ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Σάντος: "Να φέρουμε κόσμο στο γήπεδο"

Σάντος: "Να φέρουμε κόσμο στο γήπεδο"
INTIME SPORTS

Ο Φερνάντο Σάντος εξέφρασε τον προβληματισμό του για το γεγονός πως το "Γεώργιος Καραϊσκάκης" δεν είχε πολύ κόσμο, όμως τόνισε πως αυτό που τους παίκτες που μπορούν να πείσουν τους φιλάθλους να έρθουν στο γήπεδο.

Ο Πορτογάλος αμυντικός στην συνέντευξη Τύπου μετά το ματς, μίλησε και για την αναποτελεσματικότητα της ομάδας, τονίζοντας πως χρειάζεται βελτίωση, ενώ για τον Γιάννη Φετφατζίδη είπε πως θα είναι κεφάλαιο για την εθνική αρκεί να μην παρασυρθεί.

"Στο πρώτο μέρος τρέχαμε πιο πολύ απ' όσο θα έπρεπε. Στο δεύτερο δεν τρέχαμε τόσο αλλά είχαμε τον έλεγχο. Είχαμε πιο καλές τοποθετήσεις. Πιέζαμε πιο πολύ τον αντίπαλο και παίζαμε στο μισό και έτσι μπορείς να κάνεις πιο πολλές ευκαιρίες. Το πιο σημαντικό είναι να βάζει γκολ η ομάδα. Αν δείτε τα στατιστικά είχαμε 25 με 26 σουτ. Είχαμε αρκετές ευκαιρίες με καλές προϋποθέσεις. Πρέπει όμως να βελτιωθούμε στην αποτελεσματικότητά μας στην επίθεση.

Σίγουρα με προβλημάτισε η απουσία του κόσμου. Ήταν πολύ παραπάνω όμως από την άλλη φορά. Το σημαντικό είναι αυτοί που έρχονται να βοηθάνε και αυτό γίνεται. Μας έδωσαν ώθηση. Από εκεί και πέρα εξαρτάται από εμάς το να φέρουμε πιο πολύ κόσμο. Είναι κάτι το πολύ σημαντικό. Με το Ισραήλ περιμένουμε να είναι σχεδόν γεμάτο το γήπεδο.
Για τον Φετφατζίδη το είχαμε πει και στην προηγούμενη συνέντευξη Τύπου. Είναι ένας παίκτης με ολοκληρωμένο χαρακτήρα και προσωπικότητα μες στο γήπεδο. Αν δεν χαθεί και πιστεύω ότι δεν θα χαθεί θα είναι κεφάλαιο για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ωστόσο θα πρέπει να κρατήσει τα πόδια του στο έδαφος. Να μην παρασυρθεί από την φιλολογία και όσα ακούγονται γι` αυτόν, γιατί ποιότητα έχει. Αυτό είναι ξεκάθαρο",
δήλωσε ο Πορτογάλος τεχνικός.

Στάρκοφς: "Αλάνθαστη η ελληνική άμυνα"

Από την πλευρά του, ο Αλεξάντρ Στάρκοφς μίλησε για την πολύ καλή άμυνα που έπαιξαν οι διεθνείς μας: "Θα ήθελα να συγχαρώ την Ελλάδα για τη νίκη. Πιστεύω πως οι Έλληνες ήταν πάρα πολύ καλοί στην άμυνα, αλλά θέλω να συγχαρώ και τους δικούς μας παίκτες γιατί έδειξαν ότι μπορούσαν το καλύτερο. Η ελληνική άμυνα έπαιξε χωρίς λάθη. Και πάλι συγχαρητήρια".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ