ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Κάταγμα ο Τζιόλης!

Κάταγμα ο Τζιόλης!
INTIME SPORTS

Σοκ στην Εθνική Ελλάδας με τον Αλέξανδρο Τζιόλη, που υπέστη ρωγμώδες κάταγμα κνήμης κατά την διάρκεια του αγώνα της Γαλανόλευκης με την Λετονία. Τέσσερις μήνες εκτός δράσης ο 25χρονος άσος!

Ούτε στο χειρότερο του εφιάλτη δεν είχε δει τέτοιο σενάριο ο Αλέξανδρος Τζιόλης, που λίγους μήνες μετά την μεταγραφή του στην Ισπανία και την Σανταντέρ, τραυματίστηκε σοβαρά και θα μείνει εκτός δράσης για τέσσερις μήνες.

Συγκεκριμένα στις καθυστερήσεις του αγώνα σε μια αντεπίθεση των Λετονών, ο Τζιόλης προσπάθησε να ανακόψει την πορεία την μπάλας με αποτέλεσμα ο αντίπαλος του να το βρει με το γόνατο στην κνήμη.

Αρχικά ο 25χρονος άσος πήγε στο νοσοκομείο όπου τον εξέτασαν οι γιατροί, όμως όπως έγινε γνωστό το πρωί του Σαββάτου η κατάσταση του είναι χειρότερη απ' ότι είχαν αρχικά εκτιμηθεί.

Οι πρώτες πληροφορίες λένε για απουσία τουλάχιστον τεσσάρων μηνών, ανάλογα με την εξέλιξη της θεραπείας.

Περιορίζονται οι επιλογές στο κέντρο

Μετά τον τραυματισμό του Τζιόλη, εκείνον του Πρίττα και σε συνάρτηση με την τιμωρία του Τοροσίδη, που μπορεί να παίξει και στα χαφ, οι επιλογές του Φερνάντο Σάντος ενόψει του Ισραήλ μειώνονται δραματικά και πλέον ο Πορτογάλος προπονητής θα πρέπει να βρει άλλες λύσεις για να καλύψει το κενό.

Ο μόνος παίκτης που μπορεί να ανταποκριθεί σε αυτόν τον ρόλο, και βρίσκεται στην αποστολή της ομάδας, είναι ο Παντελής Καφές. Ο 32χρονος άσος και στην ΑΕΚ αναλαμβάνει πολλές φορές να μαρκάρει στον χώρο του κέντρου αν και δεν είναι η φυσική του θέση.

Κάλεσε Μανιάτη, Μάκο ο Σάντος

Αργότερα το πρωί του Σαββάτου όπως ανακοίνωσε και επίσημα η ΕΠΟ, ο Φερνάντο Σάντος απέστειλε πρόσκληση στους Γρηγόρη Μάκο και Γιάννη Μανιάτη, με σκοπό να έχει επιπλέον επιλογές ενόψει του Ισραήλ.

Έτσι λοιπόν στην προπόνηση το απόγευμα του Σαββάτου (18:00) οι δυο άσοι θα δώσουν κανονικά το "παρών" υπό τις οδηγίες του Σάντος, με τον Μανιάτη να προορίζεται για αντικαταστάτης του Τοροσίδη και τον Μάκο για να καλύψει το κενό του άτυχου Τζιόλη.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ