύ καλή πορεία στο Champions League και ότι είναι ένας μεγάλος σύλλογος που πρωταγωνιστεί κάθε χρόνο στην Ελλάδα. Έχει χιλιάδες φιλάθλους οι οποίοι δημιουργούν καταπληκτική ατμόσφαιρα σε κάθε παιχνίδι. Περιμένω να ζήσω και εγώ αυτή την ατμόσφαιρα στο γήπεδο.

Με τη μεταγραφή μου αυτή θα έχω την ευκαιρία να παίξω στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και στο Champions League. Πρώτος στόχος μου είναι να δουλέψω πολύ και να καθιερωθώ στην ομάδα και μετά όλοι μαζί να προσπαθήσουμε να φτάσουμε την ΑΕΚ όσο το δυνατόν πιο ψηλά



".

Προς διαζύγιο με Καμπάνταη (;)

Η πρώτη εντύπωση ήθελε τις δύο πλευρές να βρίσκονται κοντά στη συμφωνία. Ή έστω να έχουν όλη την καλή διάθεση για την επίτευξη αυτής. Ωστόσο στην πορεία αποδεικνύεται ότι η ΑΕΚ και ο Λεωνίδας Καμπάνταης απέχουν αρκετά και δύσκολα θα συνεχίσουν μαζί την ερχόμενη περίοδο. Πάντως, οι δύο πλευρές αναμένεται να συναντηθούν εκ νέου στις αρχές της επόμενης εβδομάδας και δεν αποκλείεται να υπάρξει σημείο επαφής.

Η διαφορά στο οικονομικό αποδεικνύεται σημαντική αφού σύμφωνα με πληροφορίες ο 25χρονος επιθετικός ζήτησε τριετές συμβόλαιο και να αμείβεται με 350.000 ευρώ το χρόνο ενώ η ΑΕΚ δεν ήταν διατεθειμένη να ανέβει περισσότερο από 200.000 ευρώ.

Ο παίκτης - αποκάλυψη (21 συμμετοχές - 8 γκολ) για την Ένωση τη σεζόν που ολοκληρώθηκε έχει εξαιρετική πρόταση από ομάδα της Μπουντεσλίγκα (λέγεται ότι είναι η Αρμίνια Μπίλεφελντ) και αναμένεται να μεταβεί στη Γερμανία για να συζητήσει με τους παράγοντες του συλλόγου με σκοπό να συνεχίσει εκεί την καριέρα του.

Το τελευταίο γκολ;
Πάντως στο φιλικό ματς με την Αναγέννηση Καρδίτσας, ο Καμπάνταης φρόντισε να τιμήσει τη φανέλα της ΑΕΚ για ακόμα μία φορά σκοράροντας ένα γκολ στο νικηφόρο 2-0. Το άλλο τέρμα σημείωσε ο Ντάνιελ Τόζερ.

Στο πρώτο ημίχρονο οι συνθέσεις των ομάδων ήταν:
ΑΕΚ: Αραμπατζής, Τόφας, Χρόνης, Κυριακίδης, Λάκης, Μαντούκα, Καφές, Παπασταθόπουλος, Μπούρμπος, Κονέ, Μπαρμπούδης (11’ αναγκαστική αλλαγή με τον Σέζαρ)
Αναγέννηση Καρδίτσας: Φυσέκης, Δούκας, Αγγελής, Παπαμαργαρίτης, Κουρτετσιώτης, Ζαχαριέφσκι, Καλτσάς, Δάζορικ, Παπακώστας, Κωστέλλος, Πατσιαβούρας.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι συνθέσεις των ομάδων ήταν:
ΑΕΚ: Αραμπατζής, Μπούρμπος, Κούρκουλας, Στεργιάτος, Κυριακίδης, Κουρτετσιώτης, Παληγεώργος, Τόζερ, Γκέντσογλου, Παυλής, Καμπάνταης.
Αναγέννηση Καρδίτσας: Βαλλιάνος, Κωστέλος, Μανούκας, Λαζαρίδης. Κοτζαφίπιος, Βενέτης, Παπαθανασίου, Μπρέλλας, Νταβουλιάνος, Κωστέλλος, Πατσιαβούρας.

Οι ποδοσφαιριστές που δεν αγωνίστηκαν ακολούθησαν ειδικό πρόγραμμα, ενώ ειδικά ατομικά προγράμματα αποθεραπείας ακολούθησαν οι παίκτες που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών.

Ελπίδες για Ντούσερ
Εν τω μεταξύ στο προσκήνιο επανέρχεται το όνομα του αμυντικού μέσου της Λα Κορούνια Άλντο Ντούσερ ο οποίος μένει ελεύθερος το ερχόμενο καλοκαίρι και με δηλώσεις του στον ισπανικό ραδιόφωνο «Radio Coruna SER» τονίζει ότι «έχω αποφασίσει να φύγω και είμαι κοντά σε συμφωνία με ομάδα του εξωτερικού». Μάλιστα η ιστοσελίδα του Eurosport αναπαράγει το θέμα τονίζοντας επιπροσθέτως ότι ο τελικός προορισμός του Ντούσερ να είναι η Αθήνα αφού ασχολείται μαζί του θερμά ο Λορέντσο Σέρα Φερέρ.


























TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ