ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Σνάιντερ: "Στην κορυφή ως το τέλος"

Ο άνθρωπος των ημερών στη Μαδρίτη, ο Γουέσλεϊ Σνάιντερ δε θέλει να μείνει στα τρία γκολ που έχει ως τώρα

Η ευφορία που επικρατεί στο Μπερναμπέου τον τελευταίο καιρό, οφείλεται στις νίκες στα δύο πρώτα παιχνίδια στην Primera στα οποία ο Σνάιντερ έχει πετύχει τρία γκολ. Κι όλα αυτά λίγες μόνο μέρες μετά τις δυσοίωνες προβλέψεις και την απογοήτευση που είχαν προέλθει από τα δύο χαμένα παιχνίδια με τη Σεβίλη για το Super Cup, αλλά και τις έξι ήττες στα δέκα φιλικά προετοιμασίας.
Πλέον η διάθεση είναι διαφορετική, με τη Ρέαλ να συνδυάζει τις νίκες με εντυπωσιακό επιθετικό ποδόσφαιρο. "Οι οπαδοί μας θα ευχαριστηθούν τη φετινή χρονιά. Πρέπει να νικάμε αλλά στόχος μας είναι να παίζουμε όμορφο ποδόσφαιρο. Μου αρέσει να κάνω τους φιλάθλους στο Μπερναμπέου να ευχαριστιούνται τα παιχνίδια", είπε ο Σνάιντερ, ο οποίος πιστεύει πως οι εμφανίσεις του με Ατλέτικο και Βιγιαρεάλ αποδεικνύουν το γεγονός ότι πλέον έχει προσαρμοστεί στη νέα του ομάδα.

"Τώρα νιώθω τέλεια. Είμαι πολύ καλά. Ξέρω ότι μπορώ να βελτιωθώ, αλλά νιώθω πολύ καλά. Είναι φυσιολογικό να θέλω να βελτιώνομαι σε κάθε παιχνίδι, αλλά πάντα προσπαθώ να δίνω το καλύτερο των δυνατοτήτων μου και να βοηθάω τους συμπαίκτες μου. Στα δύο τελευταία παιχνίδια τα έχω πάει καλύτερα."

Ο ίδιος ο Ολλανδός μέσος πιστεύει παντως πως είχε και την εύνοια της τύχης στα δύο πρώτα του παιχνίδια. "Είχα πολλή τύχη. Είναι πολύ ωραίο να πετυχαίνεις τρία γκολ σε δύο ματς, είναι φανταστικό, αλλά αυτό που πρέπει να κάνω είναι να σκοράρω και στα υπόλοιπα ματς και να μη μείνω σε αυτά τα τρία."

"Έχουμε παίξει μόλις δύο αγώνες και τα πράγματα είναι καλά επειδή νικήσαμε και στους δύο και ο κόσμος μας είναι χαρούμενος. Παρόλαυτα πρέπει να παραμείνουμε ήρεμοι και να συνεχίσουμε να δουλεύουμε επειδή αυτή ήταν μόνο η αρχή, αν και δεν μπορώ να παραπονεθώ καθόλου για το πως πάνε τα πράγματα ως τώρα",

για να συνεχίσει μιλώντας στην "As"

"Είναι πολύ νωρίς στη σεζόν, αλλά από την άλλη είναι καλό να προπορεύεσαι στη βαθμολογία γιατί σου δίνει αυτοπεποίθηση. Τώρα πρέπει να παραμείνουμε σε αυτή τη θέση ως το τέλος."



Μιγιάτοβιτς: "Δεν μας ταίριαζε το στιλ του"

Μπορέι ο Φάμπιο Καπέλο να κατέκτησε το πρωτάθλημα στην Ισπανία ως προπονητής της Ρεάλ εν μέσω πολλών αντιξοοτήτων, ωστόσο πλέον αποτελεί παρελθόν και τη θέση του έχει πάρει ο Μπερντ Σούστερ. Ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας Πρέντραγκ Μιγιάτοβιτς ξεκαθάρισε επί του θέματος:

"Καταλάβαμε ότι το μέλλον της Ρεάλ δε θα μπορούσε να βασιστεί σε έναν προπονητή με αυτό το στιλ παιχνιδιού. Για το λόγο αυτό προσλάβαμε τον Σούστερ και τώρα, σε αυτές τις δύο εβδομάδες, απέδειξε ότι θέλει να κερδίζει, αλλά και να παίζει το ποδόσφαιρο που μας αρέσει."

Ενώ έκανε κι ένα σχόλιο για τις διαφορές στην τακτική των μεταγραφών της "Βασίλισσας" με τη Μπαρτσελόνα. "Η φιλοδσοφία μας τώρα είναι πολύ διαφορετική από της Μπαρτσελόνα. Δε θέλουμε να είμαστε ούτε γαλαξιακοί "γκαλάκτικος", ούτε φανταστικοί. Θέλουμε να είμαστε μια καλή ομάδα που ξέρει τι θέλει, να είναι ανταγωνιστική, νεανική και να διψάει για νίκες."










TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ